inşallah geçer canım ameliyat olmak zorunda kalmazsın.bide bişey sorcam kist sizde tüylenme falan yaptımı?bilgi verirsn sevinirim canım
bende hormon bozukluğu da varmış cnm yani biraz tüylenme yaptı yüzümde göbeğimde falan.ben de 5 senedir sivilce var yüzümde sırtımda ergenlik geçer diyordum da hormon bozukluğundanmış.bu aralar saçlarım çok fazla dökülüyor işte ama hangini kist yapıyor hangi hormon bozukluğundan bilmiyorum
Ayrıca doktor kisti görünce göbeğime göğüslerime baktı kıllanma var mı diye
Kist tüylenme yapmaz ama hormon dengen bozulmuşsa tüylerde artış olur. Belki kist de hormonal anomaliye bağlıdır.
merhaba,
rahim kisti ve bunlarin bulunduklari yere gore hamile kalmayi zorlastirici durumlarla ilgili bilgisi olan var mi? rahmimde kucuk bir kist var fakat bulundugu bolgeye gore cocuk sahibi olmami zorlastiriyor alinmasi gerekiyor. amerikada yasiyorum burda ilacla tedavi yontemini hic duymadim. burda doktorlar bana ameliyat olacaksin diyorlar. turkiyedeki dogum kontrol haplariyya kucultmeleri anlatiyorum. boyle birsey olmayacagini sadece o haplarin adetini duzenlemek icin verildigini soyluyorlar. kafam karisiyor turkiyede kullanilan bir cok yontem burda yok. ornegin yumurta catlatma. yada ben oyle bir doktora rast gelmedim. su an turkiyede tedavi sansim yok. burdaki doktorlara guvenmeliyim. rahmimde bulunan kistten dolayi amaelitat olacagim yakinda. bu kist zararsizmis her 10 kadinda 5 gorunurmus. buda guzel bir haber en azindan. benim icinde bulundugum durumla ildili deneyiminiz ya da gorusunuz olursa lutfen bana yardim edin. iyi seyler duymaya ihtiyacim var. simdiden tesekkurler :)))
evet ilk oluyor ben 17 yaşındayım kızınız daha da küçükmüş inşAllah tekrar olmaz ben de deneyeceğim elma sirkesi mi içmişti kızınız ve bi zamanı var mı yemekten önce sonra falan?
tşk ederim canım inşallah seninkide geçer biran önce ama bu seferde başka sorun çıktı anlamıyorum yaaa ben mi çok sorunluyum neyimgelincik çok sevindim cnm ben de bu hafta sonu doktora gideceğim inşAllah benimki de biraz küçülmüştür
ben de öyleyim cnm valla bu yaşta 3 4 tane rahatsızlığım vartşk ederim canım inşallah seninkide geçer biran önce ama bu seferde başka sorun çıktı anlamıyorum yaaa ben mi çok sorunluyum neyim(
kızlar 2 aydır sogan suyu içiyorum bu sabah dr geldim sporda yap demişti her gün yürüdüm 7.5 cm kist yok olmuş sogsnı söyledim iç tabi ne varsa dogallıkta var dedi
merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun hepinize..
benim de 3,5 cm kistim varmış, dr. folikül kisti, adetle atarsın belki, adetinin 5.günü gel bakalım dedi, ama malesef duruyormuş, 2 ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım, kendi içine kanayan bir kistmiş, bu haplar eritebiliyormuş.. sonra tekrar bakacak, gitmemişse düşük de olsa çikolata kisti olma ihtimali olduğundan,onun testini yapacakmış(kanda ca-125 bakacak).. inşallah kaybolmuş olur.. bazen oturup kalkarken çok hafif ağrı hissediyorum. soğan kürü de mi yapsam acaba? bugün siklusun 13. günü, geç kalmadım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?