- 28 Ağustos 2020
- 8.351
- 36.884
-
- Konu Sahibi Bulutlarinsesi
Haklısın belki de. Ben görücü usulünü kafamda başka canlandırdığım için, olmazsa görüşmeyi keseceği birisiyle fantazi dünyasını bu kadar paylaşmasına şaşırdım. Amaan yıl olmuş 2025 ben de neler diyorumAma düşündümde gayet net bir insan ben sevdim ya kendini saklayıp sonra çıksaydi bunlar o daha kötü olurdu sonuçta görücü kendini mutlu edecek kadını seçme hakkı var
aynen oyle yanı benım merak ettıgım fantezı olarak o an gaza gelıp mı anlattı yoksa cıdden yapmak ıstermı bunları 3evlılık ıcerısınde cunku dedıgım gıbı cok normal gelemdı bana anlattıkları evlenıp cocuklu bı normal aıle de yuvada tasma afalan ne alaka
Öyle düşünen öyle söyler. Onlar çok uç noktalar.ya ben demek ıstıyorum kı adamın boyle bı talebı var dıger turlu baskasını hayal ettırmek meslea bu noktada dusuncesı var mı yok mu nasıl ogrenebılırım her yapanda bu nu yapmazda sadee ılk duydygumda bı korktum yanı
Ne alakası var erkeyin her istediğini yapmak zorunda mı kadınlar ayrıca oral sex hiç de iyi birşey deil hem sağlık açısından hem dini açıdan tanıdığım bir çok insan var oral sex yaptığı için belli bı yastan sonra büyük kakasini hissedemiyor şuan bunu niye göze alsinki insanlar sadece erkek tarafından bakıyorsunuz herşeye aman başka karıya gitmesin ben doyurayim edeyim kadınlarında bazı şeyleri istememe hakkı var (eyer istemiyorsa) karşılıklı istiyolarsa orası kendi bilcekleri işşOral sevmeyen istemeyen erkek mi var Allah aşkına abartmayın! Sağlıklı tüm erkekler kesin ister. Zevk almaya bakacaksın biraz gerçekçi konuşun ya
Oral değildir o analdır oral olsa duramazdın çünküNe alakası var erkeyin her istediğini yapmak zorunda mı kadınlar ayrıca oral sex hiç de iyi birşey deil hem sağlık açısından hem dini açıdan tanıdığım bir çok insan var oral sex yaptığı için belli bı yastan sonra büyük kakasini hissedemiyor şuan bunu niye göze alsinki insanlar sadece erkek tarafından bakıyorsunuz herşeye aman başka karıya gitmesin ben doyurayim edeyim kadınlarında bazı şeyleri istememe hakkı var (eyer istemiyorsa) karşılıklı istiyolarsa orası kendi bilcekleri işş
Ne alakası var erkeyin her istediğini yapmak zorunda mı kadınlar ayrıca oral sex hiç de iyi birşey deil hem sağlık açısından hem dini açıdan tanıdığım bir çok insan var oral sex yaptığı için belli bı yastan sonra büyük kakasini hissedemiyor şuan bunu niye göze alsinki insanlar sadece erkek tarafından bakıyorsunuz herşeye aman başka karıya gitmesin ben doyurayim edeyim kadınlarında bazı şeyleri istememe hakkı var (eyer istemiyorsa) karşılıklı istiyolarsa orası kendi bilcekleri işş
Bahsettiğiniz şey anal olmasın oral ve kaka bağlantısı şahsen kuramadımNe alakası var erkeyin her istediğini yapmak zorunda mı kadınlar ayrıca oral sex hiç de iyi birşey deil hem sağlık açısından hem dini açıdan tanıdığım bir çok insan var oral sex yaptığı için belli bı yastan sonra büyük kakasini hissedemiyor şuan bunu niye göze alsinki insanlar sadece erkek tarafından bakıyorsunuz herşeye aman başka karıya gitmesin ben doyurayim edeyim kadınlarında bazı şeyleri istememe hakkı var (eyer istemiyorsa) karşılıklı istiyolarsa orası kendi bilcekleri işş
Amac o birazcık acıtmasıOf yorumlarda çok eğlendim canım sıkkındı keyfim yerine geldi
O değilde kırbaç acıtmıyor mu gerçekten benim canım tatlıdır ve canım acıyınca libidom içime kaçıyor
Hayır bide analıda 7 24 yapıyor bu insanlar saniyorlar ya yok kaka tutamiyormuş falanOral ve analı karistirmis olabilir misiniz?Madem Turkce bilmiyorsunuz insan bi bakar anlamina yani kullanilam kelimeler bunlar dilde.
Dozunda acı candır da kırbaçtan emin olamıyorumAmac o birazcık acıtmasımesela ısırilmak boynunun sıkılması gibi bir değişik acı ve zevk
Sizin tanıdık ağzından mı sıçıyor? AhsbsjsksNe alakası var erkeyin her istediğini yapmak zorunda mı kadınlar ayrıca oral sex hiç de iyi birşey deil hem sağlık açısından hem dini açıdan tanıdığım bir çok insan var oral sex yaptığı için belli bı yastan sonra büyük kakasini hissedemiyor şuan bunu niye göze alsinki insanlar sadece erkek tarafından bakıyorsunuz herşeye aman başka karıya gitmesin ben doyurayim edeyim kadınlarında bazı şeyleri istememe hakkı var (eyer istemiyorsa) karşılıklı istiyolarsa orası kendi bilcekleri işş
Ahahahah kahkaha atacaktım oğlan uyuyor içimde patladıSizin tanıdık ağzından mı sıçıyor? Ahsbsjsks
Ay emin ol o satılanlara kırbaç demeye bin şahit isterDozunda acı candır da kırbaçtan emin olamıyorumo ince ayar kaçarsa sıkıntı bende
Adamı vazgecirmistim soyliyim alsın bari renk gelsin birazAy emin ol o satılanlara kırbaç demeye bin şahit isterGavura vurur gibi vursan yine can acıtmıyor mis gibi o yönden. Gerçek acı isteyen mazoşistler bunda istediğini bulamaz kemer kullanır herhalde.
Hahahahahah lanAdamı vazgecirmistim soyliyim alsın bari renk gelsin birazyine de onun elinin ayarına güvenemiyorum bir keresinde hafiften tokat atman hoşuma gidiyor dedim diye yılların hıncını mı aldı naptıysa yapıştırdı Osmanlı tokadını 1 saat yıldız saydım ,devamı o gülerek özür dilerken benim ağlamamla yarım kaldı
Hayır bide analıda 7 24 yapıyor bu insanlar saniyorlar ya yok kaka tutamiyormuş falansürekli yapacak babayiğit gosterin bakim bana bitane
Evet öyle gerçektenönceden soylemesı ıyı oldu benım ıcın sonucta suan kabuk etme yada red etme ımkanı daha rahat evlılık olsa bı tık daha zordu. tamam fantezı olanılır ama bu hukmetmem gerek sana tasmayı takacaksın falan demesı degersız hıssettırdı nedense