- 1 Aralık 2011
- 3.537
- 5.211
- 36
-
- Konu Sahibi Bulutlarinsesi
Yıllarca yanlış öğretmişlerOral aşkım lütfen şu doğrusunu öğrenin ya bak kadın bin satır yazmış aaaa bıktım bu cehaletten
Hayriyelerin kısır gününe gidiyorum derken yanlışlıkla P. Diddy'nin freak off partylerine mi katıldı ki?Bir de "tanıdığım bir çok insan var" demiş bu şekilde olan. Arkadaşın nasıl bir çevresi var hayal gücüm yetmedi
Bir de çok dindar birinin çevresi yani gitmiş iki üç bişi okumuş ya da duymuş bir yakınım diye sallıyor muhtemelenAynen ya. Ne diyo herkes yani nasıl bir çevre buuuu ohaa
Ya işte böyle bir msjla cahil kaldık bir gecedeYıllarca yanlış öğretmişler
Ahahaha çok iyiydi buHayriyelerin kısır gününe gidiyorum derken yanlışlıkla P. Diddy'nin freak off partylerine mi katıldı ki?
Şimdi kafam karisti adam oral isterse dötümü mü açmam gerekYa işte böyle bir msjla cahil kaldık bir gecede
Oral kadına da erkeğe de yapılır ve genelde sevilen ,zevki arttıran birsey ona ön yargılı olma . Ama deki tasma takma konusunu düşündüm de benimde sana tasma takıp, hukmetme fantazim varmış düşündükçe zevk duyup farkrtmeye başladım. Senden bunu istersem kabul edermisin de bi bakalım. Aynı zamanda seni kirbaclamak ve anusune parfum şişesi sokmak isterim dehanımlar nasıl başlıycam bılmıyorum ama fıkırlerınıze ıhtıyacım var
ben 27 karsı tarafın 34 oldugu gorucu usulu bırısyle tanıştırıldım. bı aya yakın olcak suredır konustuk bı kac kezde bulustuk hem tanıdıgım kadarıyla hemde cevrenın soylemesıyle efendı mulayım hatta kız gıbı oğlan tabirleri kullanılan iyi bi işi olan abdestli namazlı ıyı bırı dıye bahsedılıyordu hakkında bnde oyle tanıştım kendını. oyuzden bı sure daha konusup evlılık yoluna gırmeyı planlıyodum. ( oda bunu istıyor )
sorun şu ki gecen akşam telefnda konusurken mhabbet bırden cınsel konulara geldi yargılamayın ama bnde bu noktada dusuncelerı beklentılerı nedır fıkrını ogrenmek amaclı konuyu konusmasına musade ettım sadece dinleyerek olumlu yada olumsuz bı tepkı vermedım o an
bana fantezim olup lmadıgını sordu bnde dusunmedım hıc bılmıyorum senın var mı dedım o da;
bazı baska seyler anlattıktan sonra onlar normal geldıgı ıcın bahsetmıyorum sonrasında oral da ısteyecegını soyledı bnde pekı ben ıstemez kabul etmezsem nolcak dedım hayır seversın seveceksın denersın gıbı konustu, istemediğimi fark ettıgınde vazgecmez mısın dedım hayır benım ıcın onemlı dedı. daha sonrasında ıse tasma ve kırbaç kullanmak ıstediğini tasma ıle odada benı gezdırmek ıstedıgını hatta sana hükmetmeliyim gibi de bi cunle kullandı
hanımlar sorum şu ben bekarm ve daha oncede cınsel olarak bı ılıskım olmadı bu beyle de gorucu olarak drek evlılık nıyetıyle gorusuyodum ama bu duyduklarım bnı hayal kırıklıgına ugrattı bılmıyorum dunden berı cok uzgunum bu evlılık ıcın de cınsellıkte normel bısey mı sapkınlık mı sorun edılmelık duzelemeycek bısey mı yada ona nasıl tepkı verıp tavır koymalıyım yardım edın dedıgım gıbı ben once bı ne dusunuyo dıye ogrenmek ıcın tepkısız kaldım ve evlılıkte cınsel beklentısı boyleymıs bana korkutucu geldı deneyımsız oldugum ıcın mı yoksa cıdden anormal bı durum mu aklım cok karıstı bunları duymadan once cıdden cok mulayım boırıydı fıkırlerınızı beklıyorum
Hayır o analŞimdi kafam karisti adam oral isterse dötümü mü açmam gerek
ben de ne zaman baskasinin evinde duşa girsem duş başlığını g.tüne sokmus mudur diye düşünüyorum. annesinde kaynanasinda kalirken bile anal seksten once boyle temizlenen kadinin hikayesinden sonraTravma oldu ya. Burada ne zaman bir seks oyuncağı muhabbeti dönse, aklıma o ablanın evde yaprak döner tarifi verirmiş gibi dildo tarifi verişi aklıma geliyor. Bulamadım mesajını neyse iyisiniz yine :))
Yahu 34 yaşında ve hiç cinsellik yaşamamiş bir erkek ne kadar normal olabilir???evet daha once cinsel ilişki yasamadıgını oda soyluyor acıkca zaten ama nerden ogrendı bılmıyorum :)
ereksıyon promlemı derken neyi kasdedıyosunuz mesela
Valla bana sapkınlık gibi gelmiyor ama boş geliyor, zevkli gelmiyor.isteyen erkek arkadaşım da olmadı.benim de aklımın ucundan bile geçmedi.saçma gelir, yapmak istemem.çok yaygın olduğunu sanmıyorum o yüzden.burada absürtlük tanışma şeklinin ve tanışma süresinin uygunsuzluğu.benım sorum evlılık ıcı boyle ıstekler normal mı deıl mı ben mı abartıyorum cunku hıc boyle bı deneyımım olmadı ve kımsey ede soramıyorum cevremde bu konuyu su an bıle gorusler ıkıye ayrıldı burada
Stephen King in Oyun adlı romanından uyarlamaydı.Emniyet tuşu olan kelepçeler kullanın kız, kendiniz de açabilin nolur nolmaz. Öyle bi film vardı, kadını yatağa kelepçeliyor adam fantezi yapacaklar; o sırada adam kalp krizi mi geçiriyor, astım atağı mı tutuyor bi şey oluyor. Kadın kelepçeli bir şekilde yatakta kalıyor adama yardım edemiyor. Sonra adam Hakkın rahmetine kavuşuyor, kadın günlerce aç biilaç yatakta yaşam savaşı veriyor. Aman guzum, tehlikeli işler.
Bütün hafta flarla gez ondan sonra.Amac o birazcık acıtmasımesela ısırilmak boynunun sıkılması gibi bir değişik acı ve zevk