- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ustume gelen gelene arkadas
bu aksam kaynanama gittim nisanlari varmis akrabalarinin daha once bahsetmistim zaten buraya da iyi ki uye olmusum yoksa sikintidan stresten kimseyle paylasamamaktan kafayi yerdim kendimi dinlerdim iyi ki varsiniz hic tanimadigim oturup bi kahve icmedigim arkadaslar neyse gelelim konuya.
gittik kiyafet bakmis keske sende olsaydin dedi seninle baksaydik daha iyi olurdu hazir gitmisiz yarinda cok yogun bi gun olacak benim icin bende hazir gelmisken aslinda hic sevmedigim seyi sirf kirilmasin ben cagirdimda benle gelmedi demesin diye hadi avmye gidelim bakarsin dedim demez olaydim. Kendine kiyafetleri aldi aldi ustelik benim esim olacak adama da odettirdi o ayri bi kafa yemelik. Benimde dogum gunum lcv magazina girdik bana sende bisey begen diyor. Begenmedim tabiki ben sokak kiyafetlerimi ozenmedigim seyleri oyle yerlerden aliyorum. Insan gelinine ordan hediye mi alir ya. Benim annem esime hicbir zaman oyle biyerden hediye almadi bu bir. Ben hicbir zaman esime damat,kigili,polo,karaca haricinde hicbir yerden alisveris yapmam cunku giymez bende bu kadar basite inmem bitane alirim en kalitelisini alirim corap dahi olsa bakinnn!! Kadin bana gelmis kendine burdan begen diyor onu da esime odetecekti cunku kart gectik aldiklari icin. Millet gelinlerine neler neler aliyor bana verdigi degere bakarmisiniz. Tabiki almadim ve cok bozuldum gercekten avm de o kadar kaliteli yer varken pazar gibi olan yerdenbana kiyafet alacak ve bunu kacinciya yapiyor. Ben ona ozel gunlerde hep duzgun yerlerden hediye aliyorum. Ve hicbirsey almadim sinirden de patlamak uzereyim. Biz milletin dugunlerinde kaynanami giydirmekten ne uzaliriz ne kisaliriz.
amin bunun böylesine müstahakişin çelişkili yanları var. lcw yi bu kdr küçümseyip hep marka yerlerden alışveriş yapacak maddi durumun varsa, neden eşinin annesinin yaptığı alışverişler bu kadar batıyor?
dilerim ilerde allah size aynı sizin gibi bir gelin verir.
Ben sosyete pazarından alıyorum genelde, kendimi çok aşağılık hissettim şimdi, çok değersizim
IdolümsünKendinizce dogrusunuz. Ancak burda zamanin da yasanmis ornekler davranisimin sekli kv genel karakterine karsi tavrimi koyabilmek adinaydi. Onu Tanimadiginiz icin yorumunuzda da haklisiniz.
Yoksa gercekten cok daha cirkin seyler yasayabilirdik. Simdi hem cok seweriz birbirimizi hem cok cekiniriz birbirimizden.
O da dikkat eder bende.
Bazen maalesef gerekiyor bazi cevaplari vermek. 1 kere verdim 5 kere mutlu olduk birlikte.
Cumlelerim karisik olduysa kusura bakmayin uyku hali.
ezik seni yıkıl karşımdan koton elbiseni de al gitValla tas catlasa kotona kadar cikabildim su ana kadar, ezikmis miyiz biz
İnsanlarin bakis acisi ne tuhaf yaezik seni yıkıl karşımdan koton elbiseni de al git
cok zekiceKeşke paragrafları da Kiğılı'dan alsaydınız.
İnsanlarin bakis acisi ne tuhaf ya
Ben polodan esime kirk yilda bi bisey alayim demistim, o da nette indirimdeydi, bi tane bile bisey begenemedim. Cok stilsiz geldi bana lcw candir. Hayat guzel waikiki vay vayyyyy
Hic marka takintim olmadi valla ogrenciyken hep pazardan giyinirdim. bugun pazar var gitsem mi kipolo cok kaliteli bir marka değil parayla versen almam yani fiyatıda arkadaşın abarttığı gibi değil
belli ki marka pek bilmiyor yoksa polodan bahsetmez
valla benim öyle takıntım yok biri pazardan biri tam tersi uçuk fiyatlı bir parça olabilir
yeter ki içime sinsin
lcw fazla giymem açıkcası ama böyle düşünmek çok gereksiz :)
Hic marka takintim olmadi valla ogrenciyken hep pazardan giyinirdim. bugun pazar var gitsem mi ki
Bi de kayinvalideni sevmezsin tamam onu anlarim da yok kendi bilmem nerden alisveris yapti, bana lcwdan al dedi demek cok sacma. Buluttan nem kapar olmusuz. Belki kayinvalide de iyi niyetli degil ama konu sahibi hic degil.