"bu cocuk ac" mi gercekten?

Sizin bebeğinizde yaşadığınız belirtiler neydi alerji açısından?

Sizin bebeğinizde yaşadığınız belirtiler neydi alerji açısından?
meme reddi en birincil sebepti. sonra 1-2 tane halinde yuzunde beneklet cikip cikip kayboluyodu. kakada mukus basladi 3 aydan sinra, 5. ayda da kan basladi. ama ben dogumdan sonraki ilk 1-2 ayda alerji oldugunu tahmin edip sut diyeti yaomaya baslamistim. ama coklu alerji icin birsey yapamadik ne yazikki sonuclanana kadar. deri testinde alerjenler cikinca kakaka emme de normale dondu

Bizde bu bahsettiklerinizin hepsi var şimdi ben de alerjiden şüphelendim. Kusma egzama vs olmayınca alerji yoktur demiştim ama.

Canım aç mı diyerek biberından süt verdiysen bebek sütün fazla gelmesine alıştığı için meme emse de süt delikleri kğcük olduğu için cekmek zorunda kalıyor ve yoruluyor ağzı çok süte alıştığı içimde eğer biberon dan vermeye devam edersen çok a alışacak ve memeyi bırakacak bırak emsün sadece gece yatmadan önce sağ ver yeter gece uykusu çok önemli gelişmesi için gün içinde zorlansan da emzirmeye gayret et. Aç değil aç kalsa sarılık başlar ve sürekli uyur emmez içmez de gün içinde emzir kundak yap uyut gece biberon la ver mışıl mışıl uyusun be iş yoksa eğer olaki emmez se de sütünü sağ bol bol ama yine emzir sana kokuna ihtiyacı var bebeği öyle içir ama emmesi sart bu arada sağlık ocağına kontrollere gittiğinde de sor yinede danış derim. Geçmiş olsun aç değil merak etme ama emin olmak için doğum evine didip seker testi yaptır açmı değil i anlasınlar söyle doktora onlar bilirler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…