- 13 Nisan 2007
- 33.475
- 101.830
- 1.123
- 46
sonsuz hanimefendi bak ne diycem bebce sende o dayak yiyenler.kervaninda olanlardan biri olabilirmisin acaba herkesden cok sen tepki veriyorsun bu garibime gidiyor yani icindeki öfkeni ben dayak yedigim icin degilde sen yedigin icin garip bir empatiyle yasiyor olabilirmisin acaba arkadadim s yoksa sen feminist derneginin bilmem.kacinci baskanlarindan birimisin???
benide dusunme artik tamam ben iyiyim cokda gucluyum emin ol bebegime sarildigim vakit dayak yedigimide unuturum ben.CÜNKÜ BEN BIR ANNEYIMMMM
olumlu veya olumsuz bütüm msjlsar icin sizlere binlerce tsk ederim ufkumu actiniz inanin daha gücluyum daha kararliyim ve yencem bu savasi biliyprim annemin her gün bosan bosan bosan kelimesini bile artik DAYAN DAYAN diye duyuyorum.annem torun sevmek icin yada kendine ic guveysi olacak bir damat hayalerini bosa giderdigim icin benim bir an once bu adamdan ayrilmami istiyor acik ve net herkes birsey istiyor kendince de benim.ne isyedigimi hsla sormadilar zoruma giden bu.simdiden benim bosandiktan sonraki hayatimi planliyorlar ama bebegime kim baba olacak bunu dusunen yok sizce bunu benden baska dusunecek olan varmidir hayir dimi.o halde benim savasmam gerek bu acik dua edin sadece
Bazen diyorum ki...
İyi ki yorum yazmamışım...
Ben de 3-5 kelime karalasaymışım iyice sinirlerim bozulacakmış demek ki...
İnsanlar size yardımcı olmaya çalışıyor sizin onlara söyledikleriniz ne acı...
Anne bebeğine sarılınca mı sıkıntılarını unutur yoksa bebesini acılardan kurtardığı zaman mı?
Anne olmadığım için bilemiyorum...
Dayanın tabii dayanın...
Dayağa da küfüre de dayanın...
Size tüm bunları yapan adam bebenize nasıl babalık yapacak onu da düşünmüşsünüzdür sanırım.
Rabbim sizin bebenizi ve tüm bebeleri korusun her türlü kötülükten inşallah...
Son düzenleme: