• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu büyüklükte bir kist hap ile küçülür mü?

bende hormon bozukluğu da varmış cnm yani biraz tüylenme yaptı yüzümde göbeğimde falan.ben de 5 senedir sivilce var yüzümde sırtımda ergenlik geçer diyordum da hormon bozukluğundanmış.bu aralar saçlarım çok fazla dökülüyor işte ama hangini kist yapıyor hangi hormon bozukluğundan bilmiyorum
Ayrıca doktor kisti görünce göbeğime göğüslerime baktı kıllanma var mı diye

bende hormon bozukluğu da varmış cnm yani biraz tüylenme yaptı yüzümde göbeğimde falan.ben de 5 senedir sivilce var yüzümde sırtımda ergenlik geçer diyordum da hormon bozukluğundanmış.bu aralar saçlarım çok fazla dökülüyor işte ama hangini kist yapıyor hangi hormon bozukluğundan bilmiyorum
Ayrıca doktor kisti görünce göbeğime göğüslerime baktı kıllanma var mı diye

anladım canım bendede çok silvilce vardı omuzlarımda yüzümde falan ama yüzümdekiler gitti.sırtımda hala oluyorrr.benimde göbegimde kıllanma vr biraz canım :(nasıl kurtulcaz bundan :(

kistten kurtulursam doktor sivilce için de hap verecekmiş güzel bi cildin olacak dedi ay nerde o günler

merhaba kist ameliyati olacagim. guzel seyler duymaya ihtiyacim var. daha once olmus olan varmi aranizda. tesekkurler :))

merhaba,
rahim kisti ve bunlarin bulunduklari yere gore hamile kalmayi zorlastirici durumlarla ilgili bilgisi olan var mi? rahmimde kucuk bir kist var fakat bulundugu bolgeye gore cocuk sahibi olmami zorlastiriyor alinmasi gerekiyor. amerikada yasiyorum burda ilacla tedavi yontemini hic duymadim. burda doktorlar bana ameliyat olacaksin diyorlar. turkiyedeki dogum kontrol haplariyya kucultmeleri anlatiyorum. boyle birsey olmayacagini sadece o haplarin adetini duzenlemek icin verildigini soyluyorlar. kafam karisiyor turkiyede kullanilan bir cok yontem burda yok. ornegin yumurta catlatma. yada ben oyle bir doktora rast gelmedim. su an turkiyede tedavi sansim yok. burdaki doktorlara guvenmeliyim. rahmimde bulunan kistten dolayi amaelitat olacagim yakinda. bu kist zararsizmis her 10 kadinda 5 gorunurmus. buda guzel bir haber en azindan. benim icinde bulundugum durumla ildili deneyiminiz ya da gorusunuz olursa lutfen bana yardim edin. iyi seyler duymaya ihtiyacim var. simdiden tesekkurler :)))

ifg1509 Allah şifa versin cnm inşAllah ameliyatın iyi geçer
Sana bilgi vermek isterdim de malesef benim de bilgim yok

merhaba,
rahim kisti ve bunlarin bulunduklari yere gore hamile kalmayi zorlastirici durumlarla ilgili bilgisi olan var mi? rahmimde kucuk bir kist var fakat bulundugu bolgeye gore cocuk sahibi olmami zorlastiriyor alinmasi gerekiyor. amerikada yasiyorum burda ilacla tedavi yontemini hic duymadim. burda doktorlar bana ameliyat olacaksin diyorlar. turkiyedeki dogum kontrol haplariyya kucultmeleri anlatiyorum. boyle birsey olmayacagini sadece o haplarin adetini duzenlemek icin verildigini soyluyorlar. kafam karisiyor turkiyede kullanilan bir cok yontem burda yok. ornegin yumurta catlatma. yada ben oyle bir doktora rast gelmedim. su an turkiyede tedavi sansim yok. burdaki doktorlara guvenmeliyim. rahmimde bulunan kistten dolayi amaelitat olacagim yakinda. bu kist zararsizmis her 10 kadinda 5 gorunurmus. buda guzel bir haber en azindan. benim icinde bulundugum durumla ildili deneyiminiz ya da gorusunuz olursa lutfen bana yardim edin. iyi seyler duymaya ihtiyacim var. simdiden tesekkurler :)))

mrb.ALLAH şifa versin canım.bence tek doktorla yetinme birkaç doktora daha git eger diger gittiğin doktorlarda aynı şeyi söylerse o zaman ameliyat ol.bence biraz daha araştır.doktordan doktorada çok fark var canım.bendede kist var.doktorum dogum kontrol hapı verdı eritmek için bakalım kullanmaya başladım sonuç ne olcak.ameliyat olursanda canım inş.güzel geçer sıkma canını.ALLAH yardımcın olsun canım

evet ilk oluyor ben 17 yaşındayım kızınız daha da küçükmüş inşAllah tekrar olmaz ben de deneyeceğim elma sirkesi mi içmişti kızınız ve bi zamanı var mı yemekten önce sonra falan?

canım elma sirkesi,tok karına günde iki yemek kaşığı.

gelincik çok sevindim cnm ben de bu hafta sonu doktora gideceğim inşAllah benimki de biraz küçülmüştür

kızlar 2 aydır sogan suyu içiyorum bu sabah dr geldim sporda yap demişti her gün yürüdüm 7.5 cm kist yok olmuş sogsnı söyledim iç tabi ne varsa dogallıkta var dedi

tşk ederim canım inşallah seninkide geçer biran önce ama bu seferde başka sorun çıktı anlamıyorum yaaa ben mi çok sorunluyum neyim :((
ben de öyleyim cnm valla bu yaşta 3 4 tane rahatsızlığım var
kızlar 2 aydır sogan suyu içiyorum bu sabah dr geldim sporda yap demişti her gün yürüdüm 7.5 cm kist yok olmuş sogsnı söyledim iç tabi ne varsa dogallıkta var dedi

soğan suyu faydalıdır da içemiyorum ki bi 5 gün içtim bıraktım şimdi soğandan iğrendim :sinifsinif:

merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun hepinize..
benim de 3,5 cm kistim varmış, dr. folikül kisti, adetle atarsın belki, adetinin 5.günü gel bakalım dedi, ama malesef duruyormuş, 2 ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım, kendi içine kanayan bir kistmiş, bu haplar eritebiliyormuş.. sonra tekrar bakacak, gitmemişse düşük de olsa çikolata kisti olma ihtimali olduğundan,onun testini yapacakmış(kanda ca-125 bakacak).. inşallah kaybolmuş olur.. bazen oturup kalkarken çok hafif ağrı hissediyorum. soğan kürü de mi yapsam acaba? bugün siklusun 13. günü, geç kalmadım değil mi

merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun hepinize..
benim de 3,5 cm kistim varmış, dr. folikül kisti, adetle atarsın belki, adetinin 5.günü gel bakalım dedi, ama malesef duruyormuş, 2 ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım, kendi içine kanayan bir kistmiş, bu haplar eritebiliyormuş.. sonra tekrar bakacak, gitmemişse düşük de olsa çikolata kisti olma ihtimali olduğundan,onun testini yapacakmış(kanda ca-125 bakacak).. inşallah kaybolmuş olur.. bazen oturup kalkarken çok hafif ağrı hissediyorum. soğan kürü de mi yapsam acaba? bugün siklusun 13. günü, geç kalmadım değil mi

canım geçmiş olsun benim 5 cm lik bir kistti aynı seninki gibi 1 ile 3 ay arasında adetle atılabiliyor bende öle oldu merak etme canım kistin zaten ufak oda geçer adet olunca

Back