4-5 aydır tanıdığım ve çok hoşlandığım bir çocuk var. arkadaş ortamından tanıyodum yalnızca, sonra instagramdan takipleştik, birkaç gün sonra aniden mesaj attı napıyosun müsaitsen hadi buluşalım mı, seninle yakından tanışmak isterim diye. ben de o gün müsait olmadığımı, başka bir gün görüşebileceğimizi söyledim ve konuşmamız bitti. birkaç kez daha buluşmaya karar verdik ama sürekli benim bir işim çıktı ve planı bozmak zorunda kaldım. 1 aylık bir süreçte instagramda paylaştığım her hikayeye mutlaka bi yanıt verdi, ben tek kelime yazıp bıraksam da her seferinde konuşmayı uzatmaya çalıştı. sonra bir gün buluşmaya karar verdik. ve buluşacağımız gün babam bypass ameliyatı oldu, yine görüşemedik. bundan haberi vardı ve tüm gün boyunca sürekli yazdı, bir şeye ihtiyacım olup olmadığını, babamın nasıl olduğunu sordu. en sonunda konu yine buluşamamamıza geldi, ben de ben gelemediysem sen gelseydin, asıl böyle bir zamanda yanımda olman gerekmez miydi zaten dedim. ertesi gün bana mesaj attı akşama müsait misin sana geleceğim diye, ben de müsait olduğumu söyledim. o gece bende kaldı. geldiğinde çok keyifli vakit geçirdik, çok güzel anlaşıyoruz. ertesi gün otobüs durağına bıraktıktan sonra bana mesaj attı, benimle vakit geçirmekten mutlu olduğunu, iyi ki geldiğini yazmış. sonra da konuşmadık. birkaç gün arayla babamın durumunu sordu, iyi olduğunu söyledim. konuşmak istemiyodum çünkü onunla vakit geçirdikten sonra ondan daha fazla hoşlandım ve onun ilişki istemediğini biliyodum. aradan 1 hafta geçince bana yazdı. neden konuşmadığımı sorguladı. ben de ondan beklentimin bu yönde olduğunu söyledim. bana beklentimi karşılayamayacağı ve bunun için çok üzgün olduğunu söyledi. ben de bir daha konuşmayalım öyleyse dedim. yine aradan 1 hafta geçti, tatile gitti. bir gece içip sarhoş olmuş ve yazdı yine. beni özlediğini söyledi. ben aramızdaki muhabbeti bir ilişki altında yürütmek istediğimi söyledim. sevgilim ol dedi. ama ben sabah kafası yerine geldikten sonra buna pişman olacağını biliyodum ki öyle oldu zaten. yazdığı mesaja hiçbir cevap vermedim, beklentimi bildiği için ben konuşmayı bitirince üstelemez diye düşündüm. daha da sarhoş olup daha çok yazdı ertesi gece. sürekli seni daha önce kim nasıl böyle mutlu etti de ben beklentilerini karşılayamıyorum, neden ben ne yapsam da sen beni sevemiyosun diye sorular soruyo, sanki sevgili olmak isteyen o da ben reddediyorum gibi. yürütemeyeceğimizi söylüyo o zaman daha fazla konuşmayalım yazma lütfen diyorum, ama yine her seferinde başa dönüyoruz. ne yani şimdi bu..