Bu büyüklükte bir kist hap ile küçülür mü?

_sanat_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
3.513
1
158
Arkadaşlar bugün doktora gittim 8 cm büyüklüğünde kistim var yumurtalığımın üzerinde.
Doktor 1-2 hafta hapla tedavi edeceğiz belki küçülür dedi.Ama küçülme ihtimali çok azmış yani büyük ihtimal ameliyat dedi
8 cm kisti olup hap ile tedavi olan var mı aranızda sizce işe yarar mı?:uhm:

kızlar bir de yeni sorum olacak doktor ultrasonla kistinize bakarken sıkışık olmanız gerektiğini söylüyor mu?

Son düzenleme:
canım benimki 7 cmdi doğum kontrol hapı geçirdi hemen.hatta 6,5cm ve 3 cmlik kistlerimde oldu onlarıda geçirdi.endişelenme hiç.

eğer ağrı yapmıyosa ve hareketlerini engellemiyosa küçülebilir canım.ama ağrılı ve hareket engelleyici bi durumun varsa patlar

benim ilaçtan dolayı 2 kistim oldu biri beş biri 6 hattam bitanesi patladı doğum kontrol verdi ma ben soğan suyunu içtim 15 gün etkisini çok gördüm adetimin 3 günü ultrasonar girdiyimde kist gitmiş her iki yumurtalıyımda yumurtalar olmuşş bne ce sn biran önce soğan suyunu iç etkisi çok var

kızlar hiç ağrım yok benim.yani başka bi rahatsızlığımdan dolayı doktora gittim tesadüfen fark edildi adetim de düzenliydi.tahlil yapıldı bu kanser için de bakacaklarmış sonuçlar haftaya bugün çıkacak ona göre doktorum söyleyecek ne yapacağımızı
Ayrıca soğan suyu nasıl oluyor ki öyle bi topic varsa bana linkini gönderir misiz?

teşekkür ederim de ya ters bi etki yaparsa neyse ben okuyayım o topici de anlarım herhalde

doktor ayrıca dün bana akıntım ve iltihabım için hap verdi onları kullanıyorum

Soğan kürünü mutlaka uygula, deneyenler mucize gibi bir şey diyor. Tek seferde olmasa da düzenli yaparsan küçüleceğini, ve hâttâ kaybolacağını umuyorum.

Allah şifa versin.

adetten 10 gün sonra başlanacakmış galiba öyle yazıyordu onu bekleyeyim bari inşAllah işe yarar

bekarım üstelik 17 yaşındayım erken yaşta tanıştık cnm kistimle ne yapalım

Benimde 6 cm lik kistim vardı. İlk teşhisten 6 ay sonra kontrole gittim kendiliğinden geçmiş. Meğer strestende olabiliyormus. İşyerinde çok stresliydim tamda o sıra bırakmak zorunda kaldım bi kaç ay sonra geçti.

inşAllah dediğiniz gibi basit bişeydir.doktorun dedikleri de korkuttu biraz.yumurtalığını alabiliriz bile dedi

Bu doktorlar neden hasta psikolojisini düşünmeden patavatsızca konuşuyorlar anlamıyorum ki.
Bende ilk öğrenmemde sanki ölüm haberi vermişlerdi :
size kötü bir haberim var ur varmış tedavisi yokmus vs vs..dedim herhalde ölecem yada evlenemeyecem..
Bi kaç hafta krize girmiştim. Sonra başka bi doktora gittim meğer ur değil kistmiş.
Ayrıntılı renkli doppler istedi çektirdik sonra ne söleyecekse gayet uslübünce söledi.
Başka bi doktora daha görünmeni tavsiye ederim. Doktordan doktora çok fark var..

bana da dediklerini duysanız apar topar ameliyata alabiliriz dedi yumurtalığını alabiliriz dedi yani dedi de dedi:umursamaz:
ama tabi annem de başka doktora da gidelim diyor gideriz ama burada çok da seçeneğim yok aslında

aman bakma sen onlara dediğin gibi banada aynısını söylediler çok şükür geçti gitti.bide kötü huylu çıkabilir dediği zaman başımdan kaynar sular dökülmüştü sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…