bu bi sapkınlık mıdır

Bende yorumunuzu begenmek zorunda miyim? Birde hesap sormuşsunuz Ben tercih etmem demek farkli bu sapkinlik demek farkli. Bunu yapan insanlar sapkin mi oluyor. Once sapkinligin ne oldugunu ogrenin sonra sapkinlik diye genelleme yaparsiniz.
yooo begenmek zorunda degilsiniz tabi ki ama gorup gecmek yerine begenmemek emek gerektiriyor ondan .ama bence sapkinlik yazmisim zaten bencesi boyle sizcesi size kalmis beni ilgilendirmez

34 yaşına geldi diye de illa sex yapmış olmak zorunda değil. Kendini hayat arkadaşına saklamak isteyen bir erkek benim gözümde namuslu ve değerlidir, o zamana kadar .sonra zamanla bozulur pislik ederse o başka
Evet çok namuslu, tüm hayatın fantezisini biriktirmiş, henüz evlenmediği kıza boca ediyor, zorlaması da cabası

Bakın ben şunu da anlamıyorum. Mutasıp insanlarsınız, kendinizi evleneceğiniz insana sakladınız hadi ona da tamam. İyi de siz daha evlenmemişsiniz, evleneceğinizin garantisi yok, bu durumda daha çok yeni tanıdığın birine türlü fanteziler anlatmak günaha girmiyor mu? Karşı taraf için de, sizin için de söylüyorum bunu. (Benim de fantezim olsa belki ona anlatabilirdim demenizden yola çıkarak yazdım)

yani bu arada cinsel sapkinlik diyebilmek icin tibbi olarak gunluk hayatini islevini etkilemesi ve en az 6 aydir devam ediyor olmasi lazim .yani fanteziye ilgisi de olabilir cinsel saplantili de olabilir adami tanimadigimiz icin onemli olan size bu olayin nasil hissettirdigi suan

Ürkütücü bence..bu cinsellikte level atlamış..olurmu öyle fantezj elbette olur.. fantezi diye eş değiştirmelerin olduğu günümüzde bana eşlerin birbiriyle yaptığı her fantezi masum geliyor olsada bahsettiği ilk geceden ilk aylardan olabilecek bisi değil erkek yatakta hakimiyet kendjnde olsun ister ama bu b..kunu cikartmak istemiş tasmayla dolastirmak falan cok saçma ama onun dışında vurma olmadan kırbaç kelepçe gibi şeyler olabilir ama.hayvan bu belli yani direk bu şekilde konulara giren kişi herturlu şiddet uygulayacak sapkın bi tepede benziyo.yol ver gitsin

Arkana bile bakma kaç kurtar kendini. Bunun altından daha neler çıkar hayatını mahvetme

Ay sapkınlık bence. Kim aşık olduğu kadını köpek gibi tasmayla gezdirmek ister? Acaba sıra ona gelse böyle bir şeyi kabul eder mi, hadsiz.

Fantezi denen şey karşılıklı istemeyle olur,olaylar olağan akışında ilerler. Ne bu yani sen parayla tutulmuş biri misin sana şunu yapıcam bunu yapıcam diyor bence kaç kurtul. Sana aşık olacak adamı bul bence. Sen de ona aşık ol. Daha çok gençsin.
Ne bileyim ya fantezim var dersin okey de kırbaç ne ya görücü usulü tanıştığın kıza bundan bahsetmek nedir hödük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…