Gercekten duyar kasma ne demek yeni duydum. Yanlis mi yazilmis dedim. Anlamadim...Türkçemize yeni sokulan bu “duyar kasma” lafından nefret ediyorum. İnadina ters yorum yapasi geliyor insanin.
Konunuza gelince Allah kolaylık versin. Bir fikrim olmadığından yorum yapamayacağım. İnsallah düzelir
Niye işimi bırakayım anlamadım çocuk düşünmekle işi bırakmak arasındaki bağlantıyı hiç cozemedimİşinizi bırakmayacaktınız çocuk düşünmesydiniz keşke çocuğunuzuda kendinizide zor bir duruma sokmuşsunuz eğer çalışmasaydınız sürekli beneğinizle ilgilenirdiniz eşinizlede hızursuzluk olmazdı yani çocuğunuza suç bulmayın günajsız sizin evladınız sonuçta yani neysee allah yardımcınız olsun
Sosyal medya kullanmiyorsunuz herhaldeGercekten duyar kasma ne demek yeni duydum. Yanlis mi yazilmis dedim. Anlamadim...
Sizi muhattap almak istemiyorum siz belli yaştasınız belli bu yaştan sonra size ben terbiye öğretecek degilimBu çocuk bizi boşatacak nedir ya
yatıp kalkıp şükredin bi cocugunuZ var
çalışıyormuşsunuz
çalışan bütün annelerin çocukları annesine çok bağlıdır zaten sanki onu hep bırakıp gidicekmişsiniz gibi bi duygu oluyor çocuklarda
ama siz cocugunuza resmen kinlenmişsiniz eşinizle kendize zman ayiramadiginiz için çocuğu bi kaşık suda bogacaksiniz
burda öfkeli öfkeli yazıyorsunuz kimbilir o çocuğa nasıl bağarip cagiriyosunuz dur belkide vuruyo olabilirsiziniz bile
Siz annesiniz bu kadar sinir olmaz ılımlı olun
sizin bu öfkeyle anlattiklarınızın hepsini hemen hemen tüm anneler yaşıyor
Eger çok şikayetciyseniz gidin çocuk Esirgeme ye bırakın cocugunuzu
sizin ofkenizden ben korktum valla ya yavrucak sevgisiz büyümesin
Cocugunuzun olmamasının sebebi ben değilim gidin öfkenizi başka yerde bosaltinBu çocuk bizi boşatacak nedir ya
yatıp kalkıp şükredin bi cocugunuZ var
çalışıyormuşsunuz
çalışan bütün annelerin çocukları annesine çok bağlıdır zaten sanki onu hep bırakıp gidicekmişsiniz gibi bi duygu oluyor çocuklarda
ama siz cocugunuza resmen kinlenmişsiniz eşinizle kendize zman ayiramadiginiz için çocuğu bi kaşık suda bogacaksiniz
burda öfkeli öfkeli yazıyorsunuz kimbilir o çocuğa nasıl bağarip cagiriyosunuz dur belkide vuruyo olabilirsiziniz bile
Siz annesiniz bu kadar sinir olmaz ılımlı olun
sizin bu öfkeyle anlattiklarınızın hepsini hemen hemen tüm anneler yaşıyor
Eger çok şikayetciyseniz gidin çocuk Esirgeme ye bırakın cocugunuzu
sizin ofkenizden ben korktum valla ya yavrucak sevgisiz büyümesin
Vallahi o kadar buyuk bir ozlu soz soyledin ki yazdirip evimin girisine asasim geldiEsini bosaya bilirsinde , cocugunu omru billah bosayamazsin. Bunuda boyle bil.
Tesekkur ederim.Vallahi o kadar buyuk bir ozlu soz soyledin ki yazdirip evimin girisine asasim geldi
Bence kapattırın konuyu yaşayan anlar .o kadar hak veriyorum ki size .Vallahi o kadar buyuk bir ozlu soz soyledin ki yazdirip evimin girisine asasim geldi
İşinizi bırakmayacaktınız çocuk düşünmesydiniz keşke çocuğunuzuda kendinizide zor bir duruma sokmuşsunuz eğer çalışmasaydınız sürekli beneğinizle ilgilenirdiniz eşinizlede hızursuzluk olmazdı yani çocuğunuza suç bulmayın günajsız sizin evladınız sonuçta yani neysee allah yardımcınız olsun
Bizde cektik biz cekmedikmi kizim 2 yasina geldi hala uyanir gece . Annelik zor zanaat. Ilk bir sene hic uyku uymadigim gunler biliyorum. Napalim atalimmi cocuklari. Yapacak birsry yok. Zamanla hersey rayina oturacak. Ilk uc sene cok zor ama dunyaya adepte olmalari alismalarida onlar icin kolay degilBence kapattırın konuyu yaşayan anlar .o kadar hak veriyorum ki size .
Birileri birşeyler söyler durur .
Ama bizzat yaşayan insanlar anlar sadece aynı durumdayız bende iki tane var birde .
Ne yemek yediriyorlar ,ne uyutuyorlar .
Biz söylendik diye onlardan nefret etmiyoruz ama gel anlat sadece çare arayışındayız.
Çalışmayın işi bırakın ,koca bulunur vs bunlar sadece saçmalık.
Koca bulunur ama o koca çocuğun babası olmuyor maalesef .
benim psikopat olduguma sen mi karar veriyorsun peki?Evet ogretmenim canim koca icin biraktigin okulunu tamamlamak istersen ozel ders verebilirim.Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim.Komplekslerini başka yerde gider gercekten kimseyle ugrasamayacagimBenim cahil olup olmadığıma sen mi karar veriyorsun?Sende Kk nın yüzde 70 i gibi ya akademisyen yada ögretmensindir kesinBen elektrik-elektronik mezunuyum işletme 3 sınıfta küçük evlendiğim için önce dondurup sonra komple bıraktım.Cahilmiyim olabilir Ama inan bana, cahil olmak senin gibi 20 aylık bir bebeğe bağırıp korkutan bir psikopat olmaktan iyidir Tekrar banlayabilirsin şekerim
neden kıskanayım ki başka birisini çalışıyor diye allaha şükür öyle bir yapım yokkk o sizin düşünceniz!işte bebeği huysuz tek bebeğiyle ilgilenirse sorun olmaz diye düşünüyorum aynı anda hepsine yetişemiyor demek ki.Her çocuğu olan işi mi bırakıyo? Ne alaka çalışma hayatında bir sürü kadın var çalışan kadın kıskançlığı sanırım bu
Ayrıca evet her çocuk bir değil uyuyan uyanan güzelce yiyen oynayan çocuk olduğu gibi huysuz çocuklar da var
canım demek ki hepsine birden yetişemiyorsun vücut yorgun düşüyor eğer tek bebişinle ilgilenirsen sorun olmaz diye düşünüyorumNiye işimi bırakayım anlamadım çocuk düşünmekle işi bırakmak arasındaki bağlantıyı hiç cozemedim
O kadar güzel söylemişsin ki ...Gerçekten başa gelmeden anlamaz.Elestiren kişiler e de bakıyorum başka kuyruk acısı var.Ben çocuğumu canımdan çok seviyorum uykusuzluk açlık vs yüzünden ona bağırmak istemiyorum kocamla da bu gerginlik yüzünden tartışmak istemiyorum.Bunun için konu açtım yok bakamicaksan dogurmasaydin yok cocuk esirgemeye birak bunlar mahalle bir şeyi ağzı yapıcı değil yikicilar ve boş konusuyorlarBence kapattırın konuyu yaşayan anlar .o kadar hak veriyorum ki size .
Birileri birşeyler söyler durur .
Ama bizzat yaşayan insanlar anlar sadece aynı durumdayız bende iki tane var birde .
Ne yemek yediriyorlar ,ne uyutuyorlar .
Biz söylendik diye onlardan nefret etmiyoruz ama gel anlat sadece çare arayışındayız.
Çalışmayın işi bırakın ,koca bulunur vs bunlar sadece saçmalık.
Koca bulunur ama o koca çocuğun babası olmuyor maalesef .
Çalıştığım için çok mutluyum evde olsam 7 24 daha çok yıpranırım sizin mantiginizla bütün kadınların çalışma hayatından çekilmesi lazimcanım demek ki hepsine birden yetişemiyorsun vücut yorgun düşüyor eğer tek bebişinle ilgilenirsen sorun olmaz diye düşünüyorum
Çalıştığım için çok mutluyum evde olsam 7 24 daha çok yıpranırım sizin mantiginizla bütün kadınların çalışma hayatından çekilmesi lazim
iyi mutluysanız dewam edin o zaman!! Oda sizin mantığınızÇalıştığım için çok mutluyum evde olsam 7 24 daha çok yıpranırım sizin mantiginizla bütün kadınların çalışma hayatından çekilmesi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?