bebeklinick Zorla değilse bile zorbadır güzellik😉 Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 27.915 40.404 22 Mayıs 2024 Konu Sahibi Coksukurbugunume #21 yasayipgorelim .!.: Sordum epidural yapmıyoruz dedi. Spinal yapmadan korkmayayım diye lokal anestezi mantığı hafif bir uyusturucu o bölgeye vurmasını istiyorum Genişletmek için tıkla... Ama uyusturmak ıcın vuracagı ıgne daha kalın ki spinal ıgnesınden Zaten farkında bile olmuyorsunuz degıl one dogru dıye sıze direktif verirken sokmus oluyorlar bıle.
yasayipgorelim .!.: Sordum epidural yapmıyoruz dedi. Spinal yapmadan korkmayayım diye lokal anestezi mantığı hafif bir uyusturucu o bölgeye vurmasını istiyorum Genişletmek için tıkla... Ama uyusturmak ıcın vuracagı ıgne daha kalın ki spinal ıgnesınden Zaten farkında bile olmuyorsunuz degıl one dogru dıye sıze direktif verirken sokmus oluyorlar bıle.
UmayUmay0 Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2024 521 212 22 Mayıs 2024 Konu Sahibi Coksukurbugunume #22 sedagaziantep27 .!.: Tebrik ederim bende 15 haftalık hamileyim sizin cinsiyet belli oldu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Ben fetal dna yaptırmıştım o şekilde hem öğrendim hemde aynı gün ultrasonda gösterdi zaten, erkek . Sizin belli oldu mu?
sedagaziantep27 .!.: Tebrik ederim bende 15 haftalık hamileyim sizin cinsiyet belli oldu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Ben fetal dna yaptırmıştım o şekilde hem öğrendim hemde aynı gün ultrasonda gösterdi zaten, erkek . Sizin belli oldu mu?
sedagaziantep27 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2022 6.389 16.106 28 23 Mayıs 2024 Konu Sahibi Coksukurbugunume #23 UmayUmay0 .!.: Ben fetal dna yaptırmıştım o şekilde hem öğrendim hemde aynı gün ultrasonda gösterdi zaten, erkek . Sizin belli oldu mu? Genişletmek için tıkla... Bu cuma kontrolüm var. Doktor ne dicek bakalım. Bilmiyoruz suan. Nasip
UmayUmay0 .!.: Ben fetal dna yaptırmıştım o şekilde hem öğrendim hemde aynı gün ultrasonda gösterdi zaten, erkek . Sizin belli oldu mu? Genişletmek için tıkla... Bu cuma kontrolüm var. Doktor ne dicek bakalım. Bilmiyoruz suan. Nasip