neden olmasin verirsin bence...istahimin onune gecemiyorum diye bir sey yok
ban kendimden bahsedeyim...
hamilelik oncesine kadar gordugum max.kilo 56..boyum 166 cm..unv.yillarinda cok populer biriydim..kemilkerim incedir..bel olcum 59 cm di
neyse ilk hamileligimde tam 24 kg aldim..56 ile baslayip 80 le bitirdim.bu arada bende polikistik over varmis. yani kilo vermem cok zormus..2.hamileligime 67 kg ile baslayip 89 kilo ile bitirdim..sut olsun diye habire yedim de yedim..bebegim 8 aylik. goren tanimiyordu beni. cok kilolusun diyen diyene..84.5 kg idim
hastaneden donuste 81.5 kg dim sonra sut olsun diye yedim de yedim...1 hafta oldu olmadi aksam ogununu cok cok azalttim..tatlimi yiyorum yine (en buyuk zaafim) bugun baskulde sabah 82.9 u gordum kiyafetlerle.bol su icmeye calisiyorum sute de faydasi var..mesela makarnayi cok severim. sadece 1 kasik yedim..once kendim icin sonra esim icin zayiflicam. kim yaninda sisman bi kadin ister ki? tatile gittim bu yaz. mayo giydigim halde (eskiden hep bikini giyerdim) cok utandim denize girerken..
yedigimi azaltamiyorum diye bir sey yok! yemek icin yasamiyosun ki
yasamak icin yiyosun...azalttiginda miden kuculecek daha az yiyeceksin dogal olarak. valla arkadasim ben basladim. inat ettim.onumuzdeki yaz eskisi gibi giyicem bikinilerimi giricem denizime..bana sisman diyenler de gorecekler..begenilmek guzel duygu..eskiden ne cok begenilirdim. meger hosuma gidermis bu durum..hem saglik icin de sart zayiflamak. doktorum da dedi mutlaka kg vermelisin. yoksa seker hastasi olursun diye...ilk hedef 79..once 7 leri gormem gerek...en son hedefim en fazla 60 kg olmak..55-58 arasi super olur...
hadi bakalim bana da sana da kolay gelsin..zira yolumuz uzun...acelem yok benim. senin de olmasin..bu kilolari 3 gunde almadin ki 3 gunde veresin dimi...hadi bakalim silkelen, kendine gel