Bu da benim 6 senelik evim:))

sorunmu varya olmuo
Buyrun..

Eklentiler

• $DSCI1775.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 56
  • $DSCI1776.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 67
  • $DSCI1778.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 58
  • $DSCI1784.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $DSCI1787.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
filizcim antredeki dolabı(ki hayalimdeki renk)tv ünitesini yatak örtünü mutfağın halısını çok beğendim .oturma odanın halısıda değişmiş galiba o da güzel olmuş.yalnı turuncu duvar rengi sırıtıyor biraz.yinede değişiklik iyidir hoş olmuş evin.

Saol canım.Zaten pek bir değişiklik yok evet ufak tefek..Evimi komple boyatıcam canım turuncudan sıkıldım seneye inş başka renk olcak.

evlerin ruhları olduğuna inanırım; yani ev yaşanmışlıkları yansıtmalı. sizin evinizde öyle; çok beğendim gelip, oturup bir kahvenizi içesim geldi :) ben yeni evlere bakıyorumda çoğu ruhsuz ruhsuz; mobilya fuarından çıkmış gibi.

Buyur gel canım beklerimmm.Evet öyle gerçektende.Bizim zamanımızda(Çok eski sayılmayız ama:)Böyle modern,güzel mobilyalar yoktu..Seçenekde az olunca böyle oldu..

Buyur gel canım beklerimmm.Evet öyle gerçektende.Bizim zamanımızda(Çok eski sayılmayız ama:)Böyle modern,güzel mobilyalar yoktu..Seçenekde az olunca böyle oldu..

iyiki de yokmuş; bence sizin eviniz daha güzel. yeni tarz evler hep birbirine benziyor artık. ben sevmiyorum onları ıı ııııh :)

Zamana bakarmısın yaa ne çabuk geçmiş gitmişş.Evim o kadar değiştiki :) Bakınca nostalji yaşadım.

geztapo ev almayı dusunuyordunuz sanırım ne yaptınız o durumu
güneydin mom canım ülkedeki kaos ortamı kriz ekonomik kriz beklentisi söylemelri zaten borçtan korkan kocamı daha da korkuttu.Bankacı bir arkadaşımız mortgage kredilerinde faizlerin epeyce yükseldiğini doğru zaman olmadığını söyledi.Zaten halihazırda arabamızın borcunu ödüyoruz .Eğer kredi çekseydik bir kısmını bu krediyi kapatmaya kullanıcaktık.Açıkçası hayallerim beklemeye alındı.Birazda kirada değilizya o rahatlık var eşimde.Dua edin canım yaa Allah bütün isteyenlere gönlüne göre bir ev nasip etsin böyle işte canım.Sende işe başlamışsın iyisin demi kansızlığın filan var mı epeyce kan kaybettin zira ...İnşallah daha da iyi ol canım

Anladım haklısınız aslında pekı ev alınca o eve cıkacakmısınız yoksa kıraya vermeyımı dusunuyorsunuz?
ınsallah hayallerınız gercek olur canım
bende ıse basladım neredeyse 2.5 dan fazla oldu sağlık acısından bır sorunum yok kan sevıyem kısa surede eskı halıne geldı
öyle yanı
tesekkur ederım benıde sordugun ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…