seni bu insancıktan koparamayan şey nedir?
sayin editör inanin bilmiyorum cok caresizim sadece onu biliyorum.cocugumu babasiyla bir hafta sonu maca gitme keyfinden mahrum etmek istemiyorum. babasini sinirli zamanlarda seven bir oglum.olsun istemiyorum agliyorum ey duyun kamuoyu ben ögretmenim ozur diliyorum ama agliyorum iste
Kendisini bogazlayan, orasina burasina vuran, yetmedi sirf etek giydi diye karisina o.. Diyen bi adamla yasadigi seyi 'sawas' olarak tanimlayan ve bu tanimina ragmen hala bosanmak istemeyen bir kadindan bahsediyoruz..
Bu kadinin sirf dusunebilen bir warlik olan 'insan' olmasi hasebiyle bile asgari duzeyde mantikli davranmasini beklemis olmakla birlikte, birde kendisinin 'egitimci' olmasi nedeniyle asgarinin daha uzerinde mantik cercevesinde davranmasini beklemekle hata etmisim demekki..
Egitimci olmasini/olmanizi, olmasi gerekenin uzerine mantikli davranmasini gerektirmeyecek bir sifat olarak goruyorsaniz siz, ben ozur diliyorum..
Sizlerden cok sey bekliyoruz demekki..
Size 'psikopat' cocuklar ve ewde egitmeye calistiginiz 'aslinda cok iyi, beni seviyo' eslerinizle mutlu omurler diliyorum..
hiçbir şey senden daha önemli olamaz! sen sustukça o daha çok tepene çıkar. ne güzel yalnız değilsin
yanında ailen var. ne güzel bir mesleğin var, kimseye muhtaç değilsin
kendıne bunu yapma. insanların önünde seni küçük düşürmeye hakkı yok.
her şeyden önce evladını düşünüyorsan, ona savaşın ortasında büyümeyi hediye etme.
sonsuz hanim kendinize gelin benim nasil bir ögretmen oldugum sizn üzgünum ama haddiniz degil kendinize gelin benim yasadiklarimi.kimse kaldiramaz buna eminim ben esimden öncede hayatla sinandim hanimefendi siz bir sizofrenle yasadinizmi.sinav günleri sizofren kardesiniz sizin kitaplarinizi yaktimi ertesi gün bu yüzden sinava giremediginiz falan oldumu bunlar basit seyler.yatarken gecelerii kardesinizin sabaha kadar bagirmalarini dinleyip sustugunu dusununce altiniza kacirmaktan kurtludugunuza sevindinizmi.en basit fizyolojik ihtiyaclarimi karsilamak sorun oldumu kardesinizin siniri gecsin diye önune gecip vurmasina bagirmasina izin verdinizmi??????????!!!!!!
Onun icin gecmiste kim ne yasamis bilmeden burada bana sanal kahramanlik yapmayin sakin sakin
kimse hayatta ben mutsuz olacagim beni hirpalasin diye evlenmiyor evlilik.kumar sans oyunu demisti babam benim sansim kötü cikti
ne guzel dediniz savasin ortasinda büyumeyi hediye etme.korkuyorum ben bebegim ya peki benle mutlu olmazsa simdiden baba ne zaman gelcek diyip duruyor babasinin aldigi herseyi gösteriyor bak baba aldiii
ben korkuyorum bosanmaktan
hasbel merhaba kardeşinin rahatsızlığına üzüldüm benimde abim aynı şekilde rahatsız,seni çok iyi anlıyorum ,askerlikle başlayan rahatsızlığı ailemizi çok etkiledi ,babam vefat etti ,annem abimin rahatsızlığını bir türlü kabullenemedi hala 25 yıldır bu annemde de zaman zaman sorunlar nüksettirdi ,ben kabul ettim,allahtan ümit kesilmez ama tedavisi mümkün olmayan ,hastalarımızı kabul edip onlarla nasıl yaşayacağımızı bilmemiz ,allahtan geliyor kabul etmemiz lazım ,yoksa derin psikolojik sorunlara yol açıyor,sende böyle düşün,umarım evliliğin senin istediğin doğrultuda düzelir,ama lütfen sende eğitimli bir bayansın biraz daha güven sahibi ol ,biraz daha hayatının farkına var,allah gönlüne göre versin canım.
Tamam sana acidim, oldu mu? İstedigin bu mu? Hikayen yerini buldu mu?
İyi degilsin. Eminim herkes farkinda. Ama lutfen bunu kendine yapma, cocuguna yapma. Tamam ogretmenligini de gectim, insansin sen yahu. Adam bogazlamak ne demek? Burda bana savundugun kadar, esine de kendini savunsan keske..
Sen kendine bunlari layik goruyosan ve hala kurtarilacak bi seyler kaldigina inaniyosan devam et arkadasim.
Walla olay eşiyle savaştan çıktı seninle savaşa döndü :26: Arkadaş şu an ona yapılan yorumları kabul etmekte anlamakta zorlanıyor ... eşini bırakma sevmeye devam et dövse de sövse de kocandır erindir çek bu eziyeti hadi maşallah bekliyor ... savunma mekanizması güzel işliyor da yanlış durumlara karşı ....
Kendisini bogazlayan, orasina burasina vuran, yetmedi sirf etek giydi diye karisina o.. Diyen bi adamla yasadigi seyi 'sawas' olarak tanimlayan ve bu tanimina ragmen hala bosanmak istemeyen bir kadindan bahsediyoruz..
Bu kadinin sirf dusunebilen bir warlik olan 'insan' olmasi hasebiyle bile asgari duzeyde mantikli davranmasini beklemis olmakla birlikte, birde kendisinin 'egitimci' olmasi nedeniyle asgarinin daha uzerinde mantik cercevesinde davranmasini beklemekle hata etmisim demekki..
Egitimci olmasini/olmanizi, olmasi gerekenin uzerine mantikli davranmasini gerektirmeyecek bir sifat olarak goruyorsaniz siz, ben ozur diliyorum..
Sizlerden cok sey bekliyoruz demekki..
Size 'psikopat' cocuklar ve ewde egitmeye calistiginiz 'aslinda cok iyi, beni seviyo' eslerinizle mutlu omurler diliyorum..
Sakin olun arkadaslar sizi döven ben değilim.
Tamam mantikli dusunmek istemediginiz dunyanizda kocalarinizi duzeltmeye adayin kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?