Babamin akrabasi bu kisi o uzulmesin diye tepki vermedim bu zamana kadarVer tabii ki sanki sana doğurmuş...
Ama her seferinde ayni sey cocuklarini da o kadar simartmislar ki gormelisinSenede bir kere görüyorsan salla gitsin. Deme bir sey.
Babamin akrabasi bu kisi o uzulmesin diye tepki vermedim bu zamana kadar
Aynen yuzune gormemisin cocugu olmus demek istiyorum ama isteAma sen üzülüyorsun?
Kendileri yerlerinden asla kalkmazlarMuhatap olma.
Cok kiymetliyse cocugu kendisi yapsin hizmetini
Siz baksaniz daha mi iyi olur sanki, dahaniyi tanirsiniz cocugunuzu vs. DiyebilirsinizKendileri yerlerinden asla kalkmazlar
Onlara gidersek bende kalkmicam zaten ama benim ailemde karsilasirsak mecbur anneme yardim ederimBosver kendini manyak iyiki bir cocugu var selam ver gec herkes doğurduğuyla kendi ilgilensin. Demi kiz sen guzel guzel giyin bayramliklarini ic kahveni keyfine baak
Bence cok iyi yetistiriyorsunuz sadece kendi evine zarari olmuyor digerlerinin gittigi eve de zararBunlari okuyunca cocuguma cok acimasiz davrandigimi dusunuyorum(
Ben 11 aylik bebegime gittigim yerde vitrin tv unitesi gitmek istediginde hayir derim dikkatini hemen oyuncaklatina cekerim. Evde de oyle aslinda. Cocuk evde ne gorurse disarida onu ister diye dusunuyorum cunku. Gittigimiz yerde oyuncak verildiyse onunla disari cikamaz. Ev sahibine vermek zorunda. Istedigi seyi aglamadan soylemeli. Aglarsan elde edemezsin diyorum. Asiri otoritersin diyorlar ama şımarik cocuga tahammul edemiyorum(
Yani istemesemde oluyorum ben kanali actim demisim niye gidip bakiyosun kiSenede bir defa görüyorsun muhattap olma.
Olur mu ya bir de +18 kanal açtıysanYani istemesemde oluyorum ben kanali actim demisim niye gidip bakiyosun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?