filizcim antredeki dolabı(ki hayalimdeki renk)tv ünitesini yatak örtünü mutfağın halısını çok beğendim .oturma odanın halısıda değişmiş galiba o da güzel olmuş.yalnı turuncu duvar rengi sırıtıyor biraz.yinede değişiklik iyidir hoş olmuş evin.
ne kadar da renkli süslü bir eviniz var. turuncu tatlı hissi uyandırıyor yiyecek manasında.
evlerin ruhları olduğuna inanırım; yani ev yaşanmışlıkları yansıtmalı. sizin evinizde öyle; çok beğendim gelip, oturup bir kahvenizi içesim geldi :) ben yeni evlere bakıyorumda çoğu ruhsuz ruhsuz; mobilya fuarından çıkmış gibi.
Buyur gel canım beklerimmm.Evet öyle gerçektende.Bizim zamanımızda(Çok eski sayılmayız ama:)Böyle modern,güzel mobilyalar yoktu..Seçenekde az olunca böyle oldu..
iyiki de yokmuş; bence sizin eviniz daha güzel. yeni tarz evler hep birbirine benziyor artık. ben sevmiyorum onları ıı ııııh :)
değişik halinide fotolasana bakalım canım :13:
güneydin mom canım ülkedeki kaos ortamı kriz ekonomik kriz beklentisi söylemelri zaten borçtan korkan kocamı daha da korkuttu.Bankacı bir arkadaşımız mortgage kredilerinde faizlerin epeyce yükseldiğini doğru zaman olmadığını söyledi.Zaten halihazırda arabamızın borcunu ödüyoruz .Eğer kredi çekseydik bir kısmını bu krediyi kapatmaya kullanıcaktık.Açıkçası hayallerim beklemeye alındı.Birazda kirada değilizya o rahatlık var eşimde.Dua edin canım yaa Allah bütün isteyenlere gönlüne göre bir ev nasip etsin böyle işte canım.Sende işe başlamışsın iyisin demi kansızlığın filan var mı epeyce kan kaybettin zira ...İnşallah daha da iyi ol canımgeztapo ev almayı dusunuyordunuz sanırım ne yaptınız o durumu
güneydin mom canım ülkedeki kaos ortamı kriz ekonomik kriz beklentisi söylemelri zaten borçtan korkan kocamı daha da korkuttu.Bankacı bir arkadaşımız mortgage kredilerinde faizlerin epeyce yükseldiğini doğru zaman olmadığını söyledi.Zaten halihazırda arabamızın borcunu ödüyoruz .Eğer kredi çekseydik bir kısmını bu krediyi kapatmaya kullanıcaktık.Açıkçası hayallerim beklemeye alındı.Birazda kirada değilizya o rahatlık var eşimde.Dua edin canım yaa Allah bütün isteyenlere gönlüne göre bir ev nasip etsin böyle işte canım.Sende işe başlamışsın iyisin demi kansızlığın filan var mı epeyce kan kaybettin zira ...İnşallah daha da iyi ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?