Sadece erkeklere karşı böyle. Ama fazla geliyor. Yine de bir şey demiyordum ama kesinlikle taviz vermeyi bırkacağım hele şu mesaj konusunda çok istekli olduğumu söylemesi gururumu kırdı. Onun altında kalamam.++++
Özellikle ilk sene herkes birbirine yazar fakültede.Biz ''aa bana çok değer veriyor,farklı görüyor'' diyoruz,ama ayrılıktan sonra çıkıyor bizden önce kimlere neler neler yazdığıO yüzden fakülte ortamında hızlı gelişen,özellikle böyle belirsiz ilişkilerin bir yere gideceğini düşünmüyorum.
O şimdi ''şimdiden kısıtlıyorum iyi bakalım'' kafasındadır büyük ihtimalle.İzin vermeyin.İnanın bana biriyle sevgili olmanız,verdiğiniz tavizlerden daha değerli olmuyor her zaman,bunu bir süre sonra anlıyorsunuz.Dönüp baktığınızda herkesi biri için silmişsiniz,ona kötü demişsiniz,bunu engellemişsiniz vs. geriye tek başınıza kalıyorsunuz.
Hiç öyle gelmemişti ya. Evet seni görüyorsam diğer kızları da görüyorum lafı şaka değildi bencehoşlanmayı kes bence bundan bi cacık olmaz.aynı anda herkese yürüyen bir tip çok net.
Peki şeyi denesem mi ben mertle konuşacağım o da mutlaka karşılık verecek biliyorum Okyanus diye bir kız var oyunda onunla kesin konuşur bu durumda nasıl tepki vermem lazım? Kızla kesin konuşacak eminim yani.Ortada hoşlanıp hoşlanmamasından çok daha büyük olmazlar var. Daha önce bir ilişki yaşadın mı bilmiyorum.
Bu taviz verme deyişimiz inat yap diye değil. Daha aranızda bir şey bile yokken şimdiden ona göre hareket etmeye çalışıyorsun. Ortada onun sözü yokken belli ki oyunlarda gayet aktifçe erkeklerle konuşup oynamaktan keyif alan biriyken onun hoşuna gitmeyeceği için bundan vazgeçmeyi düşünüyorsun. Daha ortada bir şey yokken kısıtlıyorsun kendini. Gerçi ortada bir şey olsa bile kısıtlaması doğru değil ama böyle denir ya o yüzden dedim.
Sen hoşlanmasına odaklanmışsın verdiği diğer sinyalleri göz ardı ediyorsun. Ne demek geçmişinden rahatsız olurum o yüzden sormuyorum. Lütfediyor sanki. Onunla konuşma bununla konuşma. Bana okulda yaklaşma...
İleride baktı ki yazdıkları arasında en iyi seçenek sensin gelip sana hoşlanıyorum dediğinde çok daha büyük kısıtlamalara gidecek bu çocuk.
Güzel zamanlar, keyifli duygular ama ben böyle bariz bir şeyi görmeyerek 4 senemden oldum biraz daha doğru okumasını öğren karşındakini.
Aynen ben de senin gibi 4senemden oldum böyle saçma bi konu yüzünden.Ortada hoşlanıp hoşlanmamasından çok daha büyük olmazlar var. Daha önce bir ilişki yaşadın mı bilmiyorum.
Bu taviz verme deyişimiz inat yap diye değil. Daha aranızda bir şey bile yokken şimdiden ona göre hareket etmeye çalışıyorsun. Ortada onun sözü yokken belli ki oyunlarda gayet aktifçe erkeklerle konuşup oynamaktan keyif alan biriyken onun hoşuna gitmeyeceği için bundan vazgeçmeyi düşünüyorsun. Daha ortada bir şey yokken kısıtlıyorsun kendini. Gerçi ortada bir şey olsa bile kısıtlaması doğru değil ama böyle denir ya o yüzden dedim.
Sen hoşlanmasına odaklanmışsın verdiği diğer sinyalleri göz ardı ediyorsun. Ne demek geçmişinden rahatsız olurum o yüzden sormuyorum. Lütfediyor sanki. Onunla konuşma bununla konuşma. Bana okulda yaklaşma...
İleride baktı ki yazdıkları arasında en iyi seçenek sensin gelip sana hoşlanıyorum dediğinde çok daha büyük kısıtlamalara gidecek bu çocuk.
Güzel zamanlar, keyifli duygular ama ben böyle bariz bir şeyi görmeyerek 4 senemden oldum biraz daha doğru okumasını öğren karşındakini.
Peki şeyi denesem mi ben mertle konuşacağım o da mutlaka karşılık verecek biliyorum Okyanus diye bir kız var oyunda onunla kesin konuşur bu durumda nasıl tepki vermem lazım? Kızla kesin konuşacak eminim yani.
Bu seneye kadar bende online oyunlarda saatlerimi harcadım. Pubg gibi popüler olan oyunlar da değildi genelde erkek ağırlıklıydı. Hala oradan arkadaş olup görüşmeye devam ettiğim erkekler var ve erkek arkadaşım buna asla karışmaz karışamaz. Bende onun bir kız arkadaşı olmasına karışmam.Peki şeyi denesem mi ben mertle konuşacağım o da mutlaka karşılık verecek biliyorum Okyanus diye bir kız var oyunda onunla kesin konuşur bu durumda nasıl tepki vermem lazım? Kızla kesin konuşacak eminim yani.
Nasıl dört senenden oldun?Aynen ben de senin gibi 4senemden oldum böyle saçma bi konu yüzünden.
Bana ders vermek için konuşacak. Aynı durum mu?Madem çocuk böyle biri neden hala konuşuyorsunSenden her yüz bulmadığında başka kızlarla mı konuşacak ? Söylediğin şey çok ters bir durum,adım atmayan kendisi,senden bir şeyler bekleyen kendisi,seni cezalandıran yine o mu olacak ?
Neyse,sanırım bizim vereceğimiz tavsiyeler pek işine yaramayacak.Çünkü yerinde olsam bu çocukla 1 dk daha harcamam.O bugün Okyanus'la konuşur,yarın başkasıyla.Biraz daha büyümesi gerek.
Normal olduğunu düşünüyorum ama gözüm bağlanmış gibi sanki o ne derse onu yapmak zorundaymışım gibi yaptım 3 gündür. Az bir şey sert yapınca hemen dediğimi yaptı ama böyle birbiri üzerinde baskı kuran bir çift olmak beni üzer herkes ne yapması gerektiğini zaten bilir diye düşünüyorum. Benim erkek arkadaşlarım var onun da mutlaka kız arkadaşları vardır. Ama şu an gram güvenim kalmadı ona karşı. Sanırım mantıklı düşünememişim şu ana kadar. Beni bu kadar baskı altına alması hoşuna gitti demek ki. Aklımla hareket etmeyeli böyle şeyler yaşıyorum.Bu seneye kadar bende online oyunlarda saatlerimi harcadım. Pubg gibi popüler olan oyunlar da değildi genelde erkek ağırlıklıydı. Hala oradan arkadaş olup görüşmeye devam ettiğim erkekler var ve erkek arkadaşım buna asla karışmaz karışamaz. Bende onun bir kız arkadaşı olmasına karışmam.
Ne o karşı cinsten kimseyle konuşsun ne de ben konuşayım böyle hayatımı zindan etmek istiyorum diyorsan taktik kasmaya devam et hala yazılanlardan anlaman gerekeni anlamıyorsun. Okyanusla da konuşur Nehirle de niye seni bu kadar rahatsız ediyor bu durum. Niye sevdiğinizi düşündüğünüz kişileri kafese kapatmaya bu kadar meraklısınız.
Üniversite okuyorsun ne güzel. Böyle şeyler neden düşünüyorsun. Bırak konuşsun. Sende konuş Mertle veya bir başkasıyla. Ama gözüne sokmak için değil. Normal olan bu olduğu için.
Çocuk resmen kısmetimi kapattı verdiğim tavizlerle. Kıskanmakta çığır açmıştı ama başka kızlara da yazıyomuş tabi aynı anda. Benim bölüm baya ağırdı. Tabii ben anlayıncaya kadar iş işten geçti. Hatta sınıftan benimle tanışmak isteyen 2 çocuğu dövdü. Demem o ki bişey biliyoruz da konuşuyoruzNasıl dört senenden oldun?
Evet tam olarak bunu soracağım mutlaka. O açık olmuyorsa ben açık ve sert olacağım. Bıraksam mertin hesabını bulacak. Mert’in hesabını falan vermedim fırsat bulduğu anda öğrenebilmek için tekrar gündeme getirdi.Çocuk resmen kısmetimi kapattı verdiğim tavizlerle. Kıskanmakta çığır açmıştı ama başka kızlara da yazıyomuş tabi aynı anda. Benim bölüm baya ağırdı. Tabii ben anlayıncaya kadar iş işten geçti. Hatta sınıftan benimle tanışmak isteyen 2 çocuğu dövdü. Demem o ki bişey biliyoruz da konuşuyoruzciddi anlamda sevgili değilseniz sana karışınca arkadaşız biz neden beni kıskanıyorsun diye açık açık sor.
Aynen canım sana güveniyorum gelişmeleri yazarsınEvet tam olarak bunu soracağım mutlaka. O açık olmuyorsa ben açık ve sert olacağım. Bıraksam mertin hesabını bulacak. Mert’in hesabını falan vermedim fırsat bulduğu anda öğrenebilmek için tekrar gündeme getirdi.
Yarın yazacağım hemenAynen canım sana güveniyorum gelişmeleri yazarsın
Bana ders vermek için konuşacak. Aynı durum mu?
+++Neyin dersi ?
Öncelikle şu ''x le oyun oynama,y ile konuşma'' gibi şeyler çocukça,üzgünüm.Birbirinizin sahibi değilsiniz.Sevgili olsanız da olmayacaktınız,evli olsanız da.
YukarıdaAbsolutPromise da yazmış,benim de hala oyundan tanıdığım bir sürü erkek var,hem de dünyanın her yerinden.Bunda bir sakınca falan yok,aynı şekilde arkadaşının da kız arkadaşları olabilir oyundan tanıdığı.Çünkü adı üzerinde arkadaş.Hatta birçoğu sadece ''oyun arkadaşı''
Ama sizin durumunuzda yaptığınız şey ''kıskandırmak''.Israrla Mert'le oyun oynayayım görsün diyorsun,neden ? O da bir başkasıyla konuşacak diyorsun.Ne bu şimdiNe gerek var böyle şeylere ? Ayrıca her hoşuna gitmeyen durumda ''acaba başkasıyla konuşur mu'' diye düşüneceksem o adamın yanımda işi ne ? Nasıl güveneceksin sen böyle birine ?
Ben daha önceki ilişkimde asla bu kıskandırma toplarına girmedim. Ama o yapınca bende yapmazsam altta kalıyorum gibi hissettiğim için karşılık veriyordum ama gerçek düşüncem şuan bana döndü. Madem beni bununla tehdit edecekse bırakırım yapsın. Beni kaybetmeyi göze alıyorsa zaten umrumda olmayacak. Adam mı kalmadı sanki. Taviz vermeyeceğimi görsün. Ona göre davransın. Çocuk değiliz 20 yaşındayız. Kendimden utandım yani nasıl böyle saçma bir olaya girdim birde buraya yazacak kadar kör oldum. Yazık bana vallaNeyin dersi ?
Öncelikle şu ''x le oyun oynama,y ile konuşma'' gibi şeyler çocukça,üzgünüm.Birbirinizin sahibi değilsiniz.Sevgili olsanız da olmayacaktınız,evli olsanız da.
YukarıdaAbsolutPromise da yazmış,benim de hala oyundan tanıdığım bir sürü erkek var,hem de dünyanın her yerinden.Bunda bir sakınca falan yok,aynı şekilde arkadaşının da kız arkadaşları olabilir oyundan tanıdığı.Çünkü adı üzerinde arkadaş.Hatta birçoğu sadece ''oyun arkadaşı''
Ama sizin durumunuzda yaptığınız şey ''kıskandırmak''.Israrla Mert'le oyun oynayayım görsün diyorsun,neden ? O da bir başkasıyla konuşacak diyorsun.Ne bu şimdiNe gerek var böyle şeylere ? Ayrıca her hoşuna gitmeyen durumda ''acaba başkasıyla konuşur mu'' diye düşüneceksem o adamın yanımda işi ne ? Nasıl güveneceksin sen böyle birine ?
Böyle yazık deme kendine üzülürüm :) Şuradaki tecrübelerden gerçekten dinleyip yararlanacaksan ne mutlu. Keşke zamanında bana da akıl veren olsaydı.Ben daha önceki ilişkimde asla bu kıskandırma toplarına girmedim. Ama o yapınca bende yapmazsam altta kalıyorum gibi hissettiğim için karşılık veriyordum ama gerçek düşüncem şuan bana döndü. Madem beni bununla tehdit edecekse bırakırım yapsın. Beni kaybetmeyi göze alıyorsa zaten umrumda olmayacak. Adam mı kalmadı sanki. Taviz vermeyeceğimi görsün. Ona göre davransın. Çocuk değiliz 20 yaşındayız. Kendimden utandım yani nasıl böyle saçma bir olaya girdim birde buraya yazacak kadar kör oldum. Yazık bana valla
Zamanında denedim ve tavizlerim yüzünden iki senem çöp oldu. Çok zorlandım yıprandım şimdi o hatalarımdan ders alıp neden saçma sapan bir kafaya girdiğimi düşünüyorum. Hayat her şeyi tecrübe edecek kadar uzun değil. Başkalarının tecrübelerini almam gerektiğini düşündüğüm için buraya yazdım çok teşekkür ederim size gelişmeleri aktaracağım inşallah. Peki okulda karşılaştığımda hiçbir şey olmamış gibi yapmam doğru olur mu? Ben şu an en iyisi öyle diye düşünüyorum sanki sıradan bir sınıf arkadaşıymış gibi.Böyle yazık deme kendine üzülürüm :) Şuradaki tecrübelerden gerçekten dinleyip yararlanacaksan ne mutlu. Keşke zamanında bana da akıl veren olsaydı.
Akıllı insanlar başkalarının tecrübelerinden faydalanır, inatçı insanlar ise her şeyi kendileri denemek isterler.
Okuldakı alternatifleri azalmasın diye senınle de okul dısında flört etmeye calısıyor uyanık ol. Dısarda nasilsa okulda da öyle davranmadıgı sürece ondan bi halt olmaz.Merhaba hanımlar.. Ben üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim. Bir dersin grup ödevinde aynı gruba düştüğüm ve grup temsilcisi olmam hasebiyle iletişime geçtiğim bir çocuk var. Aslına bakarsanız sorumsuz, ödev falan umursamayan bir tip. Başlarda bana ödev için mesaj atıyordu. Bir süre sonra azıcık samimiyet oldu. İşte gülmeler falan. Ama okulda ödev için yanına gittiğimde hemen beni yollamak ister gibi konuşuyordu. Bende buna dedimki wp’den konuşurken “ maşallah okulda kaçacaksın bıraksalar ama burada dilinin bağı çözülüyor. “ heyecandandır dedi. Bana orada ilk şüphe tohumunu attı. Yoksa dedim bu benden mi hoşlanıyor. Üç gündür baya baya konuşuyoruz haftalar önce instagram adresimi falan aramış bulamamış. Erkek lafı geçince bi gıcık oluyor erkeklerle online oyun oynamamı bile istemiyor hatta ben istemediğim için o da kızlarla oyun oynamayı kesti. Geçmişini anlatmıyor ve geçmişimi sormuyor rahatsız olmayalım diye. Fakat gelin görün ki bazen öyle bir konuşuyor ki hiç hoşlanma yok sanki üç gündür ben tek başıma flört ediyorum. Okulda benimle rahat konuşamazmış niye diyorum bilmiyorum ya diyor. İşte yanımda erkek arkadaşlar varken bakma diyor bizi sevgili sanarlar diye. Çünkü o tip insanlar arkadaşları. Çocuk biz konuşmadan önce beni çok fazla görüyormuş metroya nereden bindiğimi hangi vagona girdiğimi bile söyledi. Ben de sen beni izliyorsun diye şaka yapınca ne alaka seni görüyorsam başka kızları da görüyorum dedi. Acayip bozuldum bunaOyundaki tüm kızları sildi beni silmedi başkanım beni silene kadar ben onu silmem dedi. Ama tam olarak ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Size danışmak istedim... Lütfen bana izlemem gereken yolu söyleyin bende onun gibi ne alaka senin bir farkın yok kafasına mı gireyim yoksa bekleyeyim mi?
Gercekten de böyle buluşmaya istekli başkan yoktur. Sanane git işine de geç kardeşim ya seni yedekte tutuyor yada grup içi odev kolaylığı içim cakallik yapıyor. İnsan sevgili sansinlar da yanasmasinlar diye peşinde dolaşır sevdiğinin Üniv ortamındaNe münasebet diye yapıştırıyor cevabı ya da hemen topu bana atıyor asıl sen kıskanıyorsun diye çok fena bir şey bu ödev paylaşımı yapacağım bu gece bana diyor ki ikimizi birlikte yaz dedimki sen bu hafta ödevde yoksun tüh olsaydım sana yaptıracaktım ödevi bende dedim ki hani buluşmaktan çekiniyor ya sana buluşma ödevini kitlerim dedim ne olacak ya yaparız diyor