- Konu Sahibi YAXGXMURCN
-
çok tebrik ederim hayırlıs olsun rabbim kucağınızada almayı nasip eder inşallah .sizin yazdıklarınızı takip edip içten içe dua ediyordum sizin yaşadıklarınız çok etkilemişti beni bu sefer rabbim mucizesini gösterdi ve sonunda kadar da devam eder inşallah kokusunuda duymak nasip olur çok sevindim inanın darısı benim gibi tüm bekleyenlere olsun inşallah şu mübarek günde:Saruboceq::Saruboceq:
Canım benim dualarımız senin için inşallah zamanında sağlıklı bir şekilde bebişini alırsın kucagına:ecrin_bebek:Sende bizim için dua et bizede bu mutluluğu yaşatsın yüce rabbim :CüvCüv::Saruboceq:
ben daha yeni üyeyim.herkesin birbirine destek olması ve birbirine dua etmesi çok güzel. bende çok sevindim yağmurcn tebrik ederim ALLAH analı babalı büyütsün..:Saruboceq:
slm herkese..ben geçen hafta beta hcg yaptırmıştım 0.100 çıkmıştı yani olumsuz..ama bende bazı belirtiler var..acaba bu haftada yaptırsam bir artış olurmu..adetimde 6 gün geçti..sizce ne yapmalıyım?
[sıze="2"]kızlar hikayemi bilen bilir geçen sene tüp bebek yöndemiyle hamile kalmıştım ve yavrularımı 5.5 ay sonra erken doğumla kaybettim senağlama
şimdi inanılacak gibi değil 9 ay önce doğum yaptım ve günüm geçti bu ay öylesine idrar testi aldım çıktıı delikafadulden
kan testi yaptım 953.28 ya öyle şaşkınım ki elim ayağım titriyor..
Rabbime binlerce kez şükürler olsun
allah' ım yavrularımın kardeşlerini gönderdi bana şükürler olsun
sizden tek isteğim lütfen herkes dua etsin sağlıkla kucağıma almam için . 9 ay önce içim çok yandı yavrularıma şimdi bu ise süpriz. Doktorlar imkansız gibi demişti normal yolla 4 sene olacak evleneli
heyecandan ne diyeceğimi bile bilmiyorum :teytey:
:dance:
[/sıze]
canım yazarmısın duayı lütfen.şu aralar çok ihtiyacım var.darısı başımıza inşallah.uzulmeyın ne olur benımde 6 sene olmadı 2 kez tup bebek yapdırdım ama kuranı kerımde duası var merak adenlere anlatırım suan 2 tane çocugum var 3.ye hamileyım dua ile oldu darısı olmayanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?