- 13 Mart 2019
- 14.297
- 50.985
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyodur çok güzel bir evlat nasip edecek demekki sana imtihan ediyor şuan seni![]()
Amiinn inşallah canım çok sağol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyodur çok güzel bir evlat nasip edecek demekki sana imtihan ediyor şuan seni![]()
Bu arada benimde hamile olduğum ay göğüs uçlarım acıyordu göğüs şişliği her ay olur azda olsa ama göğüs ucu ilk defa o hamile kaldığım ay vardı ve erken başlamıştı![]()
Gonulmeyvesi
İnsan engel olamıyor kendine sizi çok iyi anlıyorum en ufak şeyden umutlanırdım ben de . Evet bu belirtiler hamilelik de olabilir regl de ikisi çok benziyor gerçekten . Göğüs ucu acısı değil de koyulaşmıştı benim ilk haftalardan itibaren beklemiyordum ama oldu . Allah size de en hayırlı zamanda nasip etsin . Sadece stres yapmayın umut etmek güzeldir umudunuzu kaybetmeyinumudunu yitirmek inanın daha zor geliyor insana ...
Ahaha biraz daha zorlarsak daha ne belirtiler çıkarİnşallah canım tam da kestiremiyorum ama çok aşırı bir acı değil dün baya hissettim bugünde dokununca acıyor yani.pek bi belirtim yok şuan da
Çabuk sıkışma başladı
Bir bardak birşey içsem direk sıkışıyorum
Geceleri sıkışma başladı
Bugünde sürekli esniyorum uyku hali var üzerimde
İyi ki belirtim yok dedim![]()
Gonulmeyvesi mrb canim
Benimde adetime 10 gun falan var ve goguslerim cok kotu agri yapiyor
Acaba olabilir mi![]()
İnşallah cnmCanım inşallah vardır genelde göğüs ağrısı büyük belirtilerden
İnşallah cnm
Yumurtam catladigindan beri agriyo
Bilmiyorum yaBende öyle tahmin ediyırum ki yumurta çatlama dönemindr acı oldu
Çünkü şuan da acımıyor![]()
Bilmiyorum ya
Sanki bu ayda olmadimi benimki
Adete bihafta kala akintim gelse hep adet olacagimi biliyom
Ama hamileyken kuru oluyorum
Bat ne zaman cnm
Insallah bu ay olur benim umidim pek fazla yokBenim 20 Kasım akıntım yok benimde
Soğan kürü yaptım bu ay onu yaparken baya çok akıntım geldi şuan da yok
Geçenlerde krem gibi gelmişti bide
Ovulasyon testi yaptinmiBenim 20 Kasım akıntım yok benimde
Soğan kürü yaptım bu ay onu yaparken baya çok akıntım geldi şuan da yok
Geçenlerde krem gibi gelmişti bide
Ovulasyon testi yaptinmi
Him anladim cnm insallah bu ay ikimizde hamiş oluruzOvü testim yok malesef :)
Gercektenmi cnmCanım benim 2. Kızımda adetime 15 gün kala göğüslerim çok hassaslaşmıştı ve anladım hamileydim rabbim sana da nasip eder inşallah![]()
Evet canım normalde adet olmadan 2 gün önce filan hassaslaşırdı o zaman 15 gün önceden olmuştu ve hamşleydimGercektenmi cnm
Benimde yumurtam catladigindan beri agri yapiyo halada şiş ve hasas
Yaa bişi dicem bu yumurta çatlama dediğiniz nasıl oluyor ki hissediliyor mu ? Bizde denedikte ilk kez bebek için bu süreci hiç bilmiyorum ben buralardan okuyorum sürekli.Kimseye de bişeyler sorup ümitlendirmek istemiyorum..Bende öyle tahmin ediyırum ki yumurta çatlama dönemindr acı oldu
Çünkü şuan da acımıyor![]()