- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
Arkasindaan kesip elyafli yerine baktik. Bocek doluyduNasıl yani baza başlığının içini açtık derken? Ne yaptınız.
4 ay kadar oldu alali.Yeni satın alınan bir baza mıydı? Değil ise evin her yerine yayılmış olabilir.
Ya firmayı arasanız? Garantisi vardır sanırım onların telafi etmesi gerekmez mi?4 ay kadar oldu alali.
Biz de tahta kurusuna benzettik.
Kokusu yoktu cok sukur. Yarin gunduz gozuyle detaylica arastiracagim eviTahta kurusu değil ya.. gordum ben tahta kurusu :) ama bi kez gordum pek emin değilim :)
Kokusu var mi bu böceklerin? tahta kurusunun tuhaf bi kokusu var. ve koyu kahverengi. geçtikleri yerde siyah iz gibi leke bırakıyorlar.
Memlekette Fındık toplamak icin gelenlere yer vermisti kayinvalidemler, bahcenin alt tarafında bir oda. Yatak dosek gelirler, sen yatacak yer verirsin. onlar 10 gun kaldi, gittikten sonra orda vardi bunlardan her seyi attilar. her yere tarim ilacı doktu kapadilar orayi. boya falan yapildi. zor temizlenirmis. Koltuk kenarlarina falan yuvalanirmis. Cok dikkat etmen gerek.
ALerji gibiydi kizarik kizarik. 2 gun sonra sertlesip kayboldu.Isırıgı nasıl oluyor bu böceklerin? inşallah eve dağılmamıştır.
Arkasindaan kesip elyafli yerine baktik. Bocek doluydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?