- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
bemnimde 6 santim kistim vardı sık idarra ilşikde ağı kasık ağrısı oluyordu ben 15 gün soğan suyu içtim adetimin 3 günü gitiyimde kist yoktu ve yeni yumurtalar olmuş soğan suyu çok etkili
bence dene çok faydası var bide gebe kalmyadı kolaylaştırıyor benimde ilk midem çok bulanmıştı ama mmecburu içtim alışıyorsun sonra öğlen yemekten önce ve akşam yatacağın zaman al miden bulanmaz ama değer mide bulantısına zaten kist büyürse oda mide bulantı ağrı yapıyor kist gitsinde mide bulansın bnece ama sen bilirsin
ayşecim çok teşekkür ederim canım bende akşam denicem inşallah iyi olur bu arada soğanları soyupmu olacak yoksa soymadanmı????
slm bendede 2.5 cm bı kıst var dogum kontrol hapı kullandım gıtmedı duphaston ısımlı bı ılac kullandım gıtmedı çok sukurkı ıcı su dolu bı kıst onemsız dıor doktorum ama nasıl olustu hala anlamamıyorum hıç bole bısım yoktu bır ay catlatma ıgnesı oldum dıger ay bı kıst cıktı ortaya acaba ıgnedenmı oldum dıorum bu kıst bır an önce gecmesını ıstıyorum cunkı tedavıye baslıcam
canım sanırım senin de iklmi oluyor kistin daha önce olmuşmuydun..ergenlikte oluyomuş galiba tekrar olması çok nadir dedi bize doktor..kızım 14 yaşında sende iç sirkeyi bakalım inşallah seninkistinde kaybolur..allah yardımcımız olsun iyi haberlerin bekliyoruzsirkenin faydası oluyorsa sirke içeyim çünkü soğan suyu çok kötü.
Günde 1 defa soğan suyu içtim 5-6 gün kistim 3-4 milim küçülmüş
devam edeceğim hem de sirkeyi deneyeyim ama büyük ihtimal ameliyat olacağım çünkü kistim 7.5 cmmafoldumben
canım sanırım senin de iklmi oluyor kistin daha önce olmuşmuydun..ergenlikte oluyomuş galiba tekrar olması çok nadir dedi bize doktor..kızım 14 yaşında sende iç sirkeyi bakalım inşallah seninkistinde kaybolur..allah yardımcımız olsun iyi haberlerin bekliyoruz
arkadaşımın 7cm di iki haftada 2 santim kalmıştı canım ilaçla şuan temizlenmiştir sanırım
dua et Allah yardımcın olsun
slm.. öncelikle geçmiş olsun herkese acil şifalar..kızımın 4.5 santim kisti vardı dr balera doğum kontrol hapıverdi kullandık bu arada ben kızıma sirke içirdim günde 2 yemek kaşığı ....tv de bi dr söylemiştisonuç... kızlar bugün gittiğimizde kist yok olmuş çok sevindim....
ne güzel benimki de öyle olur cnm umarım.bana da hap verdi dün doğum kontrol hapı da verdi doğum kontrol hapı eritiyormuş bakalım işte adetimin 2. günü gideceğiz kontrole Allah'ın izniyle o güne kadar erise çok mutlu olacağım yoksa korkuyorum ameliyattanmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?