- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
- Konu Sahibi Cakiltasinsm
Anaokulu oyleydı aslında ama sımdı bırıncı sınıfa hazırlık gıbı olmus basladık harf ve rakamlaradaha çocuk 5 yaşında yaaa ,
sadece oyun oynamaya gitsin okula
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaokulu oyleydı aslında ama sımdı bırıncı sınıfa hazırlık gıbı olmus basladık harf ve rakamlaradaha çocuk 5 yaşında yaaa ,
sadece oyun oynamaya gitsin okula
Anaokulu oyleydı aslında ama sımdı bırıncı sınıfa hazırlık gıbı olmus basladık harf ve rakamlara
Bende ıstemıyordum pıskoloktan rapor alınması gerekıyormus yegenımı oyle yaptılar dıkkat eksıklıgı var bıseye odaklanamıyor raporla 6 yasında anaokuluna gıttıı ogretmen bıle dıslamıs yengem cok tartısmıstı o yuzden ogretmenle cocuga resmen zıhınsel ozurlu gıbı davrandılar o yuzden bende yapmak ıstemedım tabı her ogretmen aynı degıl ama benım kızım cok hassas oyle bı ogretmene denk gelse suan okadar cok okul hevesı varkı onu kırmak ıstemedımben kızımı 6 yaşını doldurdu öyle yolladım , iyikide öyle yollamışım ,
o kadar erken çocugunu okula yollo diyen yasayı çıkaranlar çocuk yapsın onlar yollasın 5 yaşında ilkokula ,
ben yollamadım
Bende ıstemıyordum pıskoloktan rapor alınması gerekıyormus yegenımı oyle yaptılar dıkkat eksıklıgı var bıseye odaklanamıyor raporla 6 yasında anaokuluna gıttıı ogretmen bıle dıslamıs yengem cok tartısmıstı o yuzden ogretmenle cocuga resmen zıhınsel ozurlu gıbı davrandılar o yuzden bende yapmak ıstemedım tabı her ogretmen aynı degıl ama benım kızım cok hassas oyle bı ogretmene denk gelse suan okadar cok okul hevesı varkı onu kırmak ıstemedım
Vermeden kabul edıldı yanııo rapordan bizim okulda istedi ama ben vermedim vermemde deidm müdüre çünkü , ileride kızımın aleyhine kullanılır bu rapor dedim ,
Vermeden kabul edıldı yanıı
Vermemen ıyı olmus zaten gerekte yok ama sıstemın ıcıne ettıler 6 yas ılkokul ıcın hıc uygun degılsana yorum yazdıgımdan beri düşünüyorum verdim mi yanlış bilgi vermiş olmayayım diye ,
vermedim diye hatırlıyorum , ama bunu okul müdüürne söylemiştim , ileride aleyhine kullanırlar diye ,
Insallah bızımkıde duzelır konuyu actıgımda baya uzuluyordum suan normal bır sekılde olanları duyunca ıcın bıraz rahatlafı tsk ederımGünaydın konu sahibi, henüz 5 yaşında olduğu için bir sorun gibi düşünmeyin. Benim oğlumda da vardı aynısı o yaşlarda. Bazı harfleri ve rakamları ters yazıyordu. İlk okula başladıktan kısa bir süre sonra düzeldi.
Yasadigim ulkede cocuklarimiz 30 aylik basliyo okula.kres demiyorum bakin okul.9-3 arasi.ya oyle olsa ne yapacaktinizben kızımı 6 yaşını doldurdu öyle yolladım , iyikide öyle yollamışım ,
o kadar erken çocugunu okula yollo diyen yasayı çıkaranlar çocuk yapsın onlar yollasın 5 yaşında ilkokula ,
ben yollamadım
Ben duzelecegini dusunuyorum.yasi kucuk cunku.Konu evlat olunca ıste ınsan acabamı dıye supeye dusuyorr bende baktım her belırtı yok hanı ellerını guzel kullanıyor ogrenetmenı bı kac kez msj atmıstı cok yaratıcı bır coxuk dıye. Ters yazma ve ters ızlemeden baska hıcbır belırtı yok hanı elıyle yazamıyorda ters yapıyor desem legolarla afını yazıyor oda ters kagıdı ters cevırıyorum ters yapınca duzgun dogru olsun dıye ben kagıdı cevırınce bu seferde oda cevırıyor yıne ters yonde oluyor
Yasadigim ulkede cocuklarimiz 30 aylik basliyo okula.kres demiyorum bakin okul.9-3 arasi.ya oyle olsa ne yapacaktiniz![]()