Örgü bu bere ve yapımı

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
güzelmiş, şu hani iki tarafında tüylü ponponlar olan lastikli tokalar vardı ya bi ara çok modaydı hatta onlara benzettim tokacılarda hala bulabilirsin ben bazen rastlıyorum

güzelmiş, şu hani iki tarafında tüylü ponponlar olan lastikli tokalar vardı ya bi ara çok modaydı hatta onlara benzettim tokacılarda hala bulabilirsin ben bazen rastlıyorum

eveet doğru bak bu aklıma gelmemişti :) eskiden böyle peluş yastıklar vardı onlardan bulup ponponmu yapsam diyomrdum :) teşekkür ederim ..ilk işim tokacılara bakmak :)

Berenin yapımı nasıl canım açıklamasını koysan olur mu? Ben de çok beğendim.

size ponpon yapımını anlatmaya çalışayım.... karton v.s. gibi bişeyi alıp üzerine çay bardağının ağzını yatırıp etrafını çizin ve bundan 2 adet yapıp yuvarlağı kesin....şimdi tam ortasına 50 kr. madeni parayı koyup yine çizin ve bu işlemide her iki yuvarlaktada yapın ve çizdiğiniz küçük yuvarlakları kesip delik açmış olun...ve bu iki adet ortasına delik açtığınız karton yuvarlağı üstüste koyup, şapkayı ördüğünüz ipten oldukça uzunca bir parça keserek, yorgan iğnesine veya varsa yün iğnesine geçirip bu yuvarlak delikten geçirerek o delik kapanıncaya kadar karton yuvarlağı sarın...sonrada iki kartonun arasından ipleri kesin ve yine ipinizden iki katlı 10-15 cm uzunluğunda iple sıkıca bağlayın...sonrada ponpon şeklini vermek için makasla kırpın....ve şapkaya dikin....

Berenin yapımı nasıl canım açıklamasını koysan olur mu? Ben de çok beğendim.

yeni gördüm canım mesajını ... bereyi 5 numara şişle kln iplikle 85 başladım önce kısa bir lastik yaptım sonra hep haraşo ördüm beş parmak kadar olunca önce beş ilmekte bir ön yüzde kestin sonra toplamak için üç ilmek te bir kestim on tane kalıncada şişten çıkarıp yün iğnesi ile birleştirdim ponponlarıda kendim yaptım .. örceksen şimdiden koay gelsin en fazla iki akşamda bitiyo bere pon pon beni yordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…