- 21 Aralık 2018
- 340
- 455
- 27
Öncelikle merhaba. Ben 18 yaşındayım. Geçtiğimiz Mart ayında üniversite sınavıyla ilgili bir grupta bir çocukla tanıştım. İlk başta sadece meslek hayalim ve ders çalışma düzenim hakkında konuşuyorduk. Daha sonradan birkaç evdeki sorunu çıtlatır gibi oldum moralim bozuk falan dediğimde dinlemek istedi. Her seferinde sordu. Neyse... Sınavıma kadar normal şekilde konuştuk hep. Birbirimizi de tanıyorduk bu arada. Aynı şehirde yaşıyorduk bir gün buluşalım dedi ama ben tarlaya gidiyordum ailemle mecburen, bu sebeple hep erteledim hazirandan ekime kadar. Ağustos ayında bir şey oldu ağlasam mı gülsem mi kararsız kaldım size bırakıyorum. Ortak tanıdığımız bir erkek arkadaşımız benim konuştuğum çocuğa aşık oldu. Yani çocuk gaydi. Benim konuştuğum çocuk bunu fark etmişti ve gay çocuğa yazmamaya karar vermişti. Gay çocuk da bana onu sorup duruyordu ben de mecburen yalan söylüyordum bana cevap vermiyor diye. Başta konuştuğum çocuk da gay mi acaba diye korktum ama asla gay olmadığını, ona aşık olan çocuğu kırmadan böyle bir şeyi istemediğini söylemek için yardım istedi. Ben o zamanlar onu kıskanmıştım hem de hemcinsinden... Onu sevdiğimi anladım. Zaten ufaktan hoşlanıyordum ama bu olay benim sevgimin fitilini ateşledi.
Bir gün alkol almıştı beni aramak istedi ben de kabul ettim ama sarhoş değildi çakırdı. Bir gün beraber içelim dedi. Ben de olur dedim. Ama içersek sarılabilirim dedi. Ben de güldüm olur dedim gene.
Daha sonra hani whatsappta stickerlar oluyor ya sanalikalı, bana onda ‘sen bana aşıksın ama henüz haberin yok’ yazılı sticker attı. Ben de bu ne diye sordum gülerek. O da okunmuyor mu dedi. Ben de okunuyor dedim ve gülücük attım. O da attı.
Bir gün sevgili yapma ilişkiler üzerine konuşuyorduk. Birden beni sevenler çıkar illa ama eskiden tanıdıklarım bende apayrı bir yerde durur içimde, mesela sen de öylesin benim için, daha samimi geliyor seninle konuşmam dedi. Buna bir anlam veremedim.
Beni çok destekliyor her anlamda. Her derdimi dinliyor. Mesela bir mekan varmış diyorum. Aaa beraber gideriz diyor. Ekimde buluştuk tam 1 ay sonraya yine buluşma ayarladık. Bu sefer alkol alacağız bakalım ne olacak merak ediyorum sarılacak mı...
Ve çok yoğun bu aralar. Yoğun bir bölüm okuyor. Hal böyleyken çok konuşamadığımızdan bir tepkisini de alamıyorum. Keşke anlayabilsem de bitse şu eziyet diyorum. Ne dersiniz kadınlar? Sizce seviyor mu yoksa dostça mı yaklaşıyor??
Bir gün alkol almıştı beni aramak istedi ben de kabul ettim ama sarhoş değildi çakırdı. Bir gün beraber içelim dedi. Ben de olur dedim. Ama içersek sarılabilirim dedi. Ben de güldüm olur dedim gene.
Daha sonra hani whatsappta stickerlar oluyor ya sanalikalı, bana onda ‘sen bana aşıksın ama henüz haberin yok’ yazılı sticker attı. Ben de bu ne diye sordum gülerek. O da okunmuyor mu dedi. Ben de okunuyor dedim ve gülücük attım. O da attı.
Bir gün sevgili yapma ilişkiler üzerine konuşuyorduk. Birden beni sevenler çıkar illa ama eskiden tanıdıklarım bende apayrı bir yerde durur içimde, mesela sen de öylesin benim için, daha samimi geliyor seninle konuşmam dedi. Buna bir anlam veremedim.
Beni çok destekliyor her anlamda. Her derdimi dinliyor. Mesela bir mekan varmış diyorum. Aaa beraber gideriz diyor. Ekimde buluştuk tam 1 ay sonraya yine buluşma ayarladık. Bu sefer alkol alacağız bakalım ne olacak merak ediyorum sarılacak mı...
Ve çok yoğun bu aralar. Yoğun bir bölüm okuyor. Hal böyleyken çok konuşamadığımızdan bir tepkisini de alamıyorum. Keşke anlayabilsem de bitse şu eziyet diyorum. Ne dersiniz kadınlar? Sizce seviyor mu yoksa dostça mı yaklaşıyor??