Hanımlar Merhaba,
Allah aşkına aranizda bir yöntem bilen varsa söylesin.Ben tam 20 aydır uykusuzum çocuğum doğduğundan beri huysuz ve uyumuyor ilk doğduğu zamanlar gazliydi 15 dk uyuyup kalkardı tuvalet ihtiyacimi bile gideremezdim geceleri nasılsa uyanacak diye uyuyamazdım.Gunde bir öğün zor beslemiyordum ne kadar yardim etmeye çalışsalar da emmekten başka bir türlü durmazdı kemik erimesi oldum bu yaşımda 7/24memedeydi.Simdi bıraktık ama hala benden 1 dk ayrılmaz o kadar da ilgileniyorum kitap okuyorum oyun oynuyoruz yazın sürekli dışarıdaydık yorulduğu için uykusu düzelmişti ama şimdi başa döndük.Gece 10 da yatıyor 12 de kalkıyor bazen kalkis o kalkis bir daha 5 e kadar uyumuyor sabh 7 buçukta tamamen kalkıyor öğleye kadar uyumuyor öğlen 1.5-2saat uyuyor sadece.Aklim almıyor bu kadar az uykuyla nasıl yaşar bu çocuk?Inanın sınır hastası oldum artik o uyanınca benim sol kolum uyuşmaya başlıyor sinirden.Cocuk gibi ağlıyorum oturup uyanıkken hicbir iş yapamıyorum sürekli ilgi bekliyor.Esim de ben de çalışıyoruz her Allah'ın günü uykusuz ise gitmekten biktik ben uyanınca çocuğa bağırıyorum o da bana birbirimize giriyoruz kaç kere boşanma haddesine geldik.Inanin çocuktan önce kavga ettiğimiz nadirdir şimdi onun yüzünden birbirimizi yiyoruz karı koca hayatımız kalmadı ayrı yatıyoruz ne birbirimizle vakit geçirebiliyoruz ne kendimize vakit ayirabiliyoruz.Belki çocuk büyüyünce düzelir ama bizim birbirimize yaptıklarımız unutulmaz ve bu kadar yıpranmış ilişki düzelmez.Allah aşkına akıl verin gerçekten kimseyle tartışacak halim yok.Cocugu köşe yastığı gibi olanlar duyar kasmasın lütfen.
Uyku şurubu falan boşverinO kadar çok gittik ki hicbir sorun yok uyku şurubu veriyorlar ben de çok kullanmak istemiyorum bir prospektüsü var padişah fermanı gibi bir sürü yan etki bitkisel olanlar da bana misin demiyor
Benimde 14 aylik oglum var ve benimkide cok huysuz surekli aglar besikte sallarim ki bu uyanana kadar devam eder yoosa uyumaz gece en az 10 kere uyanir mesela bugun gece 11 gibi uyumasina ragmen sabah 5 de kalkti ve benim ikinci ilkide boyleydi yasadiginiz seyleri bende yasiyorum uykusuzluk huzursuzluk ve eslede iliski ister istemz gergin oluyor ama geciyor gecmek zorunda benim ilk cocugumda ayniydi ve 2 yasinda duzeldi bu bebisimdede ayni umitle yasiyorum:) gecer gecer sakin olmaya calisin bide imkaniniz varsa isten ayrilin benceHanımlar Merhaba,
Allah aşkına aranizda bir yöntem bilen varsa söylesin.Ben tam 20 aydır uykusuzum çocuğum doğduğundan beri huysuz ve uyumuyor ilk doğduğu zamanlar gazliydi 15 dk uyuyup kalkardı tuvalet ihtiyacimi bile gideremezdim geceleri nasılsa uyanacak diye uyuyamazdım.Gunde bir öğün zor beslemiyordum ne kadar yardim etmeye çalışsalar da emmekten başka bir türlü durmazdı kemik erimesi oldum bu yaşımda 7/24memedeydi.Simdi bıraktık ama hala benden 1 dk ayrılmaz o kadar da ilgileniyorum kitap okuyorum oyun oynuyoruz yazın sürekli dışarıdaydık yorulduğu için uykusu düzelmişti ama şimdi başa döndük.Gece 10 da yatıyor 12 de kalkıyor bazen kalkis o kalkis bir daha 5 e kadar uyumuyor sabh 7 buçukta tamamen kalkıyor öğleye kadar uyumuyor öğlen 1.5-2saat uyuyor sadece.Aklim almıyor bu kadar az uykuyla nasıl yaşar bu çocuk?Inanın sınır hastası oldum artik o uyanınca benim sol kolum uyuşmaya başlıyor sinirden.Cocuk gibi ağlıyorum oturup uyanıkken hicbir iş yapamıyorum sürekli ilgi bekliyor.Esim de ben de çalışıyoruz her Allah'ın günü uykusuz ise gitmekten biktik ben uyanınca çocuğa bağırıyorum o da bana birbirimize giriyoruz kaç kere boşanma haddesine geldik.Inanin çocuktan önce kavga ettiğimiz nadirdir şimdi onun yüzünden birbirimizi yiyoruz karı koca hayatımız kalmadı ayrı yatıyoruz ne birbirimizle vakit geçirebiliyoruz ne kendimize vakit ayirabiliyoruz.Belki çocuk büyüyünce düzelir ama bizim birbirimize yaptıklarımız unutulmaz ve bu kadar yıpranmış ilişki düzelmez.Allah aşkına akıl verin gerçekten kimseyle tartışacak halim yok.Cocugu köşe yastığı gibi olanlar duyar kasmasın lütfen.
Ilaci severek mi icer 20 aylik cocuk?Bu ilacı tavsiye eden de doktor yani kendi kendimize araştırıp bulmadık,tabiki kişilerin özgür iradesi zaten ben de lıkır lıkır içsin aylarca kullansın yazmadım bir hafta bir denesin bakalım ve ayrıca iştahı arttıran zararı olmayan bir ilaç.Hangi çocuk anasonla rezene çayını içirebiliyomus bakalım söyleyin de bilelim.Çocuklara yemek zor yediriyoruz bide rezeneyle anason çayı mı içecekler. Tabiki ben herkese genel bir tavsiye vermiyorum bu ilaç tavsiyem buraya çaresizce konu açan konu sahibi içindir.
Alerji ilacini uyusun diye icirmek
Birde bir zararirin olmadığını savunmak
bundan 3 yıl kadar önce bana hoşgeldine gelen komşudan duymuş sok olmuştum.
bir alerji ilacı var uyumadigi zaman veriyorum yan etkisi çocukta uyuşukluk yapıyor uyuyor demişti.aklıma geldikçe sasarim halen.demekki bir tek o değilmişmuhtemelen aynı ilaç.
Devlette olmanız daha avantajlı zira ücretsiz izne ayrılabilirsiniz. Benim oğlumda tıpkı sizin oğlunuz gibi 3 yaşına geldi hala aynı hiç değişmedi. ne uykusu ne yemeği bir aydır tek yediği şey makarnaÖğretmenim devlette çalışıyorum yani pek bırakabileceğim bir şey degil
Ahkam kesen kim ?Yaşamadan ahkam kesenleri de ben anlamıyorum.
Ilaci severek mi icer 20 aylik cocuk?
Bunu tavsiye eden dr olduğuna inanmıyorum oyleyse de işini layıkıyla yapan bir insan değildir.
1 hafta denesin mi? Hayretlik bir durum, yahu zararsiz diye birşey mi var her ilacin icinde koruyucu var hadi diyelim konu sahibi denedi bunu cocuk reaksiyon gosterdi icerigindeki maddeye boyle sacma birsey olurmu ya. .
Ben geceleri 3 saat bile uyumuyorum 2 yas arayla biri bebek biri 33 aylik kizim var bizde sikinti cekiyoruz kreslerin bile kabul etmedigi zor bir çocuğum var uyusun diye ilac vermek aklimin ucuna gelmez. Cok sikintili zamanlarinda rezene kaynatır 2 tatli kaşığı iciririm bu kadar. Yazık günah kucucuk bunyeye ilac yüklemek. Biraz bilincli olun yahu biraz.
Biliyorum kuzum...+1i basayım buraya.
Bi eski koliklerden 15 aylık da benim başımda (Biliyorsun) ve uykusuz kaldıkça tetiklenen, artan insomniam var.
Gözlerimin altı an gelir bas bas "vuru vuruyom cigaraya kubara" şarkısı söyler, yine de uyku ilacı oğlum için seçeneklerim arasında olmadı hiçbir zaman. O ilacı veren doktoru da oturur bi düşünürüm şahsen, ne kadar doğru bir doktor diye. Öyle zararsız uyku ilacı filan, yok öyle hayat.
Valla banada o hikayeleri çok anlattılar yok 3 aylık olsun düzelir yok yaşına girsin düzelir 8 yaşında oldu hala aynı uyumayı sevmiyo çocuk yaaEmzirmeyi birakali 3 ay oldu.Valla hep 6 aylık olsun düzelir yaşına girsin düzelir dediler ama hala aynı ya beni öldürecek ya boşanacağız
Bir süre gündüzleri uyutmasaniz. Siz çalışırken kim bakıyor çocuğa sürekli uyutuyor olabilir bu yüzden çocuk geceleri uyumuyor olabilir. Sabah erken kalıyormuş zaten öğlen 1 saatuyku yeterli gecede 9 da yatırım uyusun.
Bu şekilde zihinsel gelişimi sağlıklı olmaz düzenli bir uyku şart. Gerekirse bir süre o ilaçlardan kullanın uyku düzeni oturunca bırakırsinız. Size e yazık bebegede bu şekilde.
Aman eskiler bizi büyütmüş 3 4 çocuk dediginiz. Sanki biz çok iyiyiz de. Baksana herkes mutsuz kimbilir nasıl buyuttulerAhkam kesen kim ?
Kk da okuyorum,
Herkesin elinde 1 cocuk onunlada perişan,
Eskiler 3-4 cocugu nasıl büyütmüş acaba ?
Ben de sinir oldum canım tum ilac tavsiyelerini sikayet ettim tek tek sen de yap yazik ya cok bilmekten! Kimbilir kimlere zarar vereceklerBir yığın çare varken ilaç diyorsunuz. Girmeyeceğim bdv ye artık. Hiç yoktan sinir oluyorum. Keyifli forumlarda takılacağım bu ne yahu. Bitmiyorsunuz. Doktor musunuz siz?? Ilaç ver diyor. Doktor olsan da nasıl bir doktor muayene etmeden ilaç tavsiye eder allah aşkına ya. Kendi çocuklarınız icin de çevreniz icin de az bilinçli olun. Sizinle tartışmak istemiyorum. Ama görüp de görmemezlikten gelemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?