bu çocuk benden hoşlanıyor mu ne yapıyor ne yapmalıyım

esl3ss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
27
1
1
25
bu çocuk sürekli bana bakıp duruyordu arkadaşlarıyla konuşur gibi yapıp arkasına dönüp 10 kez baktığı falan oldu ve ben bundan hoşlanmaya başladım baya aşığım hatta.

1 ay önce akşam saat 9 gibi yakın bi erkek arkadaşım var bu çocukla da yakınlar bunu bizim oraya çağırdık işte benim olduğumu da söyledi çocuk ilçenin aşağısından yukarıya yarım saat yürüyerek gelmiş. çocuğu almaya gittim baya soğuktu ben konuşmasam hiç konuşmucaktı yani sonra geldik işte arkadaşımla yakın oldukları için konuştular baya çocuk sadece ben ona soru sorarsam konuştu benle ve kısa cevaplwr verdi ilk tanışmamız bu şekilde gerçekleşti. sonra arkadaşım dedi ki ben bişi konuşurken onunla sürekli sana bakıyodu falan dedi zaten göz göze de geldik baya.

arkadaşıma da bu buluşma olayından önce senin arkadaşını gördüm burdaydı o falan filan demiş.

ve bize geldiği günden sonraki gün istek attım 1 hafta bekletti ben de isteği geri çektim yani kabul etmemiş oldu. arada hala bakıyor bana. ne yapmalıyım çok aşık oldum ya konuşsam neden kabul etmedin desem tersleyebilir. napmaya çalışıyor bu. arkadaşım tam onun tarzında biri olduğumu ve bakıyosa seni beğenmiştir dedi ama isteği niye kabul etmediğini anlamadık.

Anlaşılmayacak bir şey yok bence. Durum sizin düşündüğünüz gibi değilmiş işte. Ayrıca 10 defa bakan birine nasıl hemen aşık oldunuz anlayamadım. Aşk denilen şey bu kadar basit olmamalı
ya sadece 10 değil ki aynı saat içinde 10 kez demiştim hep bakıyor falan bi de arkadaşıma benden bahsedince isteği kabul etmemesi garip geldi

Sitenin girişine kocaman yazılarla “sadece bakışmak hoşlanmak anlamına gelmez” yazılsa keşke. Doğru düzgün sohbet bile etmemiş, soğuk davranmış, yollanan arkadaşlık isteğini görmezden gelmiş. Sizce hoşlanıyor olabilir mi?

Mahallede biri var. Her kadinin yuzune bön böb bakiuormus benim haberim yok tabi. Ailem bile biliyomus adamin huyunu dusun neyse eve geldim dedimki yahu falanca abi ne kadar iyi her gordugunde selam veriyor ama biraz fazla bakiyor. Bizimkiler dediki aman ha o salak cok dayak yemisligi var onun oyle bakislarina fazla aldanma. O daliyor insanlarin yuzune bakarken hakkaten adami gecenlerde biri dovmus ne diye yanimdaki kiza bakiyrosun diyem tabi tanımıyorlar bunun huyunu suyunu bilmedikleri icin. Aklima o geldi bu kendini agirdanda satabilir belki hoslanmiyodur bazilarida cakal iste. Bazilarida bizim abi gibi saf ama hoslansa kesinlikle devami gelirdi diye dusunuyorum

Arkadaşının aşkı gibi durmuş olabilir misin ?

Sevse isteği geri çevirir mi hazır fırsat ayağına gelmiş...

11. Kez bakar ve sana aşık olur inşallah

Kaç yaşındasınız bu arada? Eğer sizden hoşlanıyor olsaydı takip isteğini kabul eder konuşmaya çalışırdı. Görüşme günü de hep siz sohbet açmışsınız, o konuşmamış. Tanımadığınız biri hakkında nasıl uyumluyuz diyebiliyorsunuz ? Belki de yanınızdaki yakın erkek arkadaşınızla sevgili olduğunuzu düşünmüş de olabilir.

Bir insanla uyumluyuz demek için bakisma yetmez, yaşınız küçük ama bazı şeyler yaşla alakalı değil.mantik en önemli etken Adam sizi süzüyor diye aşık olunmaz,bu kafayla giderseniz çok üzülür,çok kalbiniz kırılır,elin zibidi oğlanlarının elinde oyuncak olursunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…