Bu da benim 6 senelik evim:))

işte bir evin küçük şık degşikliklerle cok güzel ve şık bir ev olacagının en güzel kanıtı senin evin canım güle güle saglıkla ve mutlu günlerle otur canım

teşekkür ederim canım bende bunun için uğraşıyorum elimden geldiği kadar güzelleştirmeye çalışıyorum..hihoyyyt

Evet oturma odam canım.Bende turuncuyu çok severim.Ve benim evimin her tarafı beyazdı her odayı başka bir renge boyadığım için.Renkleride kendim uydurdum.Kanepelerdeki polar evet.Kırlent örtülerinide kendim diktim.Perdem beyaz kaldı ama olsun.:Saruboceq:

Teşekkür ederim arkadaşım:lepi:Çok çok marifetli sayılmam ama elimden geliyo bazı şeyler.Evet o örtüyüde ben ördüm.biraz uğraştırdı ama güzel oldu sanırım..:sm_confused:

çok güzel canım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin cıvıl cıvıl duruyo turuncu rengine bayılırım

Amin canım hiç kimsenin huzuru bozulmasın inşallah.ALLAH herkese ağız tadı versin....

iyi gunlerde oturmanz dilegiyle bence ozaman demeyın su zaman gore bile gayet hos ve ayakta tutmussunuz evınızı birde el emekleriniz çok guzel olmuss .. yatak odasındakı cıbınlık, mutfak masası ile rafları hosuma gitti ... bizlere guzel fikirler verdınız tesekkurler... a.s.

Evet canım saol ALLAH'a şükür ayakta tutuyoruz:)Ama yeni çıkan mobilyalar çok hoşuma gidiyor ya o zamanlar yoktu bu kadar çeşit falan.....

zamanının modasına göre çok hoş bir ev, üstelik içinde el emeği çok yoğun.
yatak odan, cibinliğin çok güzel. ellerine sağlık. keşke benim de elimden gelebilse böyle şeyler.
nedense küçüklüğümden beri sevemedim dikme, örme işlerini ama çok imrenirim böyle becerisi olanlara. belki bir kursa yazılırım bir ara belli olmaz..
insan imreniyor böyle şeyler görünce.. :)

eklemeden edemeyeceğim mutfağında çok güzel..

mutlu mesut yaşayın yuvanızda umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…