• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim beslenme programım...

olu_gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
1.392
3
116
Eskişehir
merhaba arkadaşlar. bi diyet günlüğü olayı almış başını gidiyor.herkes yediklerini yazıyor falan. özendim, benim de bir topiğim olsun istedim=)) kısaca geçmişi yazayım.

2009yazında toplam12kilo kadar vererek 48kiloya kadar düştüm. ama hep şok diyetlerle ve saglıksız biçimdeydi. ve günde 2bucuk 3 saat spor yapıyordum. cok hırslanmıstım.gözüm hiç birşeyi görmüyordu.delirmiş gibiydim. ama o şok diyetler beni mahvetti. vucut direncim ve iradem kırıldı. bütün bir kışı hasta olarak yatarak gecirdim.saclarım dökülmeye baslamıstı.tırnaklarım kırılıyordu.ve normal bi insan gibi yediğim halde kilo alıyordum. cunku vucut şok diyetlerle sürekli ac kaldıgı için şimdkileri depoluyordu.ha.. yine kilolu değilim. hatta bir çok arkadaşım normal oldugumu diyete ihtiyacımın olmadıgın söylüyor.. ama ben ''hafif'' balık etli değil, 'zayıf ve fit' görünmek istiyorum. şuanki kilom 55.1 5kilo verip 50 olmak istiyorum.boyum 1.60 herhangi bir destek ürün kullanmıyorum hap gibi kapsul gibi falan. sadece yesil cay içiyorum hergün.ve spor yapacagım düzenli...o kadar...
ayrıca öğrenciyim.ikinci öğretimim yani saat 16.00-22.00 arası okuldayım.bu nedenle cok iyi düzenlemem gerek beslenmemi.
her gün gelip buraya yazacağım gün içindekileri.
yarından itibaren başlıyorum ben de, evet.umarım kapanmaz topiğim.
ayrıca amacım grup kurmak değil. sadece paylaşım. onu da belirtmem gerek sanırım=)
sevgilerimle.
:1hug:

Son düzenleme:
ek olarak...
herşeyden yiyeceğim ama az yiyeceğim. protein karbonhidrat olayına dikkat etmeye calısacagım.
spor olarak da evime eliptik aldım. onu kullanacagım...sonrasında da mekik falan=)

yani ideal kilonda olmak istiyorsun sanırım. Ama 50 den çok zayıflama. Aburcubur yeme spor yap zaten verirsin.
Çok zayıf olmak sağlıksız.Eskiden çok kilo vermişsin çok zayıf olmuşsun birincisi sağlık için ikincisi zaten ideal kilonun çok altında olunca sağlıksız çirkin bir görünüm oluyor.
Herşeyden ye ama abartmadan ye.

Hayırlı olsun.
Sağlıklı güzel mutlu günler:nazar:

tesekkur ederim kumdenizciğim.

mis gibi ctesi gününde sabahın7sinde uyanmak kadar berbat bisey daha varsa...o da cumartesi günü okula gitmektir... evet. bugün türk dili dersim var saat9da. 7ye kurdum saatimi.zorlana zorlana saat7bucukda tam anlamıyla yataktan ayrılabildim. yıllarca sabah8-aksam6arası mesai yapan insanlara bir kez dah saygı duydum.haftada 1gün değil, tam 5gün sabahın köründe uyanmak zorundalar! tanrım.... :( aslında erken uyanmayı seviyorum ben.okul olmadıgı günlerde de erkenuyanıyorum.hatta bazen6da falan. ama biseyler dayatmayla yapılınca insana daha zor geliyor.
neyse.
7bucuk-8 arası kahvaltmı yaptım.
kahvaltıdan önce 1 kuru incir+2badem+bol su dedim.
kahvaltım da her zamanki gibi fix...
2dilim uno tam tahıllı ekmekle ve tuzsuz ve yagsız beyaz peynirle yapılan yagsız tost+salatalık+elmalı böğürtlenli çay(4tatlandırıcılı) bol bol su...
birazdan okula gideceğim.. okula gidiş-dönüş yolum da yaklaşık 30dk yürüme yapıyor toplam
sonra eve gelip ortalıgı toparlayıp diğer işlerime bakacağım. şimdilik öpüyorum sizi.mujaks!

evet...evimdeyim. acılı ve sancılı gecen türk dili dersinden sonra bi havucu hakettim sanırım:D
uykum var bi de...peh!

Son düzenleme:
öğleden sonra biraz uyudum. saat 15.00 da öğle yemeğimi yedim.biliyorum biraz geç oldu ama.baska sansım yoktu.bayılmak üzereydim yorgunluktan. her aksam dersim 22.00da bitiyor. ve hafta sonu da ders olunca hede hödö....
neyse...
öğle yemeğim bulgur pilavi ve bezelye yemeğinden olusuyordu(cogu zamanki gibi=D) ve de yogurt yanında..
arada kuru incir yedim 1 tane. şimdiye kadar hiç yeşilçay içmediğimi farkettim. birazdan içicem onu da.. akşama ne yiyeceğimi bilemiyorum :S canım hiç bişiy istemiyo =/ ama çorba içebilirim meselaa 1 tabak...
bugün yaklaşık olarak 1-1bucuk saat arasında bi süre yürüdüm. aslında amacım spor için falan deildi de... kitaplarımı almaya gittim kitapçıya. ben de neden yürümeyeyim dedim. 1 taşla 2 kuş vurmuş oldum böylece. hızlı hızlı yürüdüm. iyi geldi ruhuma falan.(biraz sorunlu bi ruhum var da=P) malum açık hava falan=) akşama canım cok sıkılırsa biraz da eliptiğin tepesine cıkarım artık. pastanelerin önünden gecerken tatlılara şööööyle bi göz ucuyla baktım:D ama sadece baktım:D
eve geldim az önce. gazetemi okurum biraz. sonra yemeğimi hazırlarım. yedikten sonra da ders calısırım harıl gürül artık=) ara verdiğimde de gelir yazarım yine.
saçımı tepeden baglayınca kendimi balerin gibi hissediyorum!:D keh keh keh:D
hepinizi öpüyorum
ohaoldumsmile :sinifsinif: olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

aksam 7bucukta yemeğimi yedim.
2kepçe şehriyeli tavuk corbası
közlemiş biber+közlenmiş patlıcanlı salata
80 gr yağı süzülmüş ton balığı
bol bol su...
saat10da da 1elma yiyip süt içeceğim.
artık ders calısmaya baslıyorum.
öptüm hepinizi.

olu gelinim kolay gelsin ..
fıstıklar yakında günlüklerinizin yeni bir yeri olur kalişime söyledim kazene bildirecek .....

saol canımmm :kalp:

1fincan sekersiz cappucino içtim ders calısırken.şimdi de elma yiyorum. süt içicem üstüne de...

günaydın. sabaha kadar sacma sapan bi sekilde uyuyamadım. uykum bölündü vs vs..
9da kahvaltımı yaptım.her zamanki kahvaltımın aynısı.

tamam tatlım..bakalım sonuc ne olacak olumunekankayizsmile

regl olacagım yarın veya gün sonra falan.hep ayın 1inde olurdum. bu nedenle inanılmaz bi halsizlik ve mide bulantısı var üzerimde. cok fena hisediyorum kendimi. benim biraz şiddetli geciyor da. agrıdan bayılabiliyorum falan. cok dikkat etmem gerek kendime. doktora gittik o da uzun muayeneden sonra 'evlenince geçer' dedi sırnaşık şey yemek yapıcaktım ama kolumu kaldırmaaya gücm yok. bu nedenle dünkü bulgur pilavımın içine bezellye-salatalık-havuc-vs vs dograyıp bi nevi salata gibi yemek gibi doyurucu bişiy yaptım. onu yicem bu öğün.. aksama da ne yerim bilmiyorum. gercekten hiiiiç iştahım yok kafamçokkarıştı

hiç iştahım yok hanımlar. inanılmaz midem bulanıyor bir de. sadece uyumak istiyorum.canım sıkılıyor falan.kendimi zorlayarak aksam yemeği olarak bi kac parca tavuk yedim... hiç birşey istemiyor canım. regl olucam bu aralar. ondan sanırm... ööfff

çok iyi anlıyorum seni tatlım aynı şeyleri bende yaşıyorum..ama yılmak yok..bende yarın başlıyorum bu arada..5-6 kilo versem harika olucakk..

günaydın. kahvaltımı yaptım.
yumurta-2dilim uno çavdar ve beyaz peynirle yapılmıs yagsız tost ve salatalık+yeşilçay.

öğle yemeğim:
2kepce corba+yogurt.
uyumus kalmısım okula gec kaldım.
10 dk eliptik+20*3 mekik+50 yanlara eğilme...
30 dk yürüyüş...
bugunluk sporum bu kadar.

günaydın. kahvaltımı yaptım.
yumurta-2dilim uno çavdar ve beyaz peynirle yapılmıs yagsız tost ve salatalık+yeşilçay.

gayet güzel gidiyosun canım a.s. hadi bakalım tartı gününe 3 gün
kalmış sonucu bekliyoruz bayanssulusmile

ayy bebğim regl olucam yaa. ben pek bşiy beklemiyorum açıkcası bu hafta... ama yılmak yok.devam edicem. tatlı krizimi falan bastırdım cok şükür.. abur cubur falan yemedim... merakla bekliyorum sonucumu...
bir de 2aydır falan spor yapmadım hiç. 2ay araverince hamlamışım biraz.. yavas yavas artırıcam spor miktarını da.. mucuk!

Back
X