arkadaşlar banada dr 48mmlik bir kistin var kanamalıymış.ama önemli gibi gözükmüyor adetin 5.günü gel bakalım dedi...daha önce 3mmlik olmuştu attım onu buda yeni çıkmış.adetle nasıl geçiyo bunlar patlıyomu?
adetin 5.günü geçmezse napıyolar bilen varmı
sirkenin faydası oluyorsa sirke içeyim çünkü soğan suyu çok kötü.
Günde 1 defa soğan suyu içtim 5-6 gün kistim 3-4 milim küçülmüş
devam edeceğim hem de sirkeyi deneyeyim ama büyük ihtimal ameliyat olacağım çünkü kistim 7.5 cmmafoldumben
Benim de sol yumurtalığımda 10cm lik bir kistim var. 2 aydır hap kullanıyorum. Mart ayında tekrar ultrasound cekılecek. Umarım kuculmustur yok sa ben de ameliyat olucam. Umarım sonucları rahatsız edıcı olmaz. Geçmiş olsun şiimdiden...
Benim de sol yumurtalığımda 10cm lik bir kistim var. 2 aydır hap kullanıyorum. Mart ayında tekrar ultrasound cekılecek. Umarım kuculmustur yok sa ben de ameliyat olucam. Umarım sonucları rahatsız edıcı olmaz. Geçmiş olsun şiimdiden...
ben de 1 ay önce falan gittim doktora hap vermişti adetinin 2. günü gel dedi ama ben hala adet olmadım sanırım hapların etkisiyle gecikti
gidince belli olacak umarım küçülmüştür
ben de 1 ay önce falan gittim doktora hap vermişti adetinin 2. günü gel dedi ama ben hala adet olmadım sanırım hapların etkisiyle gecikti
gidince belli olacak umarım küçülmüştür