- 17 Ekim 2023
- 38
- 11
- 3
- 29
- Konu Sahibi melekistanbul
-
Reglin gecikmesini bekleyip kan testi yaptırmalısınız. O zaman kesin sonuç alırsınız.Kızlarr lütfen bilgili olanlar cevaplarsa çok sevinirim, reglime 8 gün var ama fena halde baş dönmesi mide bulantısı,yoğun bel ağrısı, ve bugün acayip uyuklama durumum var. Kasıklarımda da ağrı var ayrıca kabızlık oluştu. Henüz kusmam yok ama midem bulanıyor, biz bu ay yumurtlama dönemini öncesi ve sonrasını değerlendirdik ama işte 8 gün var daha. Bir de göğüslerim normalde küçüktür gözle görülür büyüdü ağrıyor. Ne zaman test yapmalıyım pek iyi değilim tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim erken test yapıp moralim bozulsun istemiyorum
Daha 8 gün var diye kendimi de kaptırmak istemiyorum ama bugün gözlerimi açamıyorum artık bakalım bekleyeyim o zaman günümüHamile olabilirsin bence adet tarihin geçince yap ama belirtiler hamile belirtisi birebir
Direkt kan testine mi gideyim evde erken gebelik testleri var gecikince ilk onu yapsam doğru sonuç verir mi hiç tecrübem yok bu ay niyetlendik bakalım hayırlısıReglin gecikmesini bekleyip kan testi yaptırmalısınız. O zaman kesin sonuç alırsınız.
İdrar testi yapabilirsiniz tabi ki. Onlarda da bazen çıkmayabiliyor. Kesin sonuç için ben kan testi dedim. Evde idrar testi yapıp sonra kan da verebilirsiniz sizin tercihiniz.Direkt kan testine mi gideyim evde erken gebelik testleri var gecikince ilk onu yapsam doğru sonuç verir mi hiç tecrübem yok bu ay niyetlendik bakalım hayırlısı
Sizi biraz sakinliğe davet ediyorum. Yumurtlama gününüz ne zamandı? Ve de neye göre yumurtlamayı hesap ettiniz?Kızlarr lütfen bilgili olanlar cevaplarsa çok sevinirim, reglime 8 gün var ama fena halde baş dönmesi mide bulantısı,yoğun bel ağrısı, ve bugün acayip uyuklama durumum var. Kasıklarımda da ağrı var ayrıca kabızlık oluştu. Henüz kusmam yok ama midem bulanıyor, biz bu ay yumurtlama dönemini öncesi ve sonrasını değerlendirdik ama işte 8 gün var daha. Bir de göğüslerim normalde küçüktür gözle görülür büyüdü ağrıyor. Ne zaman test yapmalıyım pek iyi değilim tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim erken test yapıp moralim bozulsun istemiyorum
7 gün kala erken gebelik testiyle öğrendimDaha 8 gün var diye kendimi de kaptırmak istemiyorum ama bugün gözlerimi açamıyorum artık bakalım bekleyeyim o zaman günümü
Ovulasyon testi aldım ona göre ilerledim tamamen 14 ekim ctesi günü teste göre yumurtlama günümdü, o gün akıntım oldu zaten yoğun, yumurtalık ağrısı da yaşadım hatta, 1 ekim de regl olmam gerekiyor, 1 eylül de olmuştum en sonSizi biraz sakinliğe davet ediyorum. Yumurtlama gününüz ne zamandı? Ve de neye göre yumurtlamayı hesap ettiniz?
Kasık ağrım ve bel ağrım devam ediyor göğüslerim de ilk defa büyüdü regl dönemlerimde pek büyümezdi aslında beni çok düşündüren bu oldu bakalımBende en erken belirti kasık agrisi ve göğüs hassasiyeti olmuştu. Bulanti ve baş dönmesi genelde 6. Haftada başlıyor .
Ah inşallah7 gün kala erken gebelik testiyle öğrendimBence ya bir kan vererek ya da test tutarak içindeki kuşkuyu azaltabilirsin istiyorsan inşallah vardır bebiş
Yumurtlama günüm 14 ekimdi bugün tam 10 gün geçmiş 1-2 güne erken gebelik testi yapayım o zamanerken gebelik testi yapabilirsin eğer yumurtalam gününün üstünden 10 gün geçtiyse
31 Ekim demek istediniz galiba. 14 Ekim'den bu yana bayağı zaman da geçmiş 10 gün kadar. Isterseniz 28-29 Ekim gibi bir erken gebelik testi yapabilirsiniz. Ama kesin var diye de kendinizi şartlandırmamanızı tavsiye ederim. Insallah hayırlısıyla vardır tabii ki. Ama erkenden çok da kendimizi şartlandırırsak sonradan üzülebiliriz. Bayağı belirtileriniz de var ama bunlar adet öncesi de olabilen belirtiler hepsi de.Ovulasyon testi aldım ona göre ilerledim tamamen 14 ekim ctesi günü teste göre yumurtlama günümdü, o gün akıntım oldu zaten yoğun, yumurtalık ağrısı da yaşadım hatta, 1 ekim de regl olmam gerekiyor, 1 eylül de olmuştum en son
Idrar testi için üstünden 14 gün geçmesini beklemenizi tavsiye ederim. Ama elbette ki daha öncesinde de yapabilirsiniz. Varsa da çıkmaması muhtemel.Yumurtlama günüm 14 ekimdi bugün tam 10 gün geçmiş 1-2 güne erken gebelik testi yapayım o zaman
31 Ekim demek istediniz galiba. 14 Ekim'den bu yana bayağı zaman da geçmiş 10 gün kadar. Isterseniz 28-29 Ekim gibi bir erken gebelik testi yapabilirsiniz. Ama kesin var diye de kendinizi şartlandırmamanızı tavsiye ederim. Insallah hayırlısıyla vardır tabii ki. Ama erkenden çok da kendimizi şartlandırırsak sonradan üzülebiliriz. Bayağı belirtileriniz de var ama bunlar adet öncesi de olabilen belirtiler hepsi de.
Yanlış yazmışım 1 ekimde oldum 31 ekim ya sa 1 kasım da olmam gerekiyor. Çok teşekkür ederim bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah çok sağolun31 Ekim demek istediniz galiba. 14 Ekim'den bu yana bayağı zaman da geçmiş 10 gün kadar. Isterseniz 28-29 Ekim gibi bir erken gebelik testi yapabilirsiniz. Ama kesin var diye de kendinizi şartlandırmamanızı tavsiye ederim. Insallah hayırlısıyla vardır tabii ki. Ama erkenden çok da kendimizi şartlandırırsak sonradan üzülebiliriz. Bayağı belirtileriniz de var ama bunlar adet öncesi de olabilen belirtiler hepsi de.
14 ekim ise tutunma 10 ile 12 gün arasında oluyor. Bazen geç döllenebiliyor. Erken gebelik testlerinde regle 6 gün kala belli oluyor bazen. Bi kar gün bekleyip test yapabilirsin aslında merakın geçer hemOvulasyon testi aldım ona göre ilerledim tamamen 14 ekim ctesi günü teste göre yumurtlama günümdü, o gün akıntım oldu zaten yoğun, yumurtalık ağrısı da yaşadım hatta, 1 ekim de regl olmam gerekiyor, 1 eylül de olmuştum en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?