bu bi sapkınlık mıdır

gozlerin bagli hareket edemeyecegin sekilde yataga baglanmak konusunda ne dusunuyorsun? aslinda uzaktan bakinca "ohaaa bu resmen tecavuz!! kim ister bunu" falan denir ama bazen geceye renk katar, kadinlar internetten kendi siparis verir göz bandini, partneriyle konusur, planlar basliksiz yataga o ip nasil baglanir diye, çözüm bulup uygun günde denerler
söz konusu yatak odasi olunca bazi mantiksiz şeyler mantikli ve keyifli olabiliyor. Kırbaç demis. cogu kadin totoya şaplak yemekten de keyif alir adam arkadayken. bunu seven kisi neden kirbac almasin ki? hos fantezi kirbaclar canta sapindan farksiz. oyle kimsenin canini acitamaz hayvan gibi gerilip de vurmazsan.
tasmayi bilemedim, denemedim de. ama Gibi'deki kuki gibi kopek gezdirir gibi evin icinde gezdircegi, balkon demirine baglayacagi bir sey degildir sevenin vardir bir sebebi, role giren kadin da belki o rolden zevk alir. bunu önceden bilemezsin ki.
biraz farkliliklara acik olmak lazim.

Valla kocanın ellerini yatağa bağlama hayalini kurmayan var mı ya da yapmayan eheeheheh bizim millet sadece kadın uzansın erkek işini bitirsin modunda olduğu için kadınlar orgazm bile olamıyor. Hayatında hiç orgazm olmayan kadınlar var ne kadar üzücü. İşte yeniliklere açık değiller, vücutlarını tanımıyorlar. Böyle her şeye sapkınlık diyorlar. Valla kızım ergenliğe girer girmez götürcem bi jinekoloğa ona vücudunu her şeyini anlatsın istiyorum, oğullarımı da aynı şekilde üroloğa. Cahil kalmak sadece bu ülkede karı koca ilişkisine zarar vermekle kalmıyor her tür hataya da sebep oluyor gençler arasında.

Sana tüylü kelepçe göndercem annem
Emniyet tuşu olan kelepçeler kullanın kız, kendiniz de açabilin nolur nolmaz. Öyle bi film vardı, kadını yatağa kelepçeliyor adam fantezi yapacaklar; o sırada adam kalp krizi mi geçiriyor, astım atağı mı tutuyor bi şey oluyor. Kadın kelepçeli bir şekilde yatakta kalıyor adama yardım edemiyor. Sonra adam Hakkın rahmetine kavuşuyor, kadın günlerce aç biilaç yatakta yaşam savaşı veriyor. Aman guzum, tehlikeli işler.

Fantezilerine lafim yok olabilir,soyledigi her şeyi yapacak diye yapabilecek diye bir şey yok ama istemezsende yaptiririm demesi çok sıkıntı... belli ki cinsellikten çok daha önemli bir problemi var SAYGI gibi...

Heya biliyorum onu ama zaten bunlar plastik oluyor bana dayanmazlar

Gerald s game degil mi?

Tasma kırbaç bunlar nedir ya. Evin içinde tasmayma gezdirme fantazinin ötesinde geldi

Birşeyi aşırıya götürünce eğitim olur dış görünüş olur evlilik fikri olur çocuk isteği olur din olur.Kafayi yemek kaçınılmazdır.Yorumum bu Onunla delirio delirmemek size kalmış.Millet akıllı arıyor gerisi için Bakırköy var mesela Hayır olayın pat diye geldiği uç noktaya bak yani bir anda bu kadar uç noktalar pat böyle konuşmalar pek mülayim pek olgunmus adayınız.Bir hunisi eksik umarım ceyizde vardır ne diyeyim.

Seven sevdiğine sex oyuncakları göndersin
Lanet gelsin, seks oyuncağı denince aklıma her seferinde buradaki bir ablanın "Evde kendi seks oyuncağınızı kendiniz yapın" tarifi geliyor. Bak seneler geçti, yeminle atamadım zihnimden o tarifi öylesine tecavüze uğradı beynim o yorumla. Muzu bantlayın, duvara sürtün filan... Bulup yapıştıracağım la o yorumu, ben maruz kaldım, hepiniz kalın!

Tabi ki bazı şeyler illa ki olur diğerlerine de saygı duyuyorum ben bir bekar olarak fikrimi belirttim evli insanlar şimdi neler diyormuş bana dkdjdjdjdn

Hahahha ayyy o konu dehşet komikti yorumlarda ya jsjshjeje :)

Hahahaja bende hatırladım ama bunu neden hatırlattın ki şimdi bana sen ha neden neden hayin insan muzlara özgürlük

Ya pat diye ortada aşk yok sevgi yok nisanlilik yok bı halt yok konuya bak bu tuhaf kim ne derse desin sanki tek bunun için biraraya gelmek isteniyor gibi .Nerden bileceksinizki ilerde nelerle gelecek tuhaf yanı böyle çayımı kahveyimi seversin der gibi hadsiz buldum

Tamamda görücünün amacı bu değil mi zaten aşk sevgi yok zamanla birbirlerini tanıyacaklar ha başında söylemiş ha bir ay sonra ne farkeder

Hahahaja bende hatırladım ama bunu neden hatırlattın ki şimdi bana sen ha neden neden hayin insan muzlara özgürlük

Travma oldu ya. Burada ne zaman bir seks oyuncağı muhabbeti dönse, aklıma o ablanın evde yaprak döner tarifi verirmiş gibi dildo tarifi verişi aklıma geliyor. Bulamadım mesajını neyse iyisiniz yine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…