bu bi sapkınlık mıdır

Ama düşündümde gayet net bir insan ben sevdim ya kendini saklayıp sonra çıksaydi bunlar o daha kötü olurdu sonuçta görücü kendini mutlu edecek kadını seçme hakkı var
Haklısın belki de. Ben görücü usulünü kafamda başka canlandırdığım için, olmazsa görüşmeyi keseceği birisiyle fantazi dünyasını bu kadar paylaşmasına şaşırdım. Amaan yıl olmuş 2025 ben de neler diyorum

Merak edip 'istemediğimi fark ettiğimde vazgeçmez misin' diye sormuşsun zaten oda 'hayır' demiş daha neyi merak ediyorsunuz? Aldığınız verdiği yanıta inanmak istemiyorsunuz. İster fantazi olsun ister olmasın adam isteklerini açık açık anlatmış ve evlenirseniz isteyecektir. Bu istekleri size sapkınca geliyorsa vazgeçin.

Öyle düşünen öyle söyler. Onlar çok uç noktalar.

Oral sevmeyen istemeyen erkek mi var Allah aşkına abartmayın! Sağlıklı tüm erkekler kesin ister. Zevk almaya bakacaksın biraz gerçekçi konuşun ya
Ne alakası var erkeyin her istediğini yapmak zorunda mı kadınlar ayrıca oral sex hiç de iyi birşey deil hem sağlık açısından hem dini açıdan tanıdığım bir çok insan var oral sex yaptığı için belli bı yastan sonra büyük kakasini hissedemiyor şuan bunu niye göze alsinki insanlar sadece erkek tarafından bakıyorsunuz herşeye aman başka karıya gitmesin ben doyurayim edeyim kadınlarında bazı şeyleri istememe hakkı var (eyer istemiyorsa) karşılıklı istiyolarsa orası kendi bilcekleri işş

Of yorumlarda çok eğlendim canım sıkkındı keyfim yerine geldi
O değilde kırbaç acıtmıyor mu gerçekten benim canım tatlıdır ve canım acıyınca libidom içime kaçıyor

Oral değildir o analdır oral olsa duramazdın çünkü bu kaka tutamama olayı ne zaman bitecek

Oral ve analı karistirmis olabilir misiniz? Madem Turkce bilmiyorsunuz insan bi bakar anlamina yani koken olarak olmasa da dilde kullanilan kelimeler bunlar dilde.

Bahsettiğiniz şey anal olmasın oral ve kaka bağlantısı şahsen kuramadım

Sizin tanıdık ağzından mı sıçıyor? Ahsbsjsks

Dozunda acı candır da kırbaçtan emin olamıyorum o ince ayar kaçarsa sıkıntı bende
Ay emin ol o satılanlara kırbaç demeye bin şahit ister Gavura vurur gibi vursan yine can acıtmıyor mis gibi o yönden. Gerçek acı isteyen mazoşistler bunda istediğini bulamaz kemer kullanır herhalde.

Ay emin ol o satılanlara kırbaç demeye bin şahit ister Gavura vurur gibi vursan yine can acıtmıyor mis gibi o yönden. Gerçek acı isteyen mazoşistler bunda istediğini bulamaz kemer kullanır herhalde.
Adamı vazgecirmistim soyliyim alsın bari renk gelsin biraz yine de onun elinin ayarına güvenemiyorum bir keresinde hafiften tokat atman hoşuma gidiyor dedim diye yılların hıncını mı aldı naptıysa yapıştırdı Osmanlı tokadını 1 saat yıldız saydım ,devamı o gülerek özür dilerken benim ağlamamla yarım kaldı

Hahahahahah lan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…