- Konu Sahibi _Shila_
Ben oyle konusmayı planlıyordum yapmayım mı ne dıyım pekı bulustugumuzda nolur yardımcı olun gulmeyın bana sıze soruyorum ama:gitme::kedi:
ya ne demek. hepimizin başında bu işler. niye gülelim?
hani demişsin ya benim olgunluğumdan etkilenmişti diye. şimdi karşısında mızmızlanan bir kız görse ne düşünür?
yani ne diyeceksen tamamen senin içinden gelecek şeyler olacak bunlar. biz buradan şunu söyle bunu söyle diyemeyiz tabii ki.
hani ben olsam öyle yapmaya çalışırdım diyebiliyorum sadece. sen aslında yine olgunsun, sadece saçma bir dönemden geçtin hepsi bu. bunu hissettirmeye çalış bence.
ezik durma. önümüze bakmamız gerekir de mesela. ben yaptığımın farkındayım ve ben de bu durumdan hoşnut değilim de. ben bu değilim de.
hala seni seviyorsa o da seni kaybetmek istemez ki.
yalnız sen sadece yenik düştün ve onsuz yapamıyorsun diye konuşuyor olma. dik dur.
tabii tekrarlıyorum. ben olsam bunu yapardım. bırak o da konuşsun. hemen canım cicim ben sensiz olamam demesini de bekleme.
anladığım kadarıyla umutsuzsun biraz. en azından kafasında seninle bir ilişki yürütebileceği izlenimi oluşsa bile iyi bir adım olmaz mı bu?