Konuşamıyor değil konuşuyor hatta arkadaşıyla benim dedikodumu yaptığını söyledi şakayla karışık. Hani birçok kez de kısa da olsa yüz yüze konuştuk ödev için. Sınıfta adımız çıkar diye çekiniyor bence çıktığımızı düşünürler dedi. Bende arkadaş olamaz mıyız ne alaka dedim o da arkadaşız zaten dedi. Sınıftan selamlaştığım oğlanları öğrenince niye niye diye soruyor hele telefonda konuşurken yani uyuz olduğu sesinden okunuyor. Ama dengesizlik yapıyor işte ya siyah olsun ya beyaz onun için bir taktik lazım bana. Zamanla tanıyacaksın beni diyor. Belki sevmeyeceksin tanıdıkça diyor.Geçmişte kalan bir şeyler olsa gelip sana kıskançlık yapmaz, sana ümit vermez. Çekinir, whatsappta dil döküp sınıfta konuşamıyorsa sınıfla ilgili çekindiği bir şey vardır.
Konuşamıyor değil konuşuyor hatta arkadaşıyla benim dedikodumu yaptığını söyledi şakayla karışık. Hani birçok kez de kısa da olsa yüz yüze konuştuk ödev için. Sınıfta adımız çıkar diye çekiniyor bence çıktığımızı düşünürler dedi. Bende arkadaş olamaz mıyız ne alaka dedim o da arkadaşız zaten dedi. Sınıftan selamlaştığım oğlanları öğrenince niye niye diye soruyor hele telefonda konuşurken yani uyuz olduğu sesinden okunuyor. Ama dengesizlik yapıyor işte ya siyah olsun ya beyaz onun için bir taktik lazım bana. Zamanla tanıyacaksın beni diyor. Belki sevmeyeceksin tanıdıkça diyor.
Bursadanmışsın hangi fakülte gelip kulağını çekeyim bu oğlanın.Konuşamıyor değil konuşuyor hatta arkadaşıyla benim dedikodumu yaptığını söyledi şakayla karışık. Hani birçok kez de kısa da olsa yüz yüze konuştuk ödev için. Sınıfta adımız çıkar diye çekiniyor bence çıktığımızı düşünürler dedi. Bende arkadaş olamaz mıyız ne alaka dedim o da arkadaşız zaten dedi. Sınıftan selamlaştığım oğlanları öğrenince niye niye diye soruyor hele telefonda konuşurken yani uyuz olduğu sesinden okunuyor. Ama dengesizlik yapıyor işte ya siyah olsun ya beyaz onun için bir taktik lazım bana. Zamanla tanıyacaksın beni diyor. Belki sevmeyeceksin tanıdıkça diyor.
Ne münasebet diye yapıştırıyor cevabı ya da hemen topu bana atıyor asıl sen kıskanıyorsun diye çok fena bir şey bu ödev paylaşımı yapacağım bu gece bana diyor ki ikimizi birlikte yaz dedimki sen bu hafta ödevde yoksun tüh olsaydım sana yaptıracaktım ödevi bende dedim ki hani buluşmaktan çekiniyor ya sana buluşma ödevini kitlerim dedim ne olacak ya yaparız diyorSen de seni tanıyabilmem için yüzyüze tavrını görmem gerekiyor de, bir insanı whatsapptan ne kadar tanıyabilir? Tanıyabileceğin en uygun ortam tabii ki okul. Sınıfta rahat edemiyorsa cafede falan buluşsun. Sınıfta zaten ister istemez dedikodu olur. Selam versen aaa bunlar çıkıyor mu derler, herkes bilir bunu yani. Bu şekilde devam ederse açık açık konuş. Böyle böyle yapıyorsun ama bir yandan kıskanıyorsun de.
Evet kesinlikle diyorum ki sen inatsan bende inadım ama hareketlerimin sonucunu düşünürüm dedim inat yapsan sonucu ne olur mesela dedi bende aramız bozulur, mertle konuşsam seni rahatsız eder dedim o da işte bende sen üzülme diye geçmişimi anlatmıyorum seninkini de rahatsız olacağım için sormuyorum dedi. Bana şey gibi geliyor sanki temkinli, istiyor ama ağırdan satıyor, emin olmak istiyorBursadanmışsın hangi fakülte gelip kulağını çekeyim bu oğlanın.
Yaşına göre normal davranışlar diyeceğim ama ben mi artık gelemiyorum böyle erkek triplerine nedir hiç gözüm tutmadı. Utangaç ayağı yapmış ama elinde tutacak kadar ilgiyi gösterme taktiğini öğrenmiş beyfendi. Her ne olursa olsun işin sonu kendini kısıtlattırma hiçbir zevkini keyfini de onun için ya da bir başkası için bırakma.
Hangi devirdeyiz de sınıfta adımız çıkar diyor yahu. Bu çocukla devam edersen 4sene senin kısmetini kapatır. Yol yakınken netleştir bu konuyu.Konuşamıyor değil konuşuyor hatta arkadaşıyla benim dedikodumu yaptığını söyledi şakayla karışık. Hani birçok kez de kısa da olsa yüz yüze konuştuk ödev için. Sınıfta adımız çıkar diye çekiniyor bence çıktığımızı düşünürler dedi. Bende arkadaş olamaz mıyız ne alaka dedim o da arkadaşız zaten dedi. Sınıftan selamlaştığım oğlanları öğrenince niye niye diye soruyor hele telefonda konuşurken yani uyuz olduğu sesinden okunuyor. Ama dengesizlik yapıyor işte ya siyah olsun ya beyaz onun için bir taktik lazım bana. Zamanla tanıyacaksın beni diyor. Belki sevmeyeceksin tanıdıkça diyor.
Pubgya oyunu merak ettim :)))
hoşlanıyor. fekaattt biraz hödük ve kendinin dahi haberi yok :))
Haa bak bide o mesele var. Yüzük olayı oldu dedim ki bende artık yüzük takacağım dalga geçmek manasında tak tak dedi sonra bende yok ya kısmetim mi kapansın dedim kapanmaz merak etme dedi. Onun arkadaşlarını sima olarak tanıdığım için rahatsız oluyor maşallah bi beni görmüyorsun falan diyorHangi devirdeyiz de sınıfta adımız çıkar diyor yahu. Bu çocukla devam edersen 4sene senin kısmetini kapatır. Yol yakınken netleştir bu konuyu.
Ortada hoşlanıp hoşlanmamasından çok daha büyük olmazlar var. Daha önce bir ilişki yaşadın mı bilmiyorum.Evet kesinlikle diyorum ki sen inatsan bende inadım ama hareketlerimin sonucunu düşünürüm dedim inat yapsan sonucu ne olur mesela dedi bende aramız bozulur, mertle konuşsam seni rahatsız eder dedim o da işte bende sen üzülme diye geçmişimi anlatmıyorum seninkini de rahatsız olacağım için sormuyorum dedi. Bana şey gibi geliyor sanki temkinli, istiyor ama ağırdan satıyor, emin olmak istiyor
Aman sakın haa ne yüzüğü.Haa bak bide o mesele var. Yüzük olayı oldu dedim ki bende artık yüzük takacağım dalga geçmek manasında tak tak dedi sonra bende yok ya kısmetim mi kapansın dedim kapanmaz merak etme dedi. Onun arkadaşlarını sima olarak tanıdığım için rahatsız oluyor maşallah bi beni görmüyorsun falan diyor
Ne kadar haklı konuşuyorsun ya. Evet ben ona uymayacağım ortada bir şey yokken. Ne diye o kadar taviz verdim ki. Ben yaparsam kendisi de aynı şeyi yapmakla tehdit ediyor istemediğim için mecbur boyun eğiyordum ama saf buldu herhalde. Bence de biraz dik durmam lazım. Fakat ben ona sert yapınca o da bana yapacak nasıl olacak?Ortada hoşlanıp hoşlanmamasından çok daha büyük olmazlar var. Daha önce bir ilişki yaşadın mı bilmiyorum.
Bu taviz verme deyişimiz inat yap diye değil. Daha aranızda bir şey bile yokken şimdiden ona göre hareket etmeye çalışıyorsun. Ortada onun sözü yokken belli ki oyunlarda gayet aktifçe erkeklerle konuşup oynamaktan keyif alan biriyken onun hoşuna gitmeyeceği için bundan vazgeçmeyi düşünüyorsun. Daha ortada bir şey yokken kısıtlıyorsun kendini. Gerçi ortada bir şey olsa bile kısıtlaması doğru değil ama böyle denir ya o yüzden dedim.
Sen hoşlanmasına odaklanmışsın verdiği diğer sinyalleri göz ardı ediyorsun. Ne demek geçmişinden rahatsız olurum o yüzden sormuyorum. Lütfediyor sanki. Onunla konuşma bununla konuşma. Bana okulda yaklaşma...
İleride baktı ki yazdıkları arasında en iyi seçenek sensin gelip sana hoşlanıyorum dediğinde çok daha büyük kısıtlamalara gidecek bu çocuk.
Güzel zamanlar, keyifli duygular ama ben böyle bariz bir şeyi görmeyerek 4 senemden oldum biraz daha doğru okumasını öğren karşındakini.
Yok kız ne yüzüğü onun arkadaşı yüzük takıyorda onunla dalga geçmek için öyle dedimAman sakın haa ne yüzüğü.
Yapsın dünyada tek kalan erkek kendisi sanki. Böylelikle bir kadınla nasıl ilişki yaşanmayacağını öğrenmiş olur.Ne kadar haklı konuşuyorsun ya. Evet ben ona uymayacağım ortada bir şey yokken. Ne diye o kadar taviz verdim ki. Ben yaparsam kendisi de aynı şeyi yapmakla tehdit ediyor istemediğim için mecbur boyun eğiyordum ama saf buldu herhalde. Bence de biraz dik durmam lazım. Fakat ben ona sert yapınca o da bana yapacak nasıl olacak?
Ya bir de yukarda tanıdıkça seversin ya da sevmezsin beni yazmış da. Sizin yaşlarda taktik maktik yok bam bam bam yaniYok kız ne yüzüğü onun arkadaşı yüzük takıyorda onunla dalga geçmek için öyle dedim
Ortada hoşlanıp hoşlanmamasından çok daha büyük olmazlar var. Daha önce bir ilişki yaşadın mı bilmiyorum.
Bu taviz verme deyişimiz inat yap diye değil. Daha aranızda bir şey bile yokken şimdiden ona göre hareket etmeye çalışıyorsun. Ortada onun sözü yokken belli ki oyunlarda gayet aktifçe erkeklerle konuşup oynamaktan keyif alan biriyken onun hoşuna gitmeyeceği için bundan vazgeçmeyi düşünüyorsun. Daha ortada bir şey yokken kısıtlıyorsun kendini. Gerçi ortada bir şey olsa bile kısıtlaması doğru değil ama böyle denir ya o yüzden dedim.
Sen hoşlanmasına odaklanmışsın verdiği diğer sinyalleri göz ardı ediyorsun. Ne demek geçmişinden rahatsız olurum o yüzden sormuyorum. Lütfediyor sanki. Onunla konuşma bununla konuşma. Bana okulda yaklaşma...
İleride baktı ki yazdıkları arasında en iyi seçenek sensin gelip sana hoşlanıyorum dediğinde çok daha büyük kısıtlamalara gidecek bu çocuk.
Güzel zamanlar, keyifli duygular ama ben böyle bariz bir şeyi görmeyerek 4 senemden oldum biraz daha doğru okumasını öğren karşındakini.
Bence de beni kararlı görmesi lazım. Önce dediğin gibi mertle iletişim halinde olduğumu gözüne sokacağımYapsın dünyada tek kalan erkek kendisi sanki. Böylelikle bir kadınla nasıl ilişki yaşanmayacağını öğrenmiş olur.
Erkekler kendinden emin kadınlardan hoşlanırlar. Böyle nereye çekersem gelsin, ben şekil vereyim tarzında düşünen erkekler en iyi ihtimalle özgüvensizdirler. Daha kötüsü sapıklığa kadar yolu var.
Evet, zaten kaç kere gördüm onu. Kaç kere de o beni görmüş. Yani gören de sanar ki internetten tanıştıkYa bir de yukarda tanıdıkça seversin ya da sevmezsin beni yazmış da. Sizin yaşlarda taktik maktik yok bam bam bam yaniyani şunu demek istiyorum aşık olan ya da hoşlanan insan bu yaşlarda çok düşünmez yaa. Bilemedim belki çocuk olgundur. Ama bence de o kadar taviz verme ortada bişey yokken. Ne düşünüyosa sanki seneye evlenceniz.