Bu bulanti nasil gecer yaa

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar bu konuda bilgisi olan varmi acaba ya cok kotuyum surekli asiri derecede bulantim oluyo yemek yiyemiyorm o yuzden surekli ac kaliyorum ne yapsam gecer yada boraz bulantim hafifler yardimci olursaniz sevinirim

Biraz daha sabret, kısa bir süre sonra bulantıların sona erecek, iştahın açılacak ve biri beni durdursun diyeceksin

Sana tavsiyem ekşi ve tuzlu şeyler ye bu dönemde. Benim iki hamileligimin bu evrelerinde hep zeytin ekmek yemiştim

Bide onlari deneyim bakalim ins bi faydasi olur yaa cvblariniz icin cok tsk ederim arkadaslar

Bide onlari deneyim bakalim ins bi faydasi olur yaa cvblariniz icin cok tsk ederim arkadaslar
Doktorunla görüş ilaç vermediyse verecektir mutlaka. Seni çok iyi anlıyorum bende sürekli hastanedeydim. Hâlâ devam ediyor ama ilaç en azından hafifletti tabi birde haftam ilerledi ondan.Doktorum yardımcı olacaktır ,birde soğuk sade soda iyi geliyor bana.Gećmis olsun.

Arkadaslar bu konuda bilgisi olan varmi acaba ya cok kotuyum surekli asiri derecede bulantim oluyo yemek yiyemiyorm o yuzden surekli ac kaliyorum ne yapsam gecer yada boraz bulantim hafifler yardimci olursaniz sevinirim
Canim ya bende ayni öyleydim. Daha yeni duzeldim. Hala midem bulaniyo ama arada sirada. Daha önce 24 saat bulaniyodu. Az sabret geçiyo. uyurken başucunda tuzlu çubuk bulundur uyanir uyanmaz at ağzına. Ve uyaninca hemen kalkma bi 5-10 dakika yatakta oyalan. Limonlu kolanya koklayıncada geçiyo. Uykunu al uykusuz olunca daha beter mide bulaniyo. Istahin yok biliyorum ama midende bir iki lokmada olsa bîrşey olsun. Boş mide daha kötü yapiyo. Galeta yiyebilirsin mesela. Ben o günleri yogurt ve cubuk kreker yiyerek atlattm. Allah sabir versin

Tsk ederim arkadaslar ama tuzlu yiyeceklerde fayda etmiyoo ne yesem cikariyorum ins bi an once gecerde rahatca yemek yiyebilirim

kizlar merhaba.. ben de 13 haftalik hamileyim ve 8. haftadan beri tum gun bulantim oluyor.. ama ben farkettim ki benim bulantim yemek yedikten sonra oluyor.. sabah kahvalti yapinca basliyor ve yatana kadar.. sabah uyandigimda ac iken ise hic bulantim yok... benim yasadigimi yasayan var mi acaba aranizda? Bulanti yasami cok zorluyor gercekten ve nasil gecirebilirim bir turlu cozemedim.. umarim yakinda kendiliginden gecicek ama o gun hic gelmeyecek gibi gorunuyor su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…