slm. burdaki cogu kisinindert dedigi cogu seyi misli misli yasayan biriyim.ömrum bir bas belasi sinava calismakla gecti.daha kucukken annemle babamin kavgalari ile gecti.sonra uni.hayatim oldu sizofren bir kardesin evde yarattigi sonuclari cekmekle gecti.29yasinda evlendim .nasil bir evlilik bilmiyorum seviyormuyum artik eminde degiilm 5 yil olcak ama biz her gun kavga edecek birsey bulan bir ciftiz.herseyimiz aykiri zit zitiz biz ya evet dogrusu .cogu zaman bosanmayi denesemde hep basarisiz oldum yenildim.yani evlendim o gunden bu yanada vakit bu anlayissiz adami cekmekle gecti.1 yil gorev icabi ayriydik BE VICDANSIZ bir kere özledim seni desen ölurmusun.hayir asla gerek yok buna o diyemez o yapamaz ama bana cok iiyi el kaldirir bogazima sarilir bogarcasina kafama kulagima gozume vurur.okula giderken etek giyerim diz alti hemde baya uzun o... olurum babami arar bu kizinizla ben basa cikamiyorum terbiyesini verin der--------ögretmenim ben be hey dag adami sende olesin guya!!!!!.yiprandim su an annemlerin yanindayim tatilde o da kendi anadinin babasinin yaninda tel konusuyoruz kendime bir salvar tipi bol cinsinden guzel bir pantolan aldim son cikanlardan
onunla yanima gelme diyor bas bas bagiriyor tel.dar giysem o......
bol giysem basitim rukusum bu afam herseyi sorunlu anlatmakla bitmez su an panikatakbhadtadiyim bunu kullanmaya calisir hep kirar incitir bi guzel sozu yok.hep ben yalaka öpen sirnasan bir kere insanin icinden gelmezmi karisini opmek sadece amaci belirli gunlerde yaklasir sinirlarima.annemlerle bozuk onlara karsi soguk terbiyesiz annemler bosan bitsin artik diyor hergun.yapamazsam onsuz onlada olmuyor yine gidicez ist.ve her gün kavga bana ne dersiniz canlar ne yapmali cok inanin cok yoruldum.
o..... lafını karısına kullanan erkeklere ne diyeceğimi bilemiyorum doğrusu çok sinirlendim
anlamadigim su biraz once dedim danismana gidelim sen gidersin bakariz devam ediyor sprunlar belki gelirim diyor.onu kabul etmiyor bosanmayi agzina almadi hic ama hic.o da garip beni böyle cözumsuz birakiyor ortada benim sucum cok benimde ama ben kabul etcem ediyorum ama bu mukemmel nasil dayatmaci biri bu adam
kendime baksam oooo isi iyice abarticak okul arkadasimla bi gun yuruyoruz dersten ciktik ayni yerde evler.bu bizi uzaktan görmus yuzu kizardi bozardi adami tanistirfim hi hi diye tuhaf tepkiler verdi markete girdik beni itekliyor allahim ögrencilerim var gorebilirler adamada rezil oldum tuhaf tepkiler veriyor bazen korkuyorum gecenin bir yarisi beni cocugumun yaninda durup dururken eee dedi ve oyle bir dovduki su an kulagimda sorun var o gunden kalan birsey.
Valla okurken cocugun yoksa direk ayrıl diyecektim ama bu mesajını okuduktan sonra cocugun olsa dahi olmaz yani nasıl bir adam bu sen ondan sopa yemeye mi geldin bu dunyaya. Bu hayat bu genclık gelecek mı geri? Ruh hastası olup çıkıcaksın belki seneler sonra birine aşık oldum deyip basıo gidecek sen senelerce katlandıklarınla kalacaksın.. Gunah degilmi sana ya da varsa yanında habire kavga ettiğiiz dayak seyrederek buyuyen cocuguna ?kendime baksam oooo isi iyice abarticak okul arkadasimla bi gun yuruyoruz dersten ciktik ayni yerde evler.bu bizi uzaktan görmus yuzu kizardi bozardi adami tanistirfim hi hi diye tuhaf tepkiler verdi markete girdik beni itekliyor allahim ögrencilerim var gorebilirler adamada rezil oldum tuhaf tepkiler veriyor bazen korkuyorum gecenin bir yarisi beni cocugumun yaninda durup dururken eee dedi ve oyle bir dovduki su an kulagimda sorun var o gunden kalan birsey.
öğretmenim mi ? Dediniz ben mi yanlış anladım,ben sıradan basit bir ev hanımıyım ama şu saydıklarınızın hiç birini kendime yaptırmam siz çok suistimal ettirmişsiniz kendinizi alttan alarak erkeklere yaranılmaz,size ait olan herşeye saygı duyması gerektiğini anlatmalıydınız,valla ben ce şaşırtın onu ,beklemediği şeyler yapın ,size muhtaç olduğu her konuda kullanın ,acımayın ve geri adım atmayın alttan almayın ,taki iyi niyetini sezene kadar ,daha fazla ne olabilir ki ? Ne yapabilir size? Sevgiler.
evet malesef aynen yazdiklariniz muthis derecede beni anlatiyor aptallik iste okumak birsey degistirmiyor bekarken cok sorun yasadim ve baba evine dönemem o sartlari su an bile kaldiramiyorum 15 gün ben hic mutlu olmadim esime dört elle sarildim ona hissettirdim hetseyim oldugunu bunu
kullandi halen su an isin pantolon isi oldugunu saniyor ahmak.pantolon icin bosan gitsin diyecek kadar kör hersey okadar basit olsaydi ben bütun pantolanlarmi yakardim sanki sorun buymus gibi ne yapcam bilmiyorum bebegim yanimda uyuyor herseyden habersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?