• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bir belirti olabilir mi ? 🤔

Gonulmeyvesi

Nirvana
Pro Üye
13 Mart 2019
14.296
50.982
598
Anne olmayı özlemle bekleyenler ve kıymetli ANNELER 🌸

Bu tarz konulardan sıkılan çok kişi vardır muhtemelen
Ama gebelik bekleyenler için öylesine umut dolu ki..
Rabbim isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin ❣

Yine bedenim psikolojimden mi etkileniyor bilmiyorum ama 😏
Göğüs ucu acıması gebelik belirtisi olabilir mi🤔
Henüz adetime 10 gün var🙂
Ve adet zamanı yanlardan sancı olur hep🙄
1 2 gündür uçları kesik gibi acımaya başladı😑

Bu ay soğan kürü uyguladım
Yumurtlama dönemime yakın çok şiddetli baş ağrısı yaşadım grip gibi oldum
Şimdi de boğazım ağrıyor ama şiş değil
Belirti için çok erken biliyorum ama acaba yaşayan var mıdır ? :KK64: :anneadayı:

Gögsüm acımaya bslar anlarimki yumurtlamışim ve 14 gün boyunca acır ve adet olurm çokta şaaapmamak lazım belirti aramayın

Benimde yumurtlamayla gogus hassaiyetim basliyor sizlamalar sislik falan. Hassasiyet azalip sifira yaklastiginda biliyorum ki adet olacagim. Hamileligin olmadigini da azalmadan anliyorum nedense. Sizin vucudunuzda ilk defa gordugunuz bir seyse neden gebelik belirtisi olmasin🙏

5 sene belirti arayipta hamile oldugum ay hic belirti olmamasi. Burda yaziyorlardida inanmiyordum.
Belirtiler sanirim bizim beynimizde bitiyor.
Oladabilir olmayadabilir. Allah hayirli zamanda hayirli bir rvlat nasip etsin 🙏

Daha adete 10 gün var ve sen şimdiden belirti peşine düşmüşsün.. Yapmayin.. Şu belirtilere bu kadar takılmayın.. Bu sadece pskolojikmen bitirir sizi sadece strese girersiniz ve yine hamile kalamazsiniz...
İki kere hamile kaldim ve ikisindede hic belirti yasamadim.. Bence sizde düşünmeyin sağlığınız için.

Benimde yumurtlamayla gogus hassaiyetim basliyor sizlamalar sislik falan. Hassasiyet azalip sifira yaklastiginda biliyorum ki adet olacagim. Hamileligin olmadigini da azalmadan anliyorum nedense. Sizin vucudunuzda ilk defa gordugunuz bir seyse neden gebelik belirtisi olmasin🙏

Benimde bir hafta kala sancıma olur genelde ama ucunun yara gibi acıması içime umut düşürdü daha önce yaşadığım birşey değil 😍
Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
Yorumunuz için teşekkür ederim 🤗

5 sene belirti arayipta hamile oldugum ay hic belirti olmamasi. Burda yaziyorlardida inanmiyordum.
Belirtiler sanirim bizim beynimizde bitiyor.
Oladabilir olmayadabilir. Allah hayirli zamanda hayirli bir rvlat nasip etsin 🙏

Amin inşallah evet psikokojik de olabiliyor
Ne kadar takmak istemesem de yine de düşünüyorum malesef :(

Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .🌸🌸🌸

Daha adete 10 gün var ve sen şimdiden belirti peşine düşmüşsün.. Yapmayin.. Şu belirtilere bu kadar takılmayın.. Bu sadece pskolojikmen bitirir sizi sadece strese girersiniz ve yine hamile kalamazsiniz...
İki kere hamile kaldim ve ikisindede hic belirti yasamadim.. Bence sizde düşünmeyin sağlığınız için.

Belirtiler benim peşime düşmüş bence 😄
Bende istiyorum düşünmemeyi ama insan bazı düşüncelerine engel olamıyor.. 😌

Benimde bir hafta kala sancıma olur genelde ama ucunun yara gibi acıması içime umut düşürdü daha önce yaşadığım birşey değil 😍
Amin insalllah ben kesin adet bekliyorum.insalllah siz guzel haberi alirsiniz hayirlisiyla🤗🤗

Canim benim de ilk kez gogus ucum adete 14 gun kala acimaya baslamis git gide artmisdi agrisi , ama malesef adet oldum. Ondan sonra artik belirti falan takmiyorum. Sen de uzulmemek adina belirtileri bos ver canim🤗🤗🤗

Canim benim de goguslerim cok agrimisti sizlama olmustu ama ben hamile oldugumu dusunmuyordum cunku 2basarisiz tup bebekten sonra o ay ara verelim diger ay 3.yu deneriz demistik ve gercekten anormal bi gogus agrim vardi ben onca ignelerin ve haplarin yan etkisidir filan diye ciddiye bile almamistim ama mucizem olduu🥰 darisi basina insallahhh

Ahh kzuu ahh yine mi belirti arıyosn 🙂 bırak bebiş gelirse sürpriz yapsın kafanı yorma rahat ol. Stres bebeğin oluşmasını engeller. Sen stres yaptıkça beyin onu tehlikeli Bi madde olarak algılar ve oluşma evresinde onu imha eder ve sonuç hüsran o yüzden çalışmaya devam ama bebek var mı olacak mı onu hiç düşünme sen rahat olunca vucutta onu kabullenecek

Merbaba hanımlar. Hayırlı akşamlar .9 aydır evliyim.4 aydır bebek istiyoruz. Adet tarihlerimde o zamandan beri düzenensizlikler oldu . En son adet tarihimin başlangıcı 25 Eylül. İki adet arası 36 gün de oldu 40 günde oldu 28 de oldu . 3 Kasımda adet olacağım sandım sancım oldu . Fakat adet olmadım Pazatesi ve salı afedersiniz lavobaya girtiğimde leke şeklinde çok çok az kahverengimsi lekeler geldi ve kesildi .Hala adet olmadım .Bel ağrım ve ufak ufak batmalarımda oldu bu süreçte. Lekelenme biteli 4 .5 gün oldu. Tecrübeleriniz veya bilginiz varsa bu durum hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu hafta içi de doktora gidicem ama çok huzursuzum yaedımcı olun lütfen .teşekkürler

Canim benim de goguslerim cok agrimisti sizlama olmustu ama ben hamile oldugumu dusunmuyordum cunku 2basarisiz tup bebekten sonra o ay ara verelim diger ay 3.yu deneriz demistik ve gercekten anormal bi gogus agrim vardi ben onca ignelerin ve haplarin yan etkisidir filan diye ciddiye bile almamistim ama mucizem olduu🥰 darisi basina insallahhh

İnşallah canım çok sağooll 😊😊

Ahh kzuu ahh yine mi belirti arıyosn 🙂 bırak bebiş gelirse sürpriz yapsın kafanı yorma rahat ol. Stres bebeğin oluşmasını engeller. Sen stres yaptıkça beyin onu tehlikeli Bi madde olarak algılar ve oluşma evresinde onu imha eder ve sonuç hüsran o yüzden çalışmaya devam ama bebek var mı olacak mı onu hiç düşünme sen rahat olunca vucutta onu kabullenecek

İnşallah kabullenir canım biraz nazlı çıktı bizim yavrumuz 😊
hakkımızda hayırlısı olsun 🤗

Back