Bu bir sorun mu?

Konu oğlum. Aslında başlarda gülüp geçtik fakat sonradan bir sorun olma ihtimali geldi aklıma ve takıldı.
oğlum bir şey isterken örneğin süt anne süt istiyorum diyor tamam oğlum getireyim diyorum sonra istemiyorum istemiyorum diyor tamam annem getir miyim diyorum daha sonra da istiyorum istiyorum diyor.
Ya da dışarı gidelim diyor tamam annem pantolonlarımızı giyelim dışarı gidelim montumuzu giymemiz lazım diyorum anne dışarı yok anne dışarı yok diyor tamam o zaman gitmeyelim anneciğim diyorum bu seferde hayır hayır dışarı dışarı diyor
Bir diğer örnek anne uykum geldi diyor tamam annem yatalım diyorum hayır hayır diyor tamam annem biraz daha oynayalım diyorum uyku uykuu diye ağlama alıyor.
yani bu halleri neredeyse bir yıldır var konuşmayı çatpat çözmeye başladığı zamanlarda tepkilerini tam olarak ifade edemediğini düşünüp bu duruma gülüyorduk fakat şu an 2 yaş 7 aylık net konuşuyor ve ben endişeleniyorum neden bu kadar çelişkili ve kararsız bilemiyorum bu arada kendisi koç burcu Yükseleni ikizler bununda etkisi var mı bilmiyorum ikizler kararsızdır derler ya. Artık komik gelmemeye başladı. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Burç diye bişey yoktur dicem kırk tane muhalefet çıkacak olmayan biseyi kanıtlamaya çalışacaklar neyse.
Bunun bi rahatsızlık olduğunu düşünmüyorum. Benim yeğenim de her şeyi üç defa tekrarlardı. Sonra düzeldi. Yani konuşma sistemlerini yeni öğreniyorlar ama yine de annelerin fark ettiklerini başkaları pek edemez uzmana götürün içiniz rahat etsin. Bana bir şey istediğinde bu durumu yaşamanız bunu oyun haline getirmiş gibi.

Back