bu bi sapkınlık mıdır

Tasma ile odada gezdirmek istemesi lafına istemsiz kahkaha attım kusura bakmayın Tövbe estagfurullah ay devir çok bozulmuş Sapık tabiki koşarak kaç

yanı sadece konu acılınca fantezı olarak bahsettım ıstenezsen yapcak deılz gıb konustu sonradan emın olamadım
Bence çok doğru yapmışsın bende görücü evlendim bu muhabbetlerin çeyreği olmadı tabi başlıca sorular sorulur ama önceden konuşulması çok derine gitmesi dehşete düşürdü beni

Muallakta kalmış gibisin
Çevremde herkes cok ovüyor bnde bunları duyana kadar olumsuz deıldım aslında sonra bu muhabbetler cıktı şok oldum burdan herkeste ayrıl yorumları yaptı ama daha sonra kendınin laf fanteziye gelince soyledım onları onlar ıcın mı korktun ciddiye alma falan diyince evet arada kaldım

Yoruma %100 katılıyorum. Bastırıyor demekki. Bunları bastırdığı için toplumda sevilen biridir

Bak şu yorum çok güzel, evlendiğiniz zaman akışta bir durum olsaydı anlardım ama öncesinde doğru değil :

Akışta güzel derken? Hangi kadın tasma takıp oda da gezinir normal mi bu

Ay saçmalamayın yahu. Fantezisini sizle yapmaz aldatır başkasıyla yapar. Göricü usulü tanıştığı kıza bunları diyen adamdan bahsediyorsunuz. Adam başta istemem ben dediğinizde istersin demiş. Şimdi ayrılma diye istemezsen olmaz demiş. Oha bir de olsaydı.

Çok ürkütücü bi durum. Uzak dur.

Israrcı olması ve illa deneyeceksin demesi bence sıkıntılı. Denemiyorum iğrenç buluyorum bana uygun değil desen ne diyecekti acaba. Ben kimseye istekleri için sapık demiyorum ama isteklerini zorla yaptırmaya çalışan sapıktır. Kendi yapacak mıymış? Aşırı hırcın buldum. Duygudan yoksun buldum. İlk defa cinsellik yaşayacak kıza mesela tasma takıp gezdireceğim diyen de ne bileyim akıl yoktur. O kızın zaten korkuları olur dur bakalım sana alışacak daha.

Fantezi severim deseydi de detaya girmeseydi sorun yoktu bana kalırsa. Tasma takıp gezdirmek istemesi bile sapıkça gelmedi, istemiyorsan bana cazip gelmiyor böyle şeyler diyebilirdin. İnternette onca kırbaçlar kelepçeler maskeler zarlar (bunlar masumları) satılıyor. Bunları alan olmasa böyle bir pazar olmaz, herkes mi sapık…

Yani ilk dedıgınde cidden bi nutkum tutuldu ama sonra dusununce evet tek buna üretilyo olamaz bu malzemeler ama garip hissettirdi sadece bana tasma ve kopek kuyrugu ozellıkle tarif edemıyorum duygu durumumu

Evet bncede ama sonradan adı ustunde fantezi ciddiye alma demesi samimiydi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…