• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

sadeceMelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
994
557
103
41
Son düzenleme:
Kızlar merhaba.. Totem yapıp bu başlığı uğurlu başlık yaptım kendimce.. :halay:Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu:dua: benim bat 22 Kasım.. İnşallah gelir meleklerimiz:anneadayı:
Buyrun beraber bekleyelim :emir_bebek:

@sadeceMelek 22 Kasım
Benimde adet günüm 14 kasım canım bende beklemedeyim

Kızlar merhaba.. Totem yapıp bu başlığı uğurlu başlık yaptım kendimce.. :halay:Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu:dua: benim bat 22 Kasım.. İnşallah gelir meleklerimiz:anneadayı:

@sadeceMelek 22 Kasım
Bende 25 kasım haydi hayırlısı bugünden itibaren eşim yok bu ay ama öncekiler tutmuştur belki inşallah haydi bekleyelim

Benimde 25 Kasım 6 aydır istiyoruz ama sonuç yok bu ay kendi haline bıraktım yok yumurtlama günüm yok şöyle yok böyle diye demeyi bıraktım ne zaman olacaksa o zamn olsun artık çünkü çok üzülüyorum :dua:

14 kasım beklemedeyim :işsiz:

Aynı gün adet tarihimiz beraber bekleyelim:))

Benimde 25 Kasım 6 aydır istiyoruz ama sonuç yok bu ay kendi haline bıraktım yok yumurtlama günüm yok şöyle yok böyle diye demeyi bıraktım ne zaman olacaksa o zamn olsun artık çünkü çok üzülüyorum :dua:

Inşallah ya inşallah hepimizin :dua::dua:

Kızlar belirtiler var mı?? Bende yok:KK43:

Kizlarr yok mu bu ses bi haber :)

@sadeceMelek 22 Kasım
Ya cok tesekur ederim insallah ugurlu gelir adetime 6 gun var. Hatta acaba belirtili bayanlar belirtileri yazabilir mi hem bilgilenelim hem sohbet edelim

@sadeceMelek 22 Kasım
Idrar testinde gebelik cikmasi icin kac gun adet gecikmesi olmasi lazım

Ya cok tesekur ederim insallah ugurlu gelir adetime 6 gun var. Hatta acaba belirtili bayanlar belirtileri yazabilir mi hem bilgilenelim hem sohbet edelim

Ay inşallah canım.. Güzel haberler alıyoruz sanki cidden uğurlu bir başlık oldu :anneadayı: inşallah darısı tüm isteyenlerin başına.. Bu ay biz eşimle kavgalastik o nedenle çok çalışmadık :KK12: ama yine de umut işte :) benim de 7 günüm falan var.. Arada kasık ağrım oluyor ama o da folik asit aldığımdan beri hep oluyor pek belirti sayamıyorum :KK43:

Idrar testinde gebelik cikmasi icin kac gun adet gecikmesi olmasi lazım

Canım bazen adet gecikmeden bile çıkabiliyor. Senin ne kadar oldu?

Ay inşallah canım.. Güzel haberler alıyoruz sanki cidden uğurlu bir başlık oldu :anneadayı: inşallah darısı tüm isteyenlerin başına.. Bu ay biz eşimle kavgalastik o nedenle çok çalışmadık :KK12: ama yine de umut işte :) benim de 7 günüm falan var.. Arada kasık ağrım oluyor ama o da folik asit aldığımdan beri hep oluyor pek belirti sayamıyorum :KK43:

Canım bazen adet gecikmeden bile çıkabiliyor. Senin ne kadar oldu?
2 gun gecti . 1 yillik evliyim bi sorun cikamdi ama gebe kalamiyorum geciyor gunum geri regl oluyorum

Back