• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çocuk beni seviyor mu acaba????

Seviyor mu?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortak tanıdığımız bir erkek arkadaşımız benim konuştuğum çocuğa aşık oldu. Yani çocuk gaydi. Benim konuştuğum çocuk bunu fark etmişti ve gay çocuğa yazmamaya karar vermişti. Gay çocuk da bana onu sorup duruyordu ben de mecburen yalan söylüyordum bana cevap vermiyor diye. Başta konuştuğum çocuk da gay mi acaba diye korktum ama asla gay olmadığını, ona aşık olan çocuğu kırmadan böyle bir şeyi istemediğini söylemek için yardım istedi.
Hiçbir erkek kendisinden hoşlanan başka bir erkeği kırmadan reddetme yoluna gitmez.
Tabi gay değilse....
Farklı eğilimleri olmayan bir adama gay misin diye şaka yapınca bile namus meselesi haline getiriyorlar resmen.

Hiçbir erkek kendisinden hoşlanan başka bir erkeği kırmadan reddetme yoluna gitmez.
Tabi gay değilse.... Farklı eğilimleri olmayan bir adama gay misin diye şaka yapınca bile namus meselesi haline getiriyorlar resmen.
İnsanları kırmaya çok korkan nahif birisi ama benim de aklımı kurcalamıyor değil. Çocuğu kırmadan reddetmesini ben önerdim çünkü çocuk kötü biri de değildi

Ankete bir tek ben evet demişim çok ilginç... Benden başka çocuğun sevdiğine inanan çıkmamış 😂😂😂
Sanırım insanlar hep en kötüye yoruyor. Acaba alkolden hiç bahsetmesem sonuç ne olurdu? Ben alkolde sorun görmedim çünkü herkesin toplu olarak içtiği deniz kenarı bir yerde içeceğiz

Sanırım insanlar hep en kötüye yoruyor. Acaba alkolden hiç bahsetmesem sonuç ne olurdu? Ben alkolde sorun görmedim çünkü herkesin toplu olarak içtiği deniz kenarı bir yerde içeceğiz
O kadar çok şey yaşayıp, görüp, tecrübe ediyoruz ki hepimizin paranoyak olması normal... Ben dindar biri değilim. 3.kişileri etkilemediği sürece isteyen istediğini yapsın kafasındayım açıkçası sana tavsiyem özellikle bu yaşlarda Ailenle yaşadığın onların himayesinde olduğun sürece Onları sıkıntıya düşürecek, canlarını sıkabilecek davranışlar sergilememeye çalış. Muhafazakar bir ailem var dediğin için söylüyorum bu alkol olur cinsel beraberlik olur. Okulunu oku, paranı kazan sonra kendi hayatına yön ver.
Kendi dilediğin gibi yaşa...
Tadını merak ettiğin için içmek istemeni anlıyorum deneyebilirsinde fakat zaten sağlık için pek yararlı bişey değil yani durduk yere kendine iş çıkarmanın anlamı yok değil mi? Alkolik olup çıkma başımıza sonra 🤪

O kadar çok şey yaşayıp, görüp, tecrübe ediyoruz ki hepimizin paranoyak olması normal... Ben dindar biri değilim. 3.kişileri etkilemediği sürece isteyen istediğini yapsın kafasındayım açıkçası sana tavsiyem özellikle bu yaşlarda Ailenle yaşadığın onların himayesinde olduğun sürece Onları sıkıntıya düşürecek, canlarını sıkabilecek davranışlar sergilememeye çalış. Muhafazakar bir ailem var dediğin için söylüyorum bu alkol olur cinsel beraberlik olur. Okulunu oku, paranı kazan sonra kendi hayatına yön ver.
Kendi dilediğin gibi yaşa...
Tadını merak ettiğin için içmek istemeni anlıyorum deneyebilirsinde fakat zaten sağlık için pek yararlı bişey değil yani durduk yere kendine iş çıkarmanın anlamı yok değil mi? Alkolik olup çıkma başımıza sonra 🤪
Ahahhaa çok teşekkür ederim çok iyisin

Hiç sevgilisi olmamış biri. Çok iyi bir üniversitede çok iyi bir bölüm okuyor. 21 yaşında ve bu yaşına kadar sadece ders çalışmış gibi. Arkadaşı da fazla yok. Benimle sosyalleşmek istiyor gibi geldi. Ben bu havada asılı kalmaları tecrübesizliğine bağlıyorum. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama... Güzel dilekleriniz için teşekkürler
Kesin hiç sevgilisi olmamıştır yemin de etti mi bari :D
Senden önce kimse olmadı... Kimseyi sen kadar sevmedim. Sen benim için özelsin o la la...

Öncelikle merhaba. Ben 18 yaşındayım. Geçtiğimiz Mart ayında üniversite sınavıyla ilgili bir grupta bir çocukla tanıştım. İlk başta sadece meslek hayalim ve ders çalışma düzenim hakkında konuşuyorduk. Daha sonradan birkaç evdeki sorunu çıtlatır gibi oldum moralim bozuk falan dediğimde dinlemek istedi. Her seferinde sordu. Neyse... Sınavıma kadar normal şekilde konuştuk hep. Birbirimizi de tanıyorduk bu arada. Aynı şehirde yaşıyorduk bir gün buluşalım dedi ama ben tarlaya gidiyordum ailemle mecburen, bu sebeple hep erteledim hazirandan ekime kadar. Ağustos ayında bir şey oldu ağlasam mı gülsem mi kararsız kaldım size bırakıyorum. Ortak tanıdığımız bir erkek arkadaşımız benim konuştuğum çocuğa aşık oldu. Yani çocuk gaydi. Benim konuştuğum çocuk bunu fark etmişti ve gay çocuğa yazmamaya karar vermişti. Gay çocuk da bana onu sorup duruyordu ben de mecburen yalan söylüyordum bana cevap vermiyor diye. Başta konuştuğum çocuk da gay mi acaba diye korktum ama asla gay olmadığını, ona aşık olan çocuğu kırmadan böyle bir şeyi istemediğini söylemek için yardım istedi. Ben o zamanlar onu kıskanmıştım hem de hemcinsinden... Onu sevdiğimi anladım. Zaten ufaktan hoşlanıyordum ama bu olay benim sevgimin fitilini ateşledi.

Bir gün alkol almıştı beni aramak istedi ben de kabul ettim ama sarhoş değildi çakırdı. Bir gün beraber içelim dedi. Ben de olur dedim. Ama içersek sarılabilirim dedi. Ben de güldüm olur dedim gene.

Daha sonra hani whatsappta stickerlar oluyor ya sanalikalı, bana onda ‘sen bana aşıksın ama henüz haberin yok’ yazılı sticker attı. Ben de bu ne diye sordum gülerek. O da okunmuyor mu dedi. Ben de okunuyor dedim ve gülücük attım. O da attı.

Bir gün sevgili yapma ilişkiler üzerine konuşuyorduk. Birden beni sevenler çıkar illa ama eskiden tanıdıklarım bende apayrı bir yerde durur içimde, mesela sen de öylesin benim için, daha samimi geliyor seninle konuşmam dedi. Buna bir anlam veremedim.

Beni çok destekliyor her anlamda. Her derdimi dinliyor. Mesela bir mekan varmış diyorum. Aaa beraber gideriz diyor. Ekimde buluştuk tam 1 ay sonraya yine buluşma ayarladık. Bu sefer alkol alacağız bakalım ne olacak merak ediyorum sarılacak mı...

Ve çok yoğun bu aralar. Yoğun bir bölüm okuyor. Hal böyleyken çok konuşamadığımızdan bir tepkisini de alamıyorum. Keşke anlayabilsem de bitse şu eziyet diyorum. Ne dersiniz kadınlar? Sizce seviyor mu yoksa dostça mı yaklaşıyor??
Merhabalar
Sahsi fikrim sevip sevmemesini dusunmenden once seninle niye alkol almak istiyor yanlis anlasilmasin alkol alip almaman beni ilgilendirmez fakat sanirim ilk deneyimin olacak ve dikkat et carpmasin seni ve daha sonra pisman olup keske diyecegin davranislari yasamamis olursun ins bence cocuk seni zafladi sarilabilirim diyerek sen de kabul edincr zaten onun kafasindaki dusunceleri onaylamissin hemen de seviselim diyemezdi dimi sarilirim demek daha masumhane

Öncelikle merhaba. Ben 18 yaşındayım. Geçtiğimiz Mart ayında üniversite sınavıyla ilgili bir grupta bir çocukla tanıştım. İlk başta sadece meslek hayalim ve ders çalışma düzenim hakkında konuşuyorduk. Daha sonradan birkaç evdeki sorunu çıtlatır gibi oldum moralim bozuk falan dediğimde dinlemek istedi. Her seferinde sordu. Neyse... Sınavıma kadar normal şekilde konuştuk hep. Birbirimizi de tanıyorduk bu arada. Aynı şehirde yaşıyorduk bir gün buluşalım dedi ama ben tarlaya gidiyordum ailemle mecburen, bu sebeple hep erteledim hazirandan ekime kadar. Ağustos ayında bir şey oldu ağlasam mı gülsem mi kararsız kaldım size bırakıyorum. Ortak tanıdığımız bir erkek arkadaşımız benim konuştuğum çocuğa aşık oldu. Yani çocuk gaydi. Benim konuştuğum çocuk bunu fark etmişti ve gay çocuğa yazmamaya karar vermişti. Gay çocuk da bana onu sorup duruyordu ben de mecburen yalan söylüyordum bana cevap vermiyor diye. Başta konuştuğum çocuk da gay mi acaba diye korktum ama asla gay olmadığını, ona aşık olan çocuğu kırmadan böyle bir şeyi istemediğini söylemek için yardım istedi. Ben o zamanlar onu kıskanmıştım hem de hemcinsinden... Onu sevdiğimi anladım. Zaten ufaktan hoşlanıyordum ama bu olay benim sevgimin fitilini ateşledi.

Bir gün alkol almıştı beni aramak istedi ben de kabul ettim ama sarhoş değildi çakırdı. Bir gün beraber içelim dedi. Ben de olur dedim. Ama içersek sarılabilirim dedi. Ben de güldüm olur dedim gene.

Daha sonra hani whatsappta stickerlar oluyor ya sanalikalı, bana onda ‘sen bana aşıksın ama henüz haberin yok’ yazılı sticker attı. Ben de bu ne diye sordum gülerek. O da okunmuyor mu dedi. Ben de okunuyor dedim ve gülücük attım. O da attı.

Bir gün sevgili yapma ilişkiler üzerine konuşuyorduk. Birden beni sevenler çıkar illa ama eskiden tanıdıklarım bende apayrı bir yerde durur içimde, mesela sen de öylesin benim için, daha samimi geliyor seninle konuşmam dedi. Buna bir anlam veremedim.

Beni çok destekliyor her anlamda. Her derdimi dinliyor. Mesela bir mekan varmış diyorum. Aaa beraber gideriz diyor. Ekimde buluştuk tam 1 ay sonraya yine buluşma ayarladık. Bu sefer alkol alacağız bakalım ne olacak merak ediyorum sarılacak mı...

Ve çok yoğun bu aralar. Yoğun bir bölüm okuyor. Hal böyleyken çok konuşamadığımızdan bir tepkisini de alamıyorum. Keşke anlayabilsem de bitse şu eziyet diyorum. Ne dersiniz kadınlar? Sizce seviyor mu yoksa dostça mı yaklaşıyor??
Sizinle aynı yaştayız o yüzden durumları daha iyi anlayarak yorum yapabilirim sanırım. Ben hoşlandığım ya da en basitinden dikkatimi çeken birinin olduğu ortamda asla sarhoş olmamaya dikkat ediyorum çünkü içince çok sapıtan biriyim. Bir iki biradan sarhoş olunmaz zaten eğer fazla içmeyi düşünmüyorsanız. Ben olsam sarhoş taklidi yapardım onun nasıl davranacağını görmek için. Size normal zamanda yaklaşmasıyla sarhoşken yaklaşması arasında fark varsa yani sarılıp sırnaşmaya çalışırsa çocuktan yana çok bir şey beklemeyin çünkü durumunuzdan faydalanan bir tiptir bence. Bir de hiç sevgilim olmadı, tecrübesizim muhabbetleri yapan birine güven olmaz çünkü erkekler gerçekten deneyimsiz olsalar bile çaktırmamaya çalışırlar o yüzden iyi aile çocuğu numarası yapma durumu olabilir. Bir de benim de çevremde de gay olan insanlar vardı ama karşı tarafın da yöneliminden emin olmadan adım atanı daha önce hiç görmemiştim çünkü heteroseksüel bir erkek bunu kendisi için ciddi gurur meselesi yapabilir gay bir birey için tehlikeli durumlar bunlar. Çocuğun eşcinsel olma ihtimalini de aklınızda bulundurun. Birkaç buluşmadan sonra oturur zaten sizin de kafanızda umarım her şey istediğiniz gibi olur :)

Sizinle aynı yaştayız o yüzden durumları daha iyi anlayarak yorum yapabilirim sanırım. Ben hoşlandığım ya da en basitinden dikkatimi çeken birinin olduğu ortamda asla sarhoş olmamaya dikkat ediyorum çünkü içince çok sapıtan biriyim. Bir iki biradan sarhoş olunmaz zaten eğer fazla içmeyi düşünmüyorsanız. Ben olsam sarhoş taklidi yapardım onun nasıl davranacağını görmek için. Size normal zamanda yaklaşmasıyla sarhoşken yaklaşması arasında fark varsa yani sarılıp sırnaşmaya çalışırsa çocuktan yana çok bir şey beklemeyin çünkü durumunuzdan faydalanan bir tiptir bence. Bir de hiç sevgilim olmadı, tecrübesizim muhabbetleri yapan birine güven olmaz çünkü erkekler gerçekten deneyimsiz olsalar bile çaktırmamaya çalışırlar o yüzden iyi aile çocuğu numarası yapma durumu olabilir. Bir de benim de çevremde de gay olan insanlar vardı ama karşı tarafın da yöneliminden emin olmadan adım atanı daha önce hiç görmemiştim çünkü heteroseksüel bir erkek bunu kendisi için ciddi gurur meselesi yapabilir gay bir birey için tehlikeli durumlar bunlar. Çocuğun eşcinsel olma ihtimalini de aklınızda bulundurun. Birkaç buluşmadan sonra oturur zaten sizin de kafanızda umarım her şey istediğiniz gibi olur :)
Buluştuk biz salı günü, şarap içtim yarım şişe kadar çakırkeyif oldum hatta biraz ilerisi diyebilirim ilk başta normalken elime bakıp ne kadar küçükmüş falan deyip böyle bir yüzde yetmişine falan temas etti, normalden fazla dokundu yani :KK70: sonra içmeye başladık ben hafiften gidip geldim arkaya doğru düşüyormuş gibi yaptım tuttu belimden sarıldı, ben de kafamı onun boynuna koydum ve olduğumdan daha sarhoş gibi davrandım, gözlerimi açamıyorum falan dedim neyse sonra bu alnıma yanağıma ufak ufak buseler kondurdu sonra dudağımı öptü allahım ben şokk ama tepkisizce karşılık verdim, biraz da vucuduma dokundu, 1 saat falan sarıldık, yani ara ara bana artık toparlan eve gideceksin evdekiler fark eder yoksa korkuyorum dedi ama ben bilerek geri geri düşüyormuş gibi yaptım tabi önümüz de deniz kayalıklardayız tutuyor çekiyor beni ellerimi falan da tuttu, neyse yavaş yavaş kendime geliyorum artık dedim sonra kalktık koluma girdi beraber yürüdük kayalıklarda, kahve içelim dedik toparlasın diye, orda da beni öperken 'hızınız 102 yavaş' demiştim ona ithafen o 102 değil ya 120 demişti, güldük öyle, daha sonra kalkıp sahilde gezindik, beraber istanbula gidelim dedi, okuduğun şehre geleyim gezdir beni dedi, sürekli benimle plan kurmak istiyor, beraber bir şeyler yapmak istiyor yani bu da benim hoşuma gitti bu ikinci buluşmamızdı biraz hızlı ilerledi kabul ediyorum ama hoşuma da gitmiyor değil, en son akşam oldu durağa bıraktım onu sarıldık, geldiğin için teşekkür ederim dedim gitti öyle ve şimdi onu çok özledim :KK43: ve hala benden hoşlanıyor mu emin değilim benim hakkımda ufak detayları bile hatırlayabiliyor, kardeşimi falan soruyor hatta insragranmda takipleşiyorlar... bilmiyorum kızlar kara sevdaya düştüm ben galiba, daha sonra da açıkça öpüşmemiz hakkında konuşmadık konusu açılmadı ama genel olarak kötü hissetmedin umarım dedi ima vardı diye düşündüm. bir daha böyle davranırsa sorsam mı bilmiyorum senin için nasıl bir yerdeyim diye sizce ne yapayım? dünden razı gözükmek istemem

Evet sarhoş olmayacağız. Her seferinde güvendiğin birinin yanında almalısın der. Kısa süredir de tanımıyorum onu. Çoo düzgün ve iyi ailede yetişmiş birisi
18 yaşında ne alkolü? Sarhoş olmayacağının garantisi var mi?kendisinin güvenilir olduğu ne malum?kimse yoğurdum ekşi demez...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back