• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu böceği bilen var mı?

Evde profesyonel fotoğrafcı mı var nasıl çektiniz micro ölçüde böceği? O yatak baslığını atın bence evi de ilaçlatın gitmez yoksa

Bellonayı arayın onlar ilaçlatsın size de eşya göndersinler olacak iş mi ya

tahta kurusuna benziyor geceleri ısırır kan emer

termite de benzyor bilemedim böcekten nefret ediyorum

• Beğen
Reactions: oby
O nasil bir fotograf makinesidir oyle! Bellona yi arayin ve mutlaka sorunu onlara cozdurun sacmalik resmen
Cep telefonu kamerasina takilan isikli bir mercek aparati kullanarak cektim. Cekmez olaydim, midem bulandi. Sikayetvar.com da ayni firmaya yazilmis benzer sikayetler bulduk ama ciddiye alinmamislar. Kullanici hatasi demeye getirmisler. Haftasinu aldigimiz yerle gorusecegiz dogrudan.

Kitap biti denilen bocekmis. Ambar depo gibi yerlerde oluyormus. Buyuk ihtimal bellonanin deposunu sardi, ordan da bizim yatak odasini. Bence siz de bellonadan aldiginiz esyalari inceleyin dikkatlice. Krem rengi gri arasi cok kucuk renkliler.
Merhaba bende evimde odaların hepsşnde görüyorum pervazlarda duvarlarda nasıl kurtuldunuz bizde ısırık olmadı henüz

Kitap biti denilen bocekmis. Ambar depo gibi yerlerde oluyormus. Buyuk ihtimal bellonanin deposunu sardi, ordan da bizim yatak odasini. Bence siz de bellonadan aldiginiz esyalari inceleyin dikkatlice. Krem rengi gri arasi cok kucuk renkliler.
Merhaba bu bocekten nasil kurtuldunuz acaba? Umarim gorup cevaplarsiniz...

Back
X