• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu böceği bilen var mı?

oby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
50
25
38
Merhabalar,
Az önce baza başlığında fotoğraflardaki böceği gördüm. Birkaç hafta önce bebeğimin kafası ve bilekleri kızarmıştı, gıda alerjisi olduğunu düşünüp ek gıdaya geçişi bile ertelemiştik. Şimdi bu böcek mi sebep oldu diye de düşündüm. Bu böcek türünü bilen var mı? Evde bebek olduğu için ilaçlatmaya çekiniyoruz. Nasıl bertaraf edebiliriz?

Eklentiler

• 20161119_193622.webp
    20161119_193622.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 727
Merhabalar,
Az önce baza başlığında fotoğraflardaki böceği gördüm. Birkaç hafta önce bebeğimin kafası ve bilekleri kızarmıştı, gıda alerjisi olduğunu düşünüp ek gıdaya geçişi bile ertelemiştik. Şimdi bu böcek mi sebep oldu diye de düşündüm. Bu böcek türünü bilen var mı? Evde bebek olduğu için ilaçlatmaya çekiniyoruz. Nasıl bertaraf edebiliriz?
Kalorifer böceği olabilir çok çeşitleri var çünkü ilaçlama yapabilirsin

Yanılmıyorsam kalorifer böceği olması lazım,hatta bir aralar yan dairede yuva yapmıştı boruların yanlarındaki boşluklardan bizim dairede de rastlamıştık ondan görüntüsüne aşinayım

• Beğen
Reactions: oby
Bunu mercekle çektim. Uzaktan tipi de şöyle birşey. Bu arada bir yandan bebeğim kucağımda. Hemen cevap yazamayabilirim.

Eklentiler

• 20161119_195206.webp
    20161119_195206.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 605
Siyah ip gibi şey bazanın üstünde kalmış bir tüy.

Canim tahta kurusu larvası yaz zannedersem tahta kurusu bu.

Baktım da tahta kurusu sanki bu internette gördüğüm kadarıyla. Bi sitede bu resim vardı
LZdlo1.jpg

Şimdi baza başlığınin için açtik. Yuvası oraymış, çok vardı. Baza başlığını da yeni almıstik b..a markadan. Attik şimdi sokaga mecburen.

Back
X