• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu büyüklükte bir kist hap ile küçülür mü?

benim çok küçüktü 2.5 cm di 3 ay doğum kontrol hapı tedavisi verdi ben 2. ayında bu sefer başka doktora gittim geçmişti. Regliyle atılabilen cinsten de olabiliyor. Doğum kontrol hapı ile reglin düzene girince o da regliyle atılabilir böylece kurtulursun yani bende öyle olmuştu.

benimki de kötü huylu çıakbilirmiş tahlil sonuçları cuma günü belli olacak
Soğan suyu içiyorum umarım haftaya kadar küçülür ama ben soğan suyunu bırakabilirim kokusuna dayanamıyorum offfffff niye şu kisti küçükken farkedemedimmafoldumben

merhaba bende cuma günü aşırı kaşıntı ve akıntıdan dolayı gittim doktora 5 cm lik bir kistimin olduğunu söyledi iyi huylu olanından dedi vücut kendisi yaparmış yada yeme alışkanlıklarından olurmuş akıntım için bir iğne verdi birde fitil akıntım azaldı bayağı 2 günde kist için bilmiyorum ne olacak adetten sonra tekrar bakalım dedi ama ben 2 ay önce gitmiş doktora tertemizdi bu kadar kısa bir sürede olması ve 5 cm azda değil yani çok üzüldüm soğan suyunu hep sölemişlerdi ama yapmadım bugün itibariyle başlıcam bakalım inşallah kendiğinden geçer :(((

bemnimde 6 santim kistim vardı sık idarra ilşikde ağı kasık ağrısı oluyordu ben 15 gün soğan suyu içtim adetimin 3 günü gitiyimde kist yoktu ve yeni yumurtalar olmuş soğan suyu çok etkili

bemnimde 6 santim kistim vardı sık idarra ilşikde ağı kasık ağrısı oluyordu ben 15 gün soğan suyu içtim adetimin 3 günü gitiyimde kist yoktu ve yeni yumurtalar olmuş soğan suyu çok etkili

ayşecim çok teşekkür ederim canım bende akşam denicem inşallah iyi olur bu arada soğanları soyupmu olacak yoksa soymadanmı????

soğanın sadece en dışındaki kahverengi midir sarı mıdır her neyse o kabuk soyuluyor ince olan, soğan 6ya 8e bölünüp,kaynayan suya atılıyor soğanla birlikte de 5 dk daha kaynıyor ve sonra ılık içiliyor
Bana kokusu kötü geldi bu kür bittikten sonra bidaha ömür boyu soğan yemem herhaldekafamçokkarıştı

dün arkadaşımla konuştum konuştum mide rahatsızlığı olanlara tavsiye edilmiyormuş soğan suyu
bende problemliyim biraz nası geçicek bilmiyorum moralim çok bozuk kist lafını duyduyça çok mutsuzum :1no2: :1no2:

bence dene çok faydası var bide gebe kalmyadı kolaylaştırıyor benimde ilk midem çok bulanmıştı ama mmecburu içtim alışıyorsun sonra öğlen yemekten önce ve akşam yatacağın zaman al miden bulanmaz ama değer mide bulantısına zaten kist büyürse oda mide bulantı ağrı yapıyor kist gitsinde mide bulansın bnece ama sen bilirsin

bence dene çok faydası var bide gebe kalmyadı kolaylaştırıyor benimde ilk midem çok bulanmıştı ama mmecburu içtim alışıyorsun sonra öğlen yemekten önce ve akşam yatacağın zaman al miden bulanmaz ama değer mide bulantısına zaten kist büyürse oda mide bulantı ağrı yapıyor kist gitsinde mide bulansın bnece ama sen bilirsin

peki bu kür illaki öğlen yemeğinden öncemi yapılması gerekiyo ben çalışıyorum ve iş yerimde böle bir olanak yok mide bulanması falan değil benim ki gastrit var bendede oyüzden bilmiyorum nası olacak bakalım haftaya adet olucam bitiminde tekrar gel dedi

ayşecim çok teşekkür ederim canım bende akşam denicem inşallah iyi olur bu arada soğanları soyupmu olacak yoksa soymadanmı????

bendede kist var ama türünü ve büyüklüğünü bilmiyorum doktorum söylemedi yapacagım tahlıllerden sonra söyleyecekmiş.ama ben doktorumu değiştirdim şimdi tekrar hastaneye gidip tahlil yaptırcam bakalım ne çıkcam.sogan suyunu denedim ama içemedim içine limon falan sıkıyormusun

ben bütün gün okulda olduğum için eve geldiğim zaman içiyorum yani saat 4-5 gibi bi de gece içiyorum 11de falan.
Allah herkese şifa versin en kısa zamanda

slm bendede 2.5 cm bı kıst var dogum kontrol hapı kullandım gıtmedı duphaston ısımlı bı ılac kullandım gıtmedı çok sukurkı ıcı su dolu bı kıst onemsız dıor doktorum ama nasıl olustu hala anlamamıyorum hıç bole bısım yoktu bır ay catlatma ıgnesı oldum dıger ay bı kıst cıktı ortaya acaba ıgnedenmı oldum dıorum bu kıst bır an önce gecmesını ıstıyorum cunkı tedavıye baslıcam

kisti vücut kendisi yaparmış yada yeme alışkanlıklarından olurmuş doktorum öle söledi benimki stresten oldu eminim buna çünkü 2 ay öncesinde hiç bişeyim yoktu bu zaman zarfında eşimin işsiz kalması moralimi çok bozdu ve doktora gittiğimde kist var dedi bilmiyorum valla soğan suyunu şuan denemedim ama bazı arkadaşlar iyi geldiğini söylüyolar limon sıkıp içilebilirmiş bilmiyorum artık rabbim hepimize şifa versin tez zamanda inşallah...

slm.. öncelikle geçmiş olsun herkese acil şifalar..kızımın 4.5 santim kisti vardı dr balera doğum kontrol hapıverdi kullandık bu arada ben kızıma sirke içirdim günde 2 yemek kaşığı ....tv de bi dr söylemiştisonuç... kızlar bugün gittiğimizde kist yok olmuş çok sevindim....

sirkenin faydası oluyorsa sirke içeyim çünkü soğan suyu çok kötü.
Günde 1 defa soğan suyu içtim 5-6 gün kistim 3-4 milim küçülmüş
devam edeceğim hem de sirkeyi deneyeyim ama büyük ihtimal ameliyat olacağım çünkü kistim 7.5 cmmafoldumben

sirkenin faydası oluyorsa sirke içeyim çünkü soğan suyu çok kötü.
Günde 1 defa soğan suyu içtim 5-6 gün kistim 3-4 milim küçülmüş
devam edeceğim hem de sirkeyi deneyeyim ama büyük ihtimal ameliyat olacağım çünkü kistim 7.5 cmmafoldumben
canım sanırım senin de iklmi oluyor kistin daha önce olmuşmuydun..ergenlikte oluyomuş galiba tekrar olması çok nadir dedi bize doktor..kızım 14 yaşında sende iç sirkeyi bakalım inşallah seninkistinde kaybolur..allah yardımcımız olsun iyi haberlerin bekliyoruz

arkadaşımın 7cm di iki haftada 2 santim kalmıştı canım ilaçla şuan temizlenmiştir sanırım
dua et Allah yardımcın olsun

canım sanırım senin de iklmi oluyor kistin daha önce olmuşmuydun..ergenlikte oluyomuş galiba tekrar olması çok nadir dedi bize doktor..kızım 14 yaşında sende iç sirkeyi bakalım inşallah seninkistinde kaybolur..allah yardımcımız olsun iyi haberlerin bekliyoruz

evet ilk oluyor ben 17 yaşındayım kızınız daha da küçükmüş inşAllah tekrar olmaz ben de deneyeceğim elma sirkesi mi içmişti kızınız ve bi zamanı var mı yemekten önce sonra falan?

arkadaşımın 7cm di iki haftada 2 santim kalmıştı canım ilaçla şuan temizlenmiştir sanırım
dua et Allah yardımcın olsun

ne güzel benimki de öyle olur cnm umarım.bana da hap verdi dün doğum kontrol hapı da verdi doğum kontrol hapı eritiyormuş bakalım işte adetimin 2. günü gideceğiz kontrole Allah'ın izniyle o güne kadar erise çok mutlu olacağım yoksa korkuyorum ameliyattanmafoldumben

slm.. öncelikle geçmiş olsun herkese acil şifalar..kızımın 4.5 santim kisti vardı dr balera doğum kontrol hapıverdi kullandık bu arada ben kızıma sirke içirdim günde 2 yemek kaşığı ....tv de bi dr söylemiştisonuç... kızlar bugün gittiğimizde kist yok olmuş çok sevindim....

mrb.bendede kist var ama büyüklüğünü bilmiyorum doktorum söylememişti.günde 2 yemek kaşıgı acmı tokmu içirdiniz.bide kaç ögün içirdiniz bilgi veriseniz sevinirim

ne güzel benimki de öyle olur cnm umarım.bana da hap verdi dün doğum kontrol hapı da verdi doğum kontrol hapı eritiyormuş bakalım işte adetimin 2. günü gideceğiz kontrole Allah'ın izniyle o güne kadar erise çok mutlu olacağım yoksa korkuyorum ameliyattanmafoldumben

inşallah geçer canım ameliyat olmak zorunda kalmazsın.bide bişey sorcam kist sizde tüylenme falan yaptımı?bilgi verirsn sevinirim canım

Back