- 8 Nisan 2024
- 194
- 33
- 13
- 31
- Konu Sahibi pembe kurklu
-
Bayram dan dolayı eczaneler kapalı bugün nöbetçi den test alacağım yarın sabah ilk idrar ile yaparım ama bu şekilde belirtileri olup pozitif gören varmı dıye merak ettım acıkcasıGününüz geçtiyse test yapın . Test yapmadan bilinmiyor malesef yanıltıcı belirtiler olabiliyor
Olan da var olmayan daBayram dan dolayı eczaneler kapalı bugün nöbetçi den test alacağım yarın sabah ilk idrar ile yaparım ama bu şekilde belirtileri olup pozitif gören varmı dıye merak ettım acıkcası
TabikiOlan da var olmayan da
Wow nasıl güzel bir bilgi ya !!! Madem bilgin yok yorum da yapma kızcağız bilenlere sormuş herkes biliyor test yapmayıOlan da var olmayan da
Aa kesin hamilesin mi yazsaydımWow nasıl güzel bir bilgi ya !!! Madem bilgin yok yorum da yapma kızcağız bilenlere sormuş herkes biliyor test yapmayı
Bir şey yazmak zorunda mısın?Aa kesin hamilesin mi yazsaydım
Kadın kötü birşey yazmamış ki,Wow nasıl güzel bir bilgi ya !!! Madem bilgin yok yorum da yapma kızcağız bilenlere sormuş herkes biliyor test yapmayı
Tabiki ya vardır ya yoktur ben sadece bu belirtiler ile pozitif gören oldumu diye merak etmiştimKadın kötü birşey yazmamış ki,
Bu konuda kimse ney birşey söyleyemez vardır yada yoktur diye,
Her belirti herkeste olmuyor.
Ben ihtimalleri söyledim muhalefet olmak zorunda mısın?Bir şey yazmak zorunda mısın?
Pembe leke neden oldu acaba daha yeni olduysa ve yerlesmeyse idrar testinde hemen cikmayabilirSabah test yaptım kocaman bır negatif gördüm kızlar
Bı yandan sürekli negatif gördüğüm için negatife hazırlamıştım kendimı ama belırtılerden de çok umutlanmıstım şöyleki 30 günde bır adet günüm 14 mart'ta oldum ama 12 nısan dı yeni adet tarıhım ve bu lekelemeyin 6 sında başladı yanı adete 1 hafta kala başladı 3 4 gün sürdü ama günde 3 damla gıbı bıseyler geldi peçeteye sılınce oda bende anlamadım erken gebelik testi yaptım bıdePembe leke neden oldu acaba daha yeni olduysa ve yerlesmeyse idrar testinde hemen cikmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?