• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bir belirti olabilir mi ? 🤔

Adetime 6 gun var ama hala emin degilim
Okadar hayal kirikligi yasadim ki hic umidim yok 😣😣
Sanki bu ayda yok gibi geliyor bana 😥😥😥
Canım birleri çok istersen olmuyor ben onu anladım herşeyi akışına bırakmalısın

Eşimin teyzesinin 8 sene çocuğu olmadı gitmediği doktor kalmadı en son yeter artık olursa olur olmazsa olmaz morundaydı ve o ay hamile kaldı şimd 3 tane çocuğu var,,,

Rabbim herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını nasip eder inşallahhhhh🙏🙏🙏🙏

Canım birleri çok istersen olmuyor ben onu anladım herşeyi akışına bırakmalısın

Eşimin teyzesinin 8 sene çocuğu olmadı gitmediği doktor kalmadı en son yeter artık olursa olur olmazsa olmaz morundaydı ve o ay hamile kaldı şimd 3 tane çocuğu var,,,

Rabbim herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını nasip eder inşallahhhhh🙏🙏🙏🙏
Aynenn oyle cok istedigimizde olmuyo
Ama nasipi varsa herturlu gelir

herkese merhaba arkadaşlar. İçimde bir kuşku var ve sizinle paylaşmak istiyorum. sevgilimle bir tek 5 kasımda geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik. adetime birkaç gün vardı yumurtalama dönemimde değildim yani. Kesinlikle içeri boşalma olmadı. ardından 3 gün sonra 8 kasımda regl oldum. üstüne görme değildi tam günümde 4 gün sürdü çok sancılı ve yoğundu 2 ağrı kesici aldım o derece. regl sonrasında bir-bir bucuk hafta yaklaşık yumurtlama dönemine denkgeliyor memelerimdeki damalar belirginleşti. ilşkimen 25 gün sonra idrar testiyaptım negatif çıktı. başka bir belirtim yok. şu an pms dönemindeyim bir hafta içinde regl olmayı bekliyorum. ama bu damar olayı çok korkutuyor beni sizce gebelik olabilir mi?

Anne olmayı özlemle bekleyenler ve kıymetli ANNELER 🌸

Bu tarz konulardan sıkılan çok kişi vardır muhtemelen
Ama gebelik bekleyenler için öylesine umut dolu ki..
Rabbim isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin ❣

Yine bedenim psikolojimden mi etkileniyor bilmiyorum ama 😏
Göğüs ucu acıması gebelik belirtisi olabilir mi🤔
Henüz adetime 10 gün var🙂
Ve adet zamanı yanlardan sancı olur hep🙄
1 2 gündür uçları kesik gibi acımaya başladı😑

Bu ay soğan kürü uyguladım
Yumurtlama dönemime yakın çok şiddetli baş ağrısı yaşadım grip gibi oldum
Şimdi de boğazım ağrıyor ama şiş değil
Belirti için çok erken biliyorum ama acaba yaşayan var mıdır ? :KK64: :anneadayı:

ACEP DURUMUN NEDİR ? MERAK EETİM :)
ADETİME DAHA VAR SANKİ ENİMDE VİCUDUM BENİMLE OYNUYOR
SOĞAN KÜRÜ YAPIP YARIDA BIRAKTIM MİDEM BULANDI YAPAMADIM
HALSİZLİK IKI GÜNDÜR GEÇMEYEN BULANTIM VAR AMA AŞIRI İŞTAHSIZIM. HERKES HAMILELIGININ ONCESI GÖĞÜSDE ARI HİSSETMİŞ BENDE YOK

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce

Back