- 10 Ekim 2021
- 60
- -8
-
- Konu Sahibi holymolyshit
hahahahah gerçekten öyle değil mi, offÇok enteresan bir ilişki bi acayip. Sen gel bu işten vazgeç. Nerden tutsam elde kalıyor.
hahahahah gerçekten öyle değil mi, off
keyifli vakit geçiriyoduk, düşünce tarzlarımız aynı yönde olunca pek çok konu hakkında muhabbet edebildik ve öyle sıkıntılı bi dönemde bana da iyi gelmişti onunla vakit geçirmek. bu kadar uzun süreden sonra nihayet görüşebilince de öyle oldu işte..Hayatım ilk doğru düzgün görüşmenizde sizde neden kaldı onu anlayamadım ben. Sınırlarını çizebilen bir kadın gibisiniz de aynı zamanda, noldu da buna izin verebildiniz
evet çok haklısın, şu an bir düşününce aslında kendi çizgimden çıkıp yavaş yavaş onun istediği şekle girmeye başladığımı farkettim..G.tüne güvenemeyen erkek taktiği. Kafanı karıştırırsa peşine düşeceğini ve onun istediği şekilde bir ilişki içinde olacağınızı biliyor. Bu tuzağa düşme. Görüştüğü ve bu şekilde davrandığı tek kız sen değilsin.
Eğer olur da sevgili(!) olursanız zaten ipe sapa gelmez bahanelerle zaman zaman ortadan kaybolur.
Sözün özü zaman harcamana kafanı meşgul etmene değmez.
aslında sürekli benim tavırlarımdan şikayetçi. sürekli bu konuyla ilgili tartışma içinde olmamızdan şikayetçi. keselim o zaman konuşmayı diyorum işte. ve dışarıda istediği herkesle istediği her şeyi yapabilme imkanına sahip, her an elinin altında duygusal ilişki beklemeden gününü geçirebilecek birini bulabilecek potansiyelde. neden tüm bunlara rağmen bende takılı bu benim kafamı kurcalıyo. tatilde ve tüm gün benimle mesajlaşıyo. sürekli sarhoş ve gözünü açtığı andan itibaren sabah 5e kadar benimle konuşuyoEminim daha iyilerini hak ediyorsun lütfen prim verme bunlara 5 para etmez o çocuk başta azcık üzülmen sonra belki de dev bir travmanın önüne geçecek.
Soylemiyim diyorum da bunu eve falan da alma çok saçma yani kendi hayatında sana hak ettiğin yeri de vermez.Sen duygusal bir ilişki isteyen birisin senin zaaflarını kullanabilir de. Laflarına bakılırsa duygusal bir bağ kurmamış senle düşünmüyor bile ama bunu gizlemeyenleri çok takdir ediyorum. Cıks Salla bunu.
Aman aman sakın. Sen isteğin dışında gelişen olaylardan dolayı hep görüşmeyi ertelemişsin. Bu yüzden iyi ve anlayışlı tarafını gösterdi sana çünkü cepte değildin. Şimdi ilişki düşündüğün için ceptesin sanıyor. Ruhsal ve mantıksal olarak gelişmiş biri değil, seni sinir hastası yapar. Bir de maddi anlamda çok hırslı ve gösterişi seven güç delisi tiplerdir bunlar. Şu an maddi durumu nasıl bilemiyorum ama gelecek için çok keskin planları vardır emin ol. Muhtemelen güzel ve alımlı bir kızsın bu yüzden resmi sevgililik ilişkisi kurmadan seni yanında sergileyecek diğer kızlara yaptığı gibi durum bundan ibaret.evet çok haklısın, şu an bir düşününce aslında kendi çizgimden çıkıp yavaş yavaş onun istediği şekle girmeye başladığımı farkettim..
yaşanmadı. yaşanmadığı için mi bu kadar üsteliyo istediğini alabilmek için acaba. yani amacı biriyle yatmaksa, bu kadar zorlanmadan çok daha kolay bir şekilde buna ulaşabilecek biri. ama benim ondan beklentimi bildiği halde, bunu karşılayamayacağını da söylediği halde, benim defalarca konuşmayı kesmeme rağmen öf yine ve yine buradaaAslında sizi tanımak için önüne hep bir engel çıkararak ertelemişsiniz, o da daha çok istemiş, ki bence bu harika onu zorlamanız. Okurken keyiflendim o kısmı, oh olsun çünkü. Biz kadınlar ilişkilerde böyle ağırdan aldıkça, erkeğe kovalaması için müsaade ettikçe daha kıymetli olduğumuzu düşünüyorum. Sonrasında evinize çağırarak gerçekten batırmışsınız ama..Cinsellik yaşandı mı, eğer böyle bir şey olduysa sizi sürekli şu anki gibi dürtebilir, haliyle ona da hak verirsiniz düşününce..
bazen ciddi anlamdan psikolojik sorunları olabileceğini düşünüyorum ben de. ve çok iyi manipüle ederek durumu kontrol edebiliyo. dediğin gibi, maddi olarak çok rahat olduğu için güç delisi. ama daha fazlasına sahip olabilmek için ciddi anlamda daha çok çalışması gerektiğini de düşünüyo bu yüzden işinin arasına bir de ciddi bi ilişki sokarsa müziklerine odaklanamazmış(!)Aman aman sakın. Sen isteğin dışında gelişen olaylardan dolayı hep görüşmeyi ertelemişsin. Bu yüzden iyi ve anlayışlı tarafını gösterdi sana çünkü cepte değildin. Şimdi ilişki düşündüğün için ceptesin sanıyor. Ruhsal ve mantıksal olarak gelişmiş biri değil, seni sinir hastası yapar. Bir de maddi anlamda çok hırslı ve gösterişi seven güç delisi tiplerdir bunlar. Şu an maddi durumu nasıl bilemiyorum ama gelecek için çok keskin planları vardır emin ol. Muhtemelen güzel ve alımlı bir kızsın bu yüzden resmi sevgililik ilişkisi kurmadan seni yanında sergileyecek diğer kızlara yaptığı gibi durum bundan ibaret.
aslında sürekli benim tavırlarımdan şikayetçi. sürekli bu konuyla ilgili tartışma içinde olmamızdan şikayetçi. keselim o zaman konuşmayı diyorum işte. ve dışarıda istediği herkesle istediği her şeyi yapabilme imkanına sahip, her an elinin altında duygusal ilişki beklemeden gününü geçirebilecek birini bulabilecek potansiyelde. neden tüm bunlara rağmen bende takılı bu benim kafamı kurcalıyo. tatilde ve tüm gün benimle mesajlaşıyo. sürekli sarhoş ve gözünü açtığı andan itibaren sabah 5e kadar benimle konuşuyo
kafayı yemeye başladım bile daha bu kadarcık zamandaBunlar sana aşık yapmaz dediğin gibi kendinde değilken birşeyler söylüyor sonra değişiyor eee bu 1 gün başka 1 başka kafayı yersin o dengesizlikle.
Seni de düzeysiz ilişki anlayışına çekmek icin biraz seni kendine bağlıyor işte zaten kendi içinde tutarsız bir zat çok belli.
Herhalde sorunu net sekilde yanıtladım. Tavsiyem yazdığında cevap verme. Aradığında ise açıkça ilişkilerden beklentin ve partner seçiminde net olduğunu, onun bu kriterleri karşılamadığını ve görüşüp ona umut vermek istemediğini bir dakikalık bir konuşma ile anlat. Onun konuşmasına izin vermeden telefonu kapat ve sana ulaşma ihtimali olan her yerden engelle.bazen ciddi anlamdan psikolojik sorunları olabileceğini düşünüyorum ben de. ve çok iyi manipüle ederek durumu kontrol edebiliyo. dediğin gibi, maddi olarak çok rahat olduğu için güç delisi. ama daha fazlasına sahip olabilmek için ciddi anlamda daha çok çalışması gerektiğini de düşünüyo bu yüzden işinin arasına bir de ciddi bi ilişki sokarsa müziklerine odaklanamazmış(!)
ondan bu kadar hoşlanırken arkadaş olarak devam edebileceğimi hiç düşünmüyorumHalis muhlis %100 sırtlan. Bu adamı süründür askim.. Duygusal bir şeyler beslemen için böyle heriflerin kırk fırın ekmek üzerine hayatın sillesini üçerli beşerli pat pat yemesi lazım, sen kalbini neden yorasın? Arkadaş olabiliriz en fazla seninle, benim istediğim olgunlukta bir erkek değilsin diyeceksin tatlı-sert aynı zamanda kendinden emin bir eda ile; sorry not sorry…
ayy ne güzel anlatmışsın. burada bu kadar yorum yapan herkesin düşüncesi çok doğru geliyo ve durup düşündüğümde aslında kendi kendime de tüm bunları düşünebildiğimi farkediyorum. ama beni manipüle etmesine o kadar izin vermişim ki içimde yediremiyorum bunu. en mantıklısı engelleyerek hayatımdan çıkarmak olacak herhalde. kendi kendine bir daha yazmayacağına söz verse de yine ilk soluğu benim yanımda alıyoHerhalde sorunu net sekilde yanıtladım. Tavsiyem yazdığında cevap verme. Aradığında ise açıkça ilişkilerden beklentin ve partner seçiminde net olduğunu, onun bu kriterleri karşılamadığını ve görüşüp ona umut vermek istemediğini bir dakikalık bir konuşma ile anlat. Onun konuşmasına izin vermeden telefonu kapat ve sana ulaşma ihtimali olan her yerden engelle.
Net şekilde kesip engellemezsen çok uzun zaman her içtiğinde böyle yazacak sana. Manipülasyon konusunda çok iyiler seni sevdiğini ve aşık olduğunu sanmana sebep olabilir. Bu yüzden iletişimi kes. Yoksa senelerce bunun gel gitleri ile uğraşırsın. Zaman çok hızlı geçiyor. Yaşama sevincini bir dengesiz için tüketme.
İşte sendeki umudu bu şekilde sıcak tutuyor. Daha neler yapabileceğine şaşarsın. Duygusalsın o da bunu çok iyi biliyor. Net olarak söylüyorum. Gözünde diğer kızlardan tek farkın duygusal olman sebebiyle seni çok uzun süre yanında tutabilecek olması. Bu da olumlu bir fark değil. Bu adamlar için duygusallık zayıflıktır. Sen de onun karşısında zayıfsın. Gerçekte ise kimse ile duygusal ilişki kuramayacak kadar zayıf olan o.ayy ne güzel anlatmışsın. burada bu kadar yorum yapan herkesin düşüncesi çok doğru geliyo ve durup düşündüğümde aslında kendi kendime de tüm bunları düşünebildiğimi farkediyorum. ama beni manipüle etmesine o kadar izin vermişim ki içimde yediremiyorum bunu. en mantıklısı engelleyerek hayatımdan çıkarmak olacak herhalde. kendi kendine bir daha yazmayacağına söz verse de yine ilk soluğu benim yanımda alıyo