bu cins boşuna sevilmiyormuş

ben 6 yıllık evliyim enfazla 2 defa falan dogumgunlerimde hediye almştır.
ama ben her anneler gununde neye ihtiyacı varsa alırım yemek takımı, ayna vs.
2 ay sonra torunu olcak daha 1 cift corap almadı cokta umrumda hıhhh.

Siz kv nizin sizi onemsemediginden kucuk gorupte pahali hediyeler almadigindan yakiniyorsunuz kaba taslak.Peki siz damat,polo vs diye gozumuze soka soka ucuz yrden yada pazardan alisveris yapip giyinen insanlari kucumsemis olmuyormusunuz...?

Ustume gelen gelene arkadas
bu aksam kaynanama gittim nisanlari varmis akrabalarinin daha once bahsetmistim zaten buraya da iyi ki uye olmusum yoksa sikintidan stresten kimseyle paylasamamaktan kafayi yerdim kendimi dinlerdim iyi ki varsiniz hic tanimadigim oturup bi kahve icmedigim arkadaslar neyse gelelim konuya.
gittik kiyafet bakmis keske sende olsaydin dedi seninle baksaydik daha iyi olurdu hazir gitmisiz yarinda cok yogun bi gun olacak benim icin bende hazir gelmisken aslinda hic sevmedigim seyi sirf kirilmasin ben cagirdimda benle gelmedi demesin diye hadi avmye gidelim bakarsin dedim demez olaydim. Kendine kiyafetleri aldi aldi ustelik benim esim olacak adama da odettirdi o ayri bi kafa yemelik. Benimde dogum gunum lcv magazina girdik bana sende bisey begen diyor. Begenmedim tabiki ben sokak kiyafetlerimi ozenmedigim seyleri oyle yerlerden aliyorum. Insan gelinine ordan hediye mi alir ya. Benim annem esime hicbir zaman oyle biyerden hediye almadi bu bir. Ben hicbir zaman esime damat,kigili,polo,karaca haricinde hicbir yerden alisveris yapmam cunku giymez bende bu kadar basite inmem bitane alirim en kalitelisini alirim corap dahi olsa bakinnn!! Kadin bana gelmis kendine burdan begen diyor onu da esime odetecekti cunku kart gectik aldiklari icin. Millet gelinlerine neler neler aliyor bana verdigi degere bakarmisiniz. Tabiki almadim ve cok bozuldum gercekten avm de o kadar kaliteli yer varken pazar gibi olan yerdenbana kiyafet alacak ve bunu kacinciya yapiyor. Ben ona ozel gunlerde hep duzgun yerlerden hediye aliyorum. Ve hicbirsey almadim sinirden de patlamak uzereyim. Biz milletin dugunlerinde kaynanami giydirmekten ne uzaliriz ne kisaliriz.

Bence boşuna bu kadar kuruntu yapma alınan hediyelerin pahalı yada ucuz olması değer göstermez hiç birzaman. Ya içinde gelip alıyordur yada mecburiyetten. Çok tanıdığım var kaynanası hediyelere boğuyor ama gel gör ki evliliğinde eşiyle arasında karışmadığı bir gün, huzur verdiği bir gün yok yani. Boşuna sıkma saçma birşey için canını. Sonuçta eşinin annesi alıcak tabiki de. Sen kendi annene hediye alırken yada annenin aldığı birşeylerin ödemesini sen yaptıgında eşinde aynı tepkiyi verdiğinde hoş olurmuydu?

işin çelişkili yanları var. lcw yi bu kdr küçümseyip hep marka yerlerden alışveriş yapacak maddi durumun varsa, neden eşinin annesinin yaptığı alışverişler bu kadar batıyor?

dilerim ilerde allah size aynı sizin gibi bir gelin verir.

işin çelişkili yanları var. lcw yi bu kdr küçümseyip hep marka yerlerden alışveriş yapacak maddi durumun varsa, neden eşinin annesinin yaptığı alışverişler bu kadar batıyor?

dilerim ilerde allah size aynı sizin gibi bir gelin verir.
amin bunun böylesine müstahak

Ben sosyete pazarından alıyorum genelde, kendimi çok aşağılık hissettim şimdi, çok değersizim :p :KK70:

Aynen. bende sosyete pazarından alışveriş yaparım. çokta güzel ürünler gelir. Hatta geçende bir gömlek aldım, Eve geldiğimde markasının Kiğılı olduğunu fark ettim, ben göremedim muhtemelen ufak bir defosu vardır.
Yani özetlersek Kiğılıda pazar malı konu sahibi , sırf marka alacağım diye mağazada dünyanın parasını vermeye lüzum yok.

Acaba marka takintisimi sizin ki :KK14:

Son düzenleme:
Kendinizce dogrusunuz. Ancak burda zamanin da yasanmis ornekler davranisimin sekli kv genel karakterine karsi tavrimi koyabilmek adinaydi. Onu Tanimadiginiz icin yorumunuzda da haklisiniz.
Yoksa gercekten cok daha cirkin seyler yasayabilirdik. Simdi hem cok seweriz birbirimizi hem cok cekiniriz birbirimizden.

O da dikkat eder bende.
Bazen maalesef gerekiyor bazi cevaplari vermek. 1 kere verdim 5 kere mutlu olduk birlikte.

Cumlelerim karisik olduysa kusura bakmayin uyku hali.
Idolümsün:KK53:

damat polo kiğılı karaca yı çok mu büyük markalar sanıyorsun hepsinin dikildiği yerleri görsen şok yaşarsın konu sahibi:KK70:
prada versace burberry gibi bahsediyorsun :KK70: komiksin sen bence sana yoruma gerek yok
lcw yi aşağılıyorsun ama sende bunlardan giyinmiyorsun ki
hem maddiyatı düşük vatandaşların bile istediği herseyi bulabildiği bir yer olduğundan bence iyi ki var

Konusahibi arkadaşın, başka bir konudaki mesajı;

(Görümceni bilmem ama kaynanana da dikkat et derim. Saman altindan su yurutebilir ve havlayan kopek isirmaz sen kesin ve net tavrini koy gorumcene. Biz de bir olay yasamistik ve ben cok sinir oldum. Kervanda yatak ortuleri indirimdeydi bizimde indirim cekimiz vardi bende hayatimin anlami'na dedim ki nasil olsa yatak ortusunu erkek tarafi aliyor ve bi gelinlik yatak ortusu koltuk takimi fiyatina isterseniz kervandan alalim dedim kaynanamda herhalde bi yatak ortusunu de askima odetecek degildir diye dusundum insan alir yani oglu evlenecek ve 665tl yani kervan gibi bir yerden. Neyse aradim askimi dedimki annen musaitse indirim var ilerde cok pahali oluyor simdiden alalim eger musaitse dedim o da dukkanda aaa annemde disari xikmis yanima ugradi dedi bende bi sorarsin sen eger durumu musaitse indirime girmisken alinsin dedim. Telefonu kaynanama verdi aa tamam hik mik okeylendi bu is aksama is cikisi gidip alcaz. Neyse cikisti bulustuk kaynanama gittik yemek hazirlamis yedik askimada dedim ki telefonda ortuyu annesi alacak diye biliyorum ya annen de hazirlansin dedim anneside hazirlandi ciktik yemekten sonra gittik aldik sonradan ogrendim ki bunu esim tek basina almis kendi parasiyla ben cildirdim.dogal olarak. Ne demek ya hadi durumun olmazda kartla alinan birseye de diyebilirsin bunu ben aliyorum taksit taksit aana oderim.diye. herseyi almayi biliyorsun ama cok kizdim ve cok uzuldum. Esimede diyorum ki kim alcak bunu bana ne farkeder ha annem ha ben diyor. Birdaha da hicbir alisverise kaynanami goturmeyi dusunmedim yani. Sen bana desene telefonda emre alacak zaten diye. Gercekten birdaha sadece askimla gitmeyi dusundum bide begenmemis edalarinda dalip gitti oglu da diyor ki anne kiz seni fikrini sole diye getirdi dedi o da hii iyi! Sadece bu Bi yatakortusude aliver zaten sana hicbir konuda yuk olmucaz. Beni her dogumgunumde evkura goturuyor ordan ogluna ceyiz olarak verecegi seyleri bana hediyeymis gibi aliyor pike takimi bilmem ne. Bunlari her kaynana verio zaten oglu evlenirken hediye gibi gostermenin anlami ne allah askina? Herseyi ikimiz yapmak istiyorum ve oyle de istemisimdir. Saygisizlik yapmiyorum ama herseye de karistirmayi dogru bulmuyorum. Askimda beni anlamiyor cogu zaman hayatt bizim hayatimiz keselerimiz ayri ben ona sormadan kendi evime bisey alip etmiyodum evlencez diyemaseaf olacak diye ama kendi hicbisey demiyodu annesine. Allahtan son donemde cok degisti ikimiz denen olgunun farkina vardi bana sormadan birsey yapmiyor allah icin cok degisti askim ya o boyle oldukca bu adam birakilmaz elif diyorum ama sadece boyleyken birbirimize hesap vermden evlilik olmaz ama simdi sormadan annesine hediye bile almaz iste bu adam tam evlenilecek adam :))

İnsanlarin bakis acisi ne tuhaf ya:KK45:
Ben polodan esime kirk yilda bi bisey alayim demistim, o da nette indirimdeydi, bi tane bile bisey begenemedim. Cok stilsiz geldi bana:110: lcw candir. Hayat guzel waikiki vay vayyyyy:KK73:

polo cok kaliteli bir marka değil parayla versen almam yani fiyatıda arkadaşın abarttığı gibi değil
belli ki marka pek bilmiyor yoksa polodan bahsetmez
valla benim öyle takıntım yok biri pazardan biri tam tersi uçuk fiyatlı bir parça olabilir
yeter ki içime sinsin
lcw fazla giymem açıkcası ama böyle düşünmek çok gereksiz :)

polo cok kaliteli bir marka değil parayla versen almam yani fiyatıda arkadaşın abarttığı gibi değil
belli ki marka pek bilmiyor yoksa polodan bahsetmez
valla benim öyle takıntım yok biri pazardan biri tam tersi uçuk fiyatlı bir parça olabilir
yeter ki içime sinsin
lcw fazla giymem açıkcası ama böyle düşünmek çok gereksiz :)
Hic marka takintim olmadi valla:KK53: ogrenciyken hep pazardan giyinirdim. bugun pazar var gitsem mi ki:KK53:
Bi de kayinvalideni sevmezsin tamam onu anlarim da yok kendi bilmem nerden alisveris yapti, bana lcwdan al dedi demek cok sacma. Buluttan nem kapar olmusuz. Belki kayinvalide de iyi niyetli degil ama konu sahibi hic degil.

Hic marka takintim olmadi valla:KK53: ogrenciyken hep pazardan giyinirdim. bugun pazar var gitsem mi ki:KK53:
Bi de kayinvalideni sevmezsin tamam onu anlarim da yok kendi bilmem nerden alisveris yapti, bana lcwdan al dedi demek cok sacma. Buluttan nem kapar olmusuz. Belki kayinvalide de iyi niyetli degil ama konu sahibi hic degil.

kadın hediye alsa suç almasa suç :KK70:
valla hediye en b..tan bile olsa bence teşekkür etmek lazım ayrıca sen seç demesi çok güzel saçma sapan bir şey almamış :)
git kız benim yerime de karıştır tablaları :KK70:
ben bunalıyorum kalabalıkta fena olduğumdan pazar a gidemem :S

X