Bu da bana dert oldu :/

LimonReceli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
2.620
5.789
88
38
Günaydın arkadaslar,
Önemli bir dert sayılmaz ama burada çok güzel tavsiyeler veren kıymetli arkadaşlar var onun için paylaşmak istedim.

Sabah sabah bi deli oldum. Özel sektör olunca işe kot da giyebiliyoruz. Sabah tüm kotlarımı giyip giyip çıkardım, hepsi gevşek, yumuşak, ağzı burnu bi tarafa kaymış.

Eskiden kotlar taş gibi olurdu, en sarkık bedeni bile toplardı. Şimdi nereye gitsem incecik likralı kotlar var. Eski kotlara veda ettik galiba.

Spor yapıyorum ama bi Ebru Şallı değilim tabiiki. Kot yada diğer spor pantolonlar konusunda tavsiyeniz varsa çok sevinirim.

Marka, model, alisveris sitesi herseye acigim
Şimdiden tesekkurler,

Son düzenleme:
Bende her gun kot gıyerım .
Genellıkle Mavi den alıyorum ( renk atması var maalesef o yuzden hep kısa programda sadeece kotlarımı yıkarım )
Diğr hiçbir markaya elimi sürmem . Çünkü aynen dediğin gibi agzı burnu yamuluyor .

Ve dipnot :
Kot pantalolununu 1 2 ayda bir düzgünce katlayıp poşete koyup buzluğa koy 1 gun orda kalsın sonra çıkar ve as kurusun .
Çok faydası oluyor .
Ve renklerının gitmemesı için kısa programlarda yıka mesela benım makınamda kot modu var ben hep onda yıkıyorum 30 dk .

Bende her gun kot gıyerım .
Genellıkle Mavi den alıyorum ( renk atması var maalesef o yuzden hep kısa programda sadeece kotlarımı yıkarım )
Diğr hiçbir markaya elimi sürmem . Çünkü aynen dediğin gibi agzı burnu yamuluyor .

Ve dipnot :
Kot pantalolununu 1 2 ayda bir düzgünce katlayıp poşete koyup buzluğa koy 1 gun orda kalsın sonra çıkar ve as kurusun .
Çok faydası oluyor .
Ve renklerının gitmemesı için kısa programlarda yıka mesela benım makınamda kot modu var ben hep onda yıkıyorum 30 dk .

Cok güzel tavsiyelerde bulunmuşsunuz, tam istediğim şeydi bu galiba :)
Cok teşekkür ederim

• Beğen
Reactions: H E
Lycrali dar olursa topluyo bacaklarida.. dara alisinca bol cok zor oluyo dogrusu:) alisamiosun..

ama tayt gibiler yani bu konuda haklisin..ben kotta cok koyu renk tercih etmiorum.. bacagina bile renk verebilio kac defa yikasan bile.. bu yuzden acik kotlara bakarim genelde. Gerci kiyafettede oyleyimdr. Renk verecegini dudundugum seyin koyu rengini almam.

En son iki tane buz mavisi kot aldim. Tayt gibi cok dar ama lycrali o yuzden rahatsiz etmior beni. Bi dahakine beyaz kotlara bakicam malum onumuz yaz mis gibi.

Ama senin dedigin gibisind hic rastlamadim oyle agzi gozu yamulmadi. Sana sole diim.. 15 yillik kotum vardr dolabimda:) ara sira giydigim bise her gun degil tabii ayni kotu. Birde birsuru beden araliginda pantolon iyi oluyor. Kilo verion alion sirayla hepsini giyiyorsun.

Son düzenleme:
En son colinsden aldım. 2-3 defa yıkandı memnunum. Ama likralı model..

Ben bir ara maviden şaşmazdım. Ama bütçe dara düşünce bırakmıştım..

Günaydın arkadaslar,
Önemli bir dert sayılmaz ama burada çok güzel tavsiyeler veren kıymetli arkadaşlar var onun için paylaşmak istedim.

Sabah sabah bi deli oldum. Özel sektör olunca işe kot da giyebiliyoruz. Sabah tüm kotlarımı giyip giyip çıkardım, hepsi gevşek, yumuşak, ağzı burnu bi tarafa kaymış.

Eskiden kotlar taş gibi olurdu, en sarkık bedeni bile toplardı. Şimdi nereye gitsem incecik likralı kotlar var. Eski kotlara veda ettik galiba.

Spor yapıyorum ama bi Ebru Şallı değilim tabiiki. Kot yada diğer spor pantolonlar konusunda tavsiyeniz varsa çok sevinirim.

Marka, model, alisveris sitesi herseye acigim
Şimdiden tesekkurler,
evet kesinlikle katılıyorum hep tayt gibi esnek kumaş kotlar sinir oluyorum yaaa
zatne bacaklarım kalın bi de o streçler iyice kalın gösteriyor, şöyle sarıp da sımsıkı duran kot ben de istiyorum

Birde diz izi kalıyor ben de hiç sevmiyorum kızıma kot pantolon aldım bi markadan maalesef boyadı bacaklarını o yüzden kumaş ve bez pantolon alıyorum.

Ben bu sorunu kotlarda mavi ketenlerde mango pantolonlarda yaşamıyorum
Bu arada her kot renk atması yapar yanlış yıkama sonucu
Kotları deterjansız düşük programda yıkamak gerekiyor
Mavide doğru kesimi bulmak gerekiyor
Kendine uyan kesimi bulursan cuk oturur :)

Back
X