• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bir belirti olabilir mi ? 🤔

İnsan engel olamıyor kendine sizi çok iyi anlıyorum en ufak şeyden umutlanırdım ben de . Evet bu belirtiler hamilelik de olabilir regl de ikisi çok benziyor gerçekten . Göğüs ucu acısı değil de koyulaşmıştı benim ilk haftalardan itibaren beklemiyordum ama oldu . Allah size de en hayırlı zamanda nasip etsin . Sadece stres yapmayın umut etmek güzeldir umudunuzu kaybetmeyin 🥰 umudunu yitirmek inanın daha zor geliyor insana ...

Bu arada benimde hamile olduğum ay göğüs uçlarım acıyordu göğüs şişliği her ay olur azda olsa ama göğüs ucu ilk defa o hamile kaldığım ay vardı ve erken başlamıştı 🙂🤗 Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi

Bu arada benimde hamile olduğum ay göğüs uçlarım acıyordu göğüs şişliği her ay olur azda olsa ama göğüs ucu ilk defa o hamile kaldığım ay vardı ve erken başlamıştı 🙂🤗 Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi

İnşallah canım tam da kestiremiyorum ama çok aşırı bir acı değil dün baya hissettim bugünde dokununca acıyor yani.pek bi belirtim yok şuan da
Çabuk sıkışma başladı
Bir bardak birşey içsem direk sıkışıyorum
Geceleri sıkışma başladı
Bugünde sürekli esniyorum uyku hali var üzerimde 😫😫

İyi ki belirtim yok dedim 😄😄😄

İnsan engel olamıyor kendine sizi çok iyi anlıyorum en ufak şeyden umutlanırdım ben de . Evet bu belirtiler hamilelik de olabilir regl de ikisi çok benziyor gerçekten . Göğüs ucu acısı değil de koyulaşmıştı benim ilk haftalardan itibaren beklemiyordum ama oldu . Allah size de en hayırlı zamanda nasip etsin . Sadece stres yapmayın umut etmek güzeldir umudunuzu kaybetmeyin 🥰 umudunu yitirmek inanın daha zor geliyor insana ...

Aminn Allah razı olsunn çok sağolunn
Hamilelerin duası makbüldür bizede dua edinn 🤗🤗

İnşallah canım tam da kestiremiyorum ama çok aşırı bir acı değil dün baya hissettim bugünde dokununca acıyor yani.pek bi belirtim yok şuan da
Çabuk sıkışma başladı
Bir bardak birşey içsem direk sıkışıyorum
Geceleri sıkışma başladı
Bugünde sürekli esniyorum uyku hali var üzerimde 😫😫

İyi ki belirtim yok dedim 😄😄😄
Ahaha biraz daha zorlarsak daha ne belirtiler çıkar 🤭🤭🤣

Canım benim 2. Kızımda adetime 15 gün kala göğüslerim çok hassaslaşmıştı ve anladım hamileydim rabbim sana da nasip eder inşallah🙏🙏🙏🙏

Bende öyle tahmin ediyırum ki yumurta çatlama dönemindr acı oldu

Çünkü şuan da acımıyor🤔
Yaa bişi dicem bu yumurta çatlama dediğiniz nasıl oluyor ki hissediliyor mu ? Bizde denedikte ilk kez bebek için bu süreci hiç bilmiyorum ben buralardan okuyorum sürekli.Kimseye de bişeyler sorup ümitlendirmek istemiyorum..

Back