Bu bir başarısızlık öyküsü

Evet Karatay diyor ki ekmeğe hiç ama hiç ihtiyacımız yok. Diyetisyenler değil , ben bir cerrah olarak damarların içini görüyorum ve ekmeğin damarları ne hale getirdigini görüyorum diyor. Ekmek derken tüm hamurişleri...

nasil gidiyo senin kilo verme isi? ben 81.4 u gordum bugun. ama acayip tatli yedim son zamanlarda. buna ragmen aksam ogununu azalttim. o kadar tatliya azicikta olsa gitti esime de tembihledim tatli almicak bi sure. evde olmayinca ben gidip de almam..hedef bayrama 77 kg olmak

Canım bende senin gibiyim. Midemin kazınmasına hiç dayanamam. Bir endokrin doktoruna git bende insülin direnci çıktı, ilaca başlayacağım şimdi dr ondan dedi.

Ben hep balik etli bir hatundum oldum olasi..ama unuversite yillarinda diyetisyene gidip onun soylediklerinden az yiyerek baysgi zayiflamistim evlilik dogum sonra ikinci hamilelik birde ikiz gebelik olunca gobek sarkar hale geldi istahimda oyle cokki onune gecemiyorum bebeklerde emmiyo gardrobumda hic bi pantolonun icine giremiyorum 72 kiloyum hedefim 60 a dusmek komsumla iddaaya girdik bozan bozmayana para verecek diye basladik rejime cok saglikli dgl ama bugun birinci hafta iki kilo verdim sabahlari ac karnina sirkeli su bir bardak ilik suya bir kasik sirke.daha sonra sade kahve iciyorum uc diyet buskuviyle acaip istah kesiyo saat on gibi bir meyve oglen bi kase dolusu corn flakes aksam salata corbaevde ne yemek varsa uc y.kasigi ondan ve bu aradada iki litre su ve kilolarim gitmeye devam ediyo sabir ve kafada bitirmek onempi olan ya

Canım bende senin gibiyim. Midemin kazınmasına hiç dayanamam. Bir endokrin doktoruna git bende insülin direnci çıktı, ilaca başlayacağım şimdi dr ondan dedi.

Kedikedi benim adet öncesinde önlenemez çılgınca bir yeme isteğim geliyor. 15 günde 3 kilo vermiştim , ama diğer 15 günde bunu geri aldım. Adet olduktan sonra, aradan üç dört gün geçince yeme isteğim normale dönüyor. Sonra yine 15. gün yani yumurtlama gününde falan iştah acayip açılıyor. Ama senin dediğin olaya da dikkat edeceğim. Yakında gitmeye calisirim. Insulin direncine baktıracağım. Cok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…