Erkek İnfertilitesi Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Floom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
19
-3
1
31
Teyzem hastanede çalışıyor. Aynı yerde çalışan bir arkadaşı, teyzemin instagramından benim fotoğraflarımı görmüş ve benimle tanışmak istediğini söylemiş. Ben ise konudan habersizim. Tatil amaçlı teyzemin yanına gittim. Yaklaşık İki hafta yanında bulundum. O da bana bu konuyu anlattı. Önce niyetli değildim, sonra dan ikna oldum. Gelsin o zaman görüşelim dedim. Teyzem ona söylemesine rağmen, sanki çocuk bahane üretme çabasındaydı (yok nöbet yok tus sınavı yok işte zamanım olursa vs gibi şeyler söyleyip durdu). Ben iki hafta bulundum ve sonuç olarak gelmedi. Bende yurtdışında yaşıyorum sık sık gelmediğimi söylemiş teyzem ona. Son olarak teyzeme bir daha ki geldiğinde yanına öyle tanışsak olur mu diye yazmış. Dalga geçer gibi. böyle yapması kafamı karıştırdı açıkçası. Tanışmak isteyen, hep beni soran kendisiymiş. Neden böyle oldu bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz

Konuyu yanlış yere açmışsınız.... bence geçiştirmiş o arada başkasıyla tanışmış olabilir

acaba utandi mi hani olur ya heycandan ne yapacagini ne siyleyecegini bilememe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…