• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü bu Battaniyenin yapımını anlatacak olan varmı acabaaa_???

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

eLiFGiBioLMaK

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
482
9
318
$DSCN8800 (3).jpg

selam kızlar bu battaniyeyi yapmayı bilen varsa anlatabilir mi bana netten buldum şimdi... 77 ilmek başlanıyor diyor ama nasıl yapılırr???

canım bunu beyaz ördüğü yerlerde artırma yaparak örmüş yani 77 ilmek ise ilk 30unu örmüş geri dönüp başa bidaha 50 ilmeğini örmüş geri dönüp 77 ilmeğini örmüştür böylelikle obeyaz yerler dikkat et üçgen duruyo renkli kısımlar ise haroşo 10 diş gibi...ama tam sayıları öğrenmek lazımm

Eki Görüntüle 425700

selam kızlar bu battaniyeyi yapmayı bilen varsa anlatabilir mi bana netten buldum şimdi... 77 ilmek başlanıyor diyor ama nasıl yapılırr???

çok güzelmiş rabbim banada anne olmayı nasıp etsinde bende öreyim bunda.bu model çok eskilerden annem paspas örerdi 77 ilmek başladıktan sonra ikinci sıradan itibaren düz örüyorsunuz son 7 ilmegi örmeden geri dönüyorsunuz buşekilde devam ediyorsun arada bir son 7 ilmegi örüyorsun ama son 7 ilmegi örmeden bırakırsan model ortaya çıkar inşallah yardımcı olmuşumdur.

arkadaşım bunu öeğücüye verdim öyle ördüttüm ters ve d orta kısım 2 tane örülüyor kolay gelsin
üz örğü tamamen dikerken şekil veriyorsun orta kısmı ayrı kenerlar ayrı örülüyor

Back