bu bi sapkınlık mıdır

bu abdestli namazlı tanımı toplumda halen düzgün adam olmanın tek kriteri sayılması ne kadar rahatsız edici ya.
inancın bizi bağlamaz karakterin başkalarına yardımın bağlar bunu anlamadılar.
tasmayla gezdirmek filan ne kadar anlamsız işler bunlar.
kesin dışarda el ele bir çift görünce de vay ahlaksızlar diye küfrediyordur içinden..
en ideal kararı vermişsin.
bir daha da birisi bak bu şöyle dindar böyle namazlı derse kesinlikle kabul etme, başka özelliklerine odaklan..

ya ben zatenn abdestıne namazına düşmedim ılk once aslında bu konu acılmadan once kafamda tamammdı kabul etme yolundaydım cunku dıger hersey mantıklı ve bana uyuyordu ama bı cınsel muhabbet acıldı bunları soyledı ben şok
yanı hadı kırbac belkı daha normal ama tasma ve tılkı kuyrugu dıyınce bende şarteller attı yanı

yol yakınden iyi kurtulmuşsun bu çakaldan

Umarım devam etmiyorsundur

İki tarafın da kabul ettiği şeyler normaldir ama sadece tek tarafın istediği fanteziler ileride anlaşmazlık yaşatır. Bir de bu saydıkları belki de buzdağının sadece görünen kısmıdır. Nabzınızı denemiştir belki önden. Çünkü kendisinin bahsettiği fantezi master slave ilişkisi. Siz burda köle konumunda olacaksınız ve çok uç noktalara varabilecek bir fantezi çeşidi bu. Bundan hoşlanan kadınlar da var ama bu tarz şeyleri kabul edenin aklından şüphe ediyorum ben. Yaşınız da gençmiş ne gerek var görücü usulüne kafa yapınıza uyan daha düzgün insanlar illaki çıkar karşınıza.

Kırbaç mırbaç sapkınlık bana göre. En azından şimdiden öğrenmiş oldunuz. Belli ki sizin de böyle şeylere olurunuz yok, yol yakınken ayrılın.

Bu konuda adamın fantazilerinden daha kötü bi durum var ki çok korkunç.Adam sen istesende istemesende dediğimi yapacaksın diyor.Her konuda böyle devam edecek sanırım fikirlerinize saygı duymayacak.

Bende görücü usulü evlendim o kısma hic takılmadım ama isteklerini okuyunca direkt güzelce reddedin karşı tarafı demek geldi içimden. Allah karşınıza ne madden ne manen sizi incitmeyecek insanlar çıkarsın. Kararlı olun hic bekletmeden reddedin ilk görücü değildir son da olmayacaktır inşallah dua edin gönlünüzdeki kişi için.

Bende buna çok şaşırıyorum. Zorla nasıl zevk alıyorlar ama alıyorlar. Erkeklerin çoğu oral sever. Kadınlar olrak bi çoğumuzun hoşuna gitmiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…